12.gün sonuç alırsın kan testinde ben 12.gün geçen ay negatifi görmüştüm ama kinyasalı yaşamamak için en iyisi doktoru dinlemenkızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi yaptırdım . nornmal bat günüm ayın 11 i ama doktorum bana ayın 19 unda kan testi yaptır dedi . hatta o zmana kadar kanaman olursa da yine kan testi yaptır dedi . ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve kalımda deli sorunlar . kaç gün sonra sonuç alırım diye . şu an iğnenin üzeirnden tam 10 gün geçti .
İğnenin içinde b hcg var yani hamilelikte salgılanan hormon. Onun etkisi de iğneden sonra 10-12 gün kalabiliyormuş sanırım. Yani sen bugün idrar testi yapsan çift çizgi çıkabilir iğne etkisiyle. Ama sonrasında geçiyor. Adet tarihini bekle o zaman, sonra yap. Zaten negatif de pozitif de çıksa sonrasında yine kan testi ile doğrulamak lazım. En garantisi o. Onu da yaptırırsın.bakalım bekleyebilecek miyim çok telaşlıyım . bir kaç topicte de idrar testleir çatlatma iğneisnden dolayı yanlış sonuç veriri filan yazıyordu . çok arada kaldım .
:) tabi ki olacak allahın izni ile beni yoran sıkan insalar. Sacmasapan konusuyorlar sürekliCanıımmmGün gün değişiyor insan.. Benim de reglime az geldi.. Büyük ihtimalle olucam yani, sonra yine aynı şeyler.. Napalım.. Sabır gerekiyor. Yapacak bir şey yok.. İçinden gelmiyorsa bu ay bekle.. Biraz toparlan. Sonraki ay daha motive olarak başlarsın canım. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Hem de ilk tedavinmiş baksana.. Hemen moral bozmak yookk.. Madem her şey normal, olacak o zamaann Hiç olmaz denen kimlerin çocuğu oluyor.. Umutsuzluk yookk!! Hem olmadı aşılama olur. Onda morfoloji %1 bile olsa tutabiliyor. Yeter ki kadında sorun olmasın. Sende de sorun yokmuş maşallah.. 1 ay daha olmazsa biz de Şubatta aşılama yaptırcaz. Olmadı bi daha bidaha.. Napalım.. Allah'tan umut kesilmez.. Zaman geçtikçe ve olmadıkça negatifi benimsedim ben de.. Hiç olmayacak gibi geliyor bazen ama yine de vazgeçemeyiizz..
inşallah canım tşk ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunuHoşgeldin aramıza canım pes etmek yok öyle daha ikinci ayda olurmu inşallah bu ay hamileyim yazarsın buraya
Hayırlısı olsun canım.. İnsanları düşündük mü yandık zaten... Biz 3,5 senelik evliyiz ohooo!! İnsanlara göre şimdiye 2. yi yapmalıydık:) tabi ki olacak allahın izni ile beni yoran sıkan insalar. Sacmasapan konusuyorlar sürekli15 aylık evliyiz hic korunmadik hep istiyorduk çünkü.evet bu ay gitmek istemiyorum gitmeme karari aldım bugün itibariyle :)
kızlar merhaba 29 aralıkta aşılamam yapıldı bugün 10. günüm idrar testinde silik 2. çizgi çıktı iğnenin etkisidir demi bu hamile değilimdir
Benim 10gun test pozitif cikti bugün 15 test yaptim negatif inşaallah sonuc pozitif olur hepimizin...(
bende dayanamadım yaptım ama biliyorum ilacın etkisi kan testi yaptırmadın mı 15 gün olmuş onda çıkardı
Eşimi ikna edemiyorum bekle diyor morelim sıfır elim kolum tutmuyor ise güce bakmıyorum yoruldum artik
seni çok iyi anlıyorum canım adetine kaç gün vardı
3 gün var bana 3 yıl gibi geliyor...Eşim en az 10tane test aalmış yap diyor kana gelince yok diyor anlamıyorum acaba diyorum kesin sonucu öğrenmek üzecek diyemi istemiyor
Ben iki defa çektirdim korkulacak bi şey yok bir kaç dakika süren bir şey sadece kendini kasma rahat bırak
bence yaptır derim çünkü böyle daha çok üzülüyosun ve hep umut oluyo içinde ama kan testinde kesin öğreniyosun varsa da yoksa da
Güzel haberlerini bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun bu arada çatlatma iğnesini 27 aralıkta vuruldum bugün 12 günümHaklısın arkadaşım bu arada eşimi aradim biraz kızdı ama gelince gidip kan testi yaptiracagiz :)
ben de öğretmenm..cok zor oluyor di mi izin alıp gitmek ilçeden ile gidiyrm bi deCanım sende mi öğretmensin bende öğretmenim topiğimizde kaç öğretmeniz bilmiyorum ama var daha
Dua edin sizde lütfen sonuc pozitif olur inşaallah haber veririm sonucu Mevlam yardımcımız olsun. Görüşmek üzer. :)
CanıımmmGün gün değişiyor insan.. Benim de reglime az geldi.. Büyük ihtimalle olucam yani, sonra yine aynı şeyler.. Napalım.. Sabır gerekiyor. Yapacak bir şey yok.. İçinden gelmiyorsa bu ay bekle.. Biraz toparlan. Sonraki ay daha motive olarak başlarsın canım. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Hem de ilk tedavinmiş baksana.. Hemen moral bozmak yookk.. Madem her şey normal, olacak o zamaann Hiç olmaz denen kimlerin çocuğu oluyor.. Umutsuzluk yookk!! Hem olmadı aşılama olur. Onda morfoloji %1 bile olsa tutabiliyor. Yeter ki kadında sorun olmasın. Sende de sorun yokmuş maşallah.. 1 ay daha olmazsa biz de Şubatta aşılama yaptırcaz. Olmadı bi daha bidaha.. Napalım.. Allah'tan umut kesilmez.. Zaman geçtikçe ve olmadıkça negatifi benimsedim ben de.. Hiç olmayacak gibi geliyor bazen ama yine de vazgeçemeyiizz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?