Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız

Eklentiler

• 20150108_104540.webp
    20150108_104540.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 163
Kizlar cok sukur tuplerimn ikisi de acik buyk Korku atlattim ins bebegime vesile olur
çok şükür canım gözün aydın belki bu ay kendiliğinden olur.ben iki rahim filmi çektirdim her ikisinden iki ay sonrada hamile kalmıştım.tabii tüp bebek iğneleride kullanmıştım onun etkiside iki üç ay sürüyor.oda etkili olmuştur

kızlar moralim bozuk pazartesi sabah çatlatma iğnemi oldum doktor salı akşamından itibaren 3-4 gün ilişki dedi.üç tane olgun yumurtan var dedi.salı akşamı ilişki oldu ama dün eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.ailevi sebeplerden dolayıı.bu akşam gelecek ama önemli olan ilk iki günkü ilişkiydi.sadece bir ilişki oldu bakalım bu gün ve yarında olacak ama ilk iki gün daha önemli bence.bu kadar ilaç hormon aldım üç yumurta büyüttük iğne aldım progeston diye bir ilaç alıyorum umarım hepsi boşa çıkmadı.

kızlar moralim bozuk pazartesi sabah çatlatma iğnemi oldum doktor salı akşamından itibaren 3-4 gün ilişki dedi.üç tane olgun yumurtan var dedi.salı akşamı ilişki oldu ama dün eşim şehir dışına çıkmak zorunda kaldı.ailevi sebeplerden dolayıı.bu akşam gelecek ama önemli olan ilk iki günkü ilişkiydi.sadece bir ilişki oldu bakalım bu gün ve yarında olacak ama ilk iki gün daha önemli bence.bu kadar ilaç hormon aldım üç yumurta büyüttük iğne aldım progeston diye bir ilaç alıyorum umarım hepsi boşa çıkmadı.
İnşallah emeklerin boşa çıkmaz canım.. Olacağı varsa öyle de olur. Sonuçta ilişki olmuş. Olmazsa da demek kısmet böyleymiş. Eşinin aniden gitmesi gerekmişse öyle kısmet olmuş demek.. Üzme kendini.. İnşallah olumlu olur canım

kızlar progeston kullanan var mı.ben dün aldım başım döndü sersemledim. halsizlikten mahvoldum yer ayağımın altında kayıyordu sanki sizlerde de oldumu[/

Gecen ay ben de kullandm ayni şikayet oldu doktor yatarken içeceksin dedi ben de yemekten sonra iciyordm basımı kaldramicak hale geliyordm sarhoş gibi yapıyor oyle yap sen de

kızlar progeston kullanan var mı.ben dün aldım başım döndü sersemledim. halsizlikten mahvoldum yer ayağımın altında kayıyordu sanki sizlerde de oldumu
Bana da doktor mide bulantısı yapabilir, o yüzden gece iç demişti. Bende bir yan etki yapmadı şükür ama sen de gece iç canım, yatarken.

Back
X