• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle sonrası ilk test

Hayırlı olsun canım daha çok yeni dikkat et güzel artışların olsun 🌸
Doktor şüpheli olduğunu söyledi. Aralıgın 5 de yaptırırım bir daha tahlil. O zaman yükselmiş olursa gebelik negatif olursa ilacın etkisiymiş. Öyle anlıyacaz. Beklerim iyi olur insAllah

Merhaba kızlar. Bu gün ovitrellenin 8ci günü dayanamadım kaset test yaptım. Bir bakarmısınız. Acaba gebelikmidir yoksa ilacın etkisimi
dpo 8 normal durumlarda bile çok erken. ilacın etkisi olabilir.
kaset test yüksek hcg algılıyor. eğer döllenme olduysa daha yeni yerleşme aşaması başladı. İkinci kan sonucunuza göre daha net bir yorum yapılabilir

dpo 8 normal durumlarda bile çok erken. ilacın etkisi olabilir.
kaset test yüksek hcg algılıyor. eğer döllenme olduysa daha yeni yerleşme aşaması başladı.
Ola bilir bilmiyorum ki. Bebeklerimi kaybettiğim için heyecanlıyım. O yüzdendir acelem

doğru çok haklısınız insan sabredemiyor 🙏 inşallah ikinci kan sonucunuz güzelce artmıştır gebelik vardır
İnşAllah. Aslında günlük kaset test yaparsam da belli olmazmı. İğnenin etkisi geçtikçe çizgi kaybolur. Beta yükseldikce daha da koyulasır. Diye düsünüyorum

Kizlar ben bugün öğlen 14 te ovitrelle catlama iğnesi vuruldum dün lh testim pik gibiydi bugün saat 10 da biraz siliklesmisti. Yani catlama ignesi vurulmadan önce yumurtanın kendiliğinden catladigini düşünüyorum böyle bisey yaşayan oldu mu

Back
X