- 21 Kasım 2014
- 367
- 360
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.. İnşallah bu ay kısmet olurKizlar cok sukur tuplerimn ikisi de acik buyk Korku atlattim ins bebegime vesile olur
Geçmiş olsun canım.. İnşallah bu ay kısmet olur![]()
çok şükür canım gözün aydın belki bu ay kendiliğinden olur.ben iki rahim filmi çektirdim her ikisinden iki ay sonrada hamile kalmıştım.tabii tüp bebek iğneleride kullanmıştım onun etkiside iki üç ay sürüyor.oda etkili olmuşturKizlar cok sukur tuplerimn ikisi de acik buyk Korku atlattim ins bebegime vesile olur
evet canım hamilesin.gözün aydın canım.kaçıncı günün adetin yada iğneninkızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
kızlar progeston kullanan var mı.ben dün aldım başım döndü sersemledim. halsizlikten mahvoldum yer ayağımın altında kayıyordu sanki sizlerde de oldumukızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
Ay canıımmmkızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
İnşallah emeklerin boşa çıkmaz canım.. Olacağı varsa öyle de olur. Sonuçta ilişki olmuş. Olmazsa da demek kısmet böyleymiş. Eşinin aniden gitmesi gerekmişse öyle kısmet olmuş demek.. Üzme kendini.. İnşallah olumlu olur canımkızlar moralim bozuk pazartesi sabah çatlatma iğnemi oldum doktor salı akşamından itibaren 3-4 gün ilişki dedi.üç tane olgun yumurtan var dedi.salı akşamı ilişki oldu ama dün eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.ailevi sebeplerden dolayıı.bu akşam gelecek ama önemli olan ilk iki günkü ilişkiydi.sadece bir ilişki oldu bakalım bu gün ve yarında olacak ama ilk iki gün daha önemli bence.bu kadar ilaç hormon aldım üç yumurta büyüttük iğne aldım progeston diye bir ilaç alıyorum umarım hepsi boşa çıkmadı.
evet canım hamilesin.gözün aydın canım.kaçıncı günün adetin yada iğnenin
Ay canıımmm![]()
Hamilesin galibaa.. silik bir çizgi görüyorum beenn.. Ay Allah'ım inşallah tamamına erdirsin. Kan testi yaptıırrr
![]()
hayırlısın olsun canım inş. en kısa zamanda gelir bebişinIyi akşamlar arkadaşlar kan sonunda negatif cikti.![]()
gözünaydın canım bak bişe yokmuşKizlar cok sukur tuplerimn ikisi de acik buyk Korku atlattim ins bebegime vesile olur
ikinci çizgi var inş. hamilesindir cnmkızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
İnşallah vardır bebişiiinnn.. Amiinnnamin canım inşallah öğleden sonra kan vericem sonucu yazarım dua edin benim için allahım isteyen herkese nasip etsin
kızlar progeston kullanan var mı.ben dün aldım başım döndü sersemledim. halsizlikten mahvoldum yer ayağımın altında kayıyordu sanki sizlerde de oldumu[/
Gecen ay ben de kullandm ayni şikayet oldu doktor yatarken içeceksin dedi ben de yemekten sonra iciyordm basımı kaldramicak hale geliyordm sarhoş gibi yapıyor oyle yap sen de
kızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
kızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
Bana da doktor mide bulantısı yapabilir, o yüzden gece iç demişti. Bende bir yan etki yapmadı şükür ama sen de gece iç canım, yatarken.kızlar progeston kullanan var mı.ben dün aldım başım döndü sersemledim. halsizlikten mahvoldum yer ayağımın altında kayıyordu sanki sizlerde de oldumu