hiç bişi yapmadım kuzumm napimm adet olmayı bekliyorum iştee ehehehsweet42 tatliiim naptin hic sesin çıkmıyor ?
hadi hayırlısı olsun canım inş. bu sefer tutarBu gece 3'te ovitrellemi vuracağım. Perşembe 3'te aşılamam var. Okul olduğu için böyle saçma saatler oldu22 mm yumurtam var. İnşallah bu sefer olur. Sizler ne alemdesiniz kızlar?
Tekrar test yaptın mi tatlım ? Benim de reglimin 3. Günü gitsem mi gitmeden mi doktora bilemiyorum çok kararsizim :/hiç bişi yapmadım kuzumm napimm adet olmayı bekliyorum iştee eheheh
günaydın canım sen soğan kürü yaptın mı hiç bide onu denesene ben bu ay yaptım dün son günüydü bakalım ne olacakTekrar test yaptın mi tatlım ? Benim de reglimin 3. Günü gitsem mi gitmeden mi doktora bilemiyorum çok kararsizim :/
İnşallah olur canım ya valla ben çok sıkılıyorum o yüzden gitmicem sanirim :)hemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahaki
Evet tatlım benim kistim vardı o zaman yaptım ve çok faydasini gördüm.gerçi 15 günü tamamlayamadim 12 gün yaptım ama iyileşti.günaydın canım sen soğan kürü yaptın mı hiç bide onu denesene ben bu ay yaptım dün son günüydü bakalım ne olacak
keşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...hemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahaki
merhaba canım hoşgeldin inş. pozitif olur sonucun hemen moral bozmak yok kaç yıllık evlisin ne kadar zaman oldu bebek isteyelimerhaba arkadaşlar bende ovitrelle 2.denemem bu ayda geçen ayki gibi ağrılarım regl belirtilerim var doktorum 12.gün kan testinde sonucun çıkar demişti bugün 13.günüm ama cesaret edemiyorum yaptırmaya regl olmamı bklicem 5 gün kaldı onada çok korkuyorum negatif sonucu görmekten
Tekrar test yaptın mi tatlım ? Benim de reglimin 3. Günü gitsem mi gitmeden mi doktora bilemiyorum çok kararsizim :/
Canım senin kaçıncı tedavindi? Ne diyor doktor?İnşallah olur canım ya valla ben çok sıkılıyorum o yüzden gitmicem sanirim :)
Benim de 4 gün kaldı ve aynen karın ağrılarım var bir süredir. 2 tedaviden sonra bu ay ara vermiştik. Bende yok bu ay muhtemelen maalesefmerhaba arkadaşlar bende ovitrelle 2.denemem bu ayda geçen ayki gibi ağrılarım regl belirtilerim var doktorum 12.gün kan testinde sonucun çıkar demişti bugün 13.günüm ama cesaret edemiyorum yaptırmaya regl olmamı bklicem 5 gün kaldı onada çok korkuyorum negatif sonucu görmekten
Dur hemen umutsuz olma.. O daha çok stres yapıyor insanda sonra daha da olumsuz etkiliyor insanı. Stresten hiç olmuyor bu sefer.. Sonuna kadar denicez. Sonunda da kavuşucaz inşallahkeşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...
hoşgeldin cnm iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyokızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi yaptırdım . nornmal bat günüm ayın 11 i ama doktorum bana ayın 19 unda kan testi yaptır dedi . hatta o zmana kadar kanaman olursa da yine kan testi yaptır dedi . ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve kalımda deli sorunlar . kaç gün sonra sonuç alırım diye . şu an iğnenin üzeirnden tam 10 gün geçti .
Hayırlı olsun.. Doktor garanti olsun diye söylemiştir. İlaçlar gecikme yapabiliyor. Sen 11'inde kan testi yaptır bencekızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi yaptırdım . nornmal bat günüm ayın 11 i ama doktorum bana ayın 19 unda kan testi yaptır dedi . hatta o zmana kadar kanaman olursa da yine kan testi yaptır dedi . ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve kalımda deli sorunlar . kaç gün sonra sonuç alırım diye . şu an iğnenin üzeirnden tam 10 gün geçti .
hoşgeldin cnm iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyo
evet canım doktorum garanti olsun istiyort bir kimyaasl gebelik yaşadım . tekrar hayal krııklığı olsun istemiyor .Hayırlı olsun.. Doktor garanti olsun diye söylemiştir. İlaçlar gecikme yapabiliyor. Sen 11'inde kan testi yaptır benceİdrarda çıkmayabilir çünkü. Hadi hayırlısı
Günaydın herkese
Canım senin kaçıncı tedavindi? Ne diyor doktor?
İlk tedavimdi canım. Hic birşey demiyor.esimin morfolojisi %2 ve normal sperm sayisi az. Bi tek rahim filmi çekmedi diğer testler yapildi bana herşey gayet normal ve saglikli.o yüzden hic bisey yapasim yok bugün pek bi mutsuzum
Canıımmmİlk tedavimdi canım. Hic birşey demiyor.esimin morfolojisi %2 ve normal sperm sayisi az. Bi tek rahim filmi çekmedi diğer testler yapildi bana herşey gayet normal ve saglikli.o yüzden hic bisey yapasim yok bugün pek bi mutsuzum
Canım o zaman bekle istersen.. Yani gerçekten yine aynı şeyleri yaşamak çok yıpratır seni.. Sabredebileceksen bekle. İnşallah olurhoşbuldum canım . 12 gün sonra diyorsun o zaman haftasonu bir kan testi yaptırayım bakalım .
evet canım doktorum garanti olsun istiyort bir kimyaasl gebelik yaşadım . tekrar hayal krııklığı olsun istemiyor .
Canım o zaman bekle istersen.. Yani gerçekten yine aynı şeyleri yaşamak çok yıpratır seni.. Sabredebileceksen bekle. İnşallah olur
Canım sende mi öğretmensin bende öğretmenim topiğimizde kaç öğretmeniz bilmiyorum ama var dahahemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahaki
Hoşgeldin aramıza canım pes etmek yok öyle daha ikinci ayda olurmu inşallah bu ay hamileyim yazarsın burayakeşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?