Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bu gece 3'te ovitrellemi vuracağım. Perşembe 3'te aşılamam var. Okul olduğu için böyle saçma saatler oldu 22 mm yumurtam var. İnşallah bu sefer olur. Sizler ne alemdesiniz kızlar?
hadi hayırlısı olsun canım inş. bu sefer tutar

Tekrar test yaptın mi tatlım ? Benim de reglimin 3. Günü gitsem mi gitmeden mi doktora bilemiyorum çok kararsizim :/
günaydın canım sen soğan kürü yaptın mı hiç bide onu denesene ben bu ay yaptım dün son günüydü bakalım ne olacak

İnşallah olur canım ya valla ben çok sıkılıyorum o yüzden gitmicem sanirim :)

günaydın canım sen soğan kürü yaptın mı hiç bide onu denesene ben bu ay yaptım dün son günüydü bakalım ne olacak
Evet tatlım benim kistim vardı o zaman yaptım ve çok faydasini gördüm.gerçi 15 günü tamamlayamadim 12 gün yaptım ama iyileşti.

merhaba arkadaşlar bende ovitrelle 2.denemem bu ayda geçen ayki gibi ağrılarım regl belirtilerim var doktorum 12.gün kan testinde sonucun çıkar demişti bugün 13.günüm ama cesaret edemiyorum yaptırmaya regl olmamı bklicem 5 gün kaldı onada çok korkuyorum negatif sonucu görmekten

keşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...

merhaba canım hoşgeldin inş. pozitif olur sonucun hemen moral bozmak yok kaç yıllık evlisin ne kadar zaman oldu bebek isteyeli

Günaydın herkese

Tekrar test yaptın mi tatlım ? Benim de reglimin 3. Günü gitsem mi gitmeden mi doktora bilemiyorum çok kararsizim :/
İnşallah olur canım ya valla ben çok sıkılıyorum o yüzden gitmicem sanirim :)
Canım senin kaçıncı tedavindi? Ne diyor doktor?

Benim de 4 gün kaldı ve aynen karın ağrılarım var bir süredir. 2 tedaviden sonra bu ay ara vermiştik. Bende yok bu ay muhtemelen maalesef Ne kadar zamandır deniyorsunuz siz?
keşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...
Dur hemen umutsuz olma.. O daha çok stres yapıyor insanda sonra daha da olumsuz etkiliyor insanı. Stresten hiç olmuyor bu sefer.. Sonuna kadar denicez. Sonunda da kavuşucaz inşallah

kızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi yaptırdım . nornmal bat günüm ayın 11 i ama doktorum bana ayın 19 unda kan testi yaptır dedi . hatta o zmana kadar kanaman olursa da yine kan testi yaptır dedi . ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve kalımda deli sorunlar . kaç gün sonra sonuç alırım diye . şu an iğnenin üzeirnden tam 10 gün geçti .

hoşgeldin cnm iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyo

Hayırlı olsun.. Doktor garanti olsun diye söylemiştir. İlaçlar gecikme yapabiliyor. Sen 11'inde kan testi yaptır bence İdrarda çıkmayabilir çünkü. Hadi hayırlısı

hoşgeldin cnm iğnenin üzerinden en az 12 gün geçmesi gerekiyo

hoşbuldum canım . 12 gün sonra diyorsun o zaman haftasonu bir kan testi yaptırayım bakalım .

Hayırlı olsun.. Doktor garanti olsun diye söylemiştir. İlaçlar gecikme yapabiliyor. Sen 11'inde kan testi yaptır bence İdrarda çıkmayabilir çünkü. Hadi hayırlısı
evet canım doktorum garanti olsun istiyort bir kimyaasl gebelik yaşadım . tekrar hayal krııklığı olsun istemiyor .

Ben hep yaşamak isterdim. 4 yıl

Canıımmm Gün gün değişiyor insan.. Benim de reglime az geldi.. Büyük ihtimalle olucam yani, sonra yine aynı şeyler.. Napalım.. Sabır gerekiyor. Yapacak bir şey yok.. İçinden gelmiyorsa bu ay bekle.. Biraz toparlan. Sonraki ay daha motive olarak başlarsın canım. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Hem de ilk tedavinmiş baksana.. Hemen moral bozmak yookk.. Madem her şey normal, olacak o zamaann Hiç olmaz denen kimlerin çocuğu oluyor.. Umutsuzluk yookk!! Hem olmadı aşılama olur. Onda morfoloji %1 bile olsa tutabiliyor. Yeter ki kadında sorun olmasın. Sende de sorun yokmuş maşallah.. 1 ay daha olmazsa biz de Şubatta aşılama yaptırcaz. Olmadı bi daha bidaha.. Napalım.. Allah'tan umut kesilmez.. Zaman geçtikçe ve olmadıkça negatifi benimsedim ben de.. Hiç olmayacak gibi geliyor bazen ama yine de vazgeçemeyiizz..

hoşbuldum canım . 12 gün sonra diyorsun o zaman haftasonu bir kan testi yaptırayım bakalım .
evet canım doktorum garanti olsun istiyort bir kimyaasl gebelik yaşadım . tekrar hayal krııklığı olsun istemiyor .
Canım o zaman bekle istersen.. Yani gerçekten yine aynı şeyleri yaşamak çok yıpratır seni.. Sabredebileceksen bekle. İnşallah olur

Canım o zaman bekle istersen.. Yani gerçekten yine aynı şeyleri yaşamak çok yıpratır seni.. Sabredebileceksen bekle. İnşallah olur

bakalım bekleyebilecek miyim çok telaşlıyım . bir kaç topicte de idrar testleir çatlatma iğneisnden dolayı yanlış sonuç veriri filan yazıyordu . çok arada kaldım .

Canım sende mi öğretmensin bende öğretmenim topiğimizde kaç öğretmeniz bilmiyorum ama var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…