Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar merhaba bugün 14.günüm iğneden sonra adetimede 4 gün kaldı ağrılarım vardı ama eskisi gibi kalmadı test yapsam mı acaba
Adetine de daha varmış ama, çok merak ediyorsan bir test yap istersen. Yine de adeti beklersen daha net olur sonuç.

Adetine de daha varmış ama, çok merak ediyorsan bir test yap istersen. Yine de adeti beklersen daha net olur sonuç.
çok merak ediyorum ama sonuçtan korkuyorum yine negatif olacak diye en iyi adeti beklemek galiba:(

çok merak ediyorum ama sonuçtan korkuyorum yine negatif olacak diye en iyi adeti beklemek galiba:KK43:
İğneyi mi erken oldun? Normalde adet zamanları genelde iğnenin 14-16. günlerine falan denk geliyor. Tam yumurtlama zamanında yapılıyor ya iğne. Adet başlangıcından kaçıncı günde iğne olmuştun? Adetine daha varsa idrar testinde çıkmazsa bu sefer üzülürsün. Ama adet zamanı geçmeden emin de olamazsın negatif olduğundan, kafan karışır. Net bir şey istiyorsan kan testi yaptır. Varsa onda kesin çıkar.

adetimin 4.günü klomen başladık 5 gün onu kullandım.sonra yumurtalarım büyümemiş doktorum 5 gün bekletti sonra iğne yaptırdım.bugun 14.günüm işte 12sindede adet olucam normal günüm böyle ama polikistik olduğum için gecikebiliyor

adetimin 4.günü klomen başladık 5 gün onu kullandım.sonra yumurtalarım büyümemiş doktorum 5 gün bekletti sonra iğne yaptırdım.bugun 14.günüm işte 12sindede adet olucam normal günüm böyle ama polikistik olduğum için gecikebiliyor
Tamam canım, doğrudur. Zaten ilacı içip 5 gün sonra iğne yapıyorlar. Senin adetlerin geciktiği için daha var demek ki adetine. Kan testi yaptırsan çıkar canım.

kızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
hadi canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin :KK6::KK6::KK6::KK71::KK71::KK71:

Back
X