Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar benimde iğnem 29 unda yapıldı . bugün 12 . günüm bat a da 2 gün var . yoğun şekilde akıntım var . ama dün ve önceki gün günlük pedimde adetin ilk ya da son günleri kahverengi şeklinde damla damla kanlar gelir ya o tip 3-4 damla kahverengi leke vardı . bende adet oalcağım sanırım uyarıcılar geliyor dedim . dün geve banyo yapıp yeni ped taktım sabaha sökülür dedim . şu an tertemiz pedim vücut dengem şaştı iyice bacılarrrrrrrrrrrrrrrr
inş. olmazsın cnm o_Oo_Oo_O

kızlar benimde iğnem 29 unda yapıldı . bugün 12 . günüm bat a da 2 gün var . yoğun şekilde akıntım var . ama dün ve önceki gün günlük pedimde adetin ilk ya da son günleri kahverengi şeklinde damla damla kanlar gelir ya o tip 3-4 damla kahverengi leke vardı . bende adet oalcağım sanırım uyarıcılar geliyor dedim . dün geve banyo yapıp yeni ped taktım sabaha sökülür dedim . şu an tertemiz pedim vücut dengem şaştı iyice bacılarrrrrrrrrrrrrrrr
Bekle tatlım 2 gün daha sonra test yaparsin. İnşallah olmazsin :KK36::KK36::KK36::KK36:

inş. olmazsın cnm o_Oo_Oo_O

amin canım

Bekle tatlım 2 gün daha sonra test yaparsin. İnşallah olmazsin :KK36::KK36::KK36::KK36:

ya tatlım bana kalsa şimdiden test yaparım ama iğne yzüünden testlerde yanılma payı olur dediler . bir kimyasal gebelik yaşadım . tekrar heves edip yıkılmka istemiyorum . bir taraftan hemen hamileliği öğreneyim de dülşük için öenlem alayım istiyorum . karışığım yani .

kızlar benimde iğnem 29 unda yapıldı . bugün 12 . günüm bat a da 2 gün var . yoğun şekilde akıntım var . ama dün ve önceki gün günlük pedimde adetin ilk ya da son günleri kahverengi şeklinde damla damla kanlar gelir ya o tip 3-4 damla kahverengi leke vardı . bende adet oalcağım sanırım uyarıcılar geliyor dedim . dün geve banyo yapıp yeni ped taktım sabaha sökülür dedim . şu an tertemiz pedim vücut dengem şaştı iyice bacılarrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOTE

Ins hamilesindr canm..bi kere ben de oyle oldm adetime bi iki gun kala bir iki damla kahverengi leke geldi sonra kesildi daha once hic oyle olmamstm yerleşme kanaması olur diyorlar ya heveslendm ama 2 sonrada adet oldm ins sen olmazsn

Günaydın kizlarrr :KK37::KK37:

Günaydın canım.. Günaydın herkese..

İnşallah olmazsaın canım.

Benim de adet tarihim pazar günü, normalde stresten falan gecikebiliyor. Dün adet başlıyor gibi pembe kırmızı bir akıntı geldi. Olucam heralde dedim. Akşama kadar gelmedi. Sonra akşam hafif kahverengi oldu. Şimdi de karnım ağrıyor baya. Bir kaç damla gelmiş. Oluyorum yani sanırım.. ama her ay farklı bir şeyler oluyor benim de :KK51: 2 gün de erken olmuş oluyorum. Neyse ki fazla umudum yoktu.. İşin kötüsü ben ne zamandır bebiş ha oldu ha olacak diye nefret ettiğim, her sabah ayaklarımın geri geri gittiği işime katlanıyorum. Sabahları yataktan çıkmak istemiyorum bu iş yüzünden!! Bebiş de olmadı, işi de değiştiremedim. Hayatımda bir adım atamıyorum:KK61:Şimdi işten ayrılsam hamile kalsam kimse işe almaz. Zaten öyle bir şey olmasa bile iş bulmak zor.. Önceden başvurular yapıyordum, bebek için ertelemiştim. E işten kendim ayrılsam tazminatımı da alamam. Eşim kendi işini yapıyor. İşler pek iyi değil. Ben çalışmazsam da olmaz.. Ooofff offf!! Şu anda istifa edip gidesim var yaa :( Bu iş beni çoookkk mutsuz ediyor.. Şurdan bir kurtulamadım.. Demek hayırlısı buymuş yaa :( Şurdan bir daha gelmemek üzere çıktığım gün havalara uçucam!! ama tabi işsiz ve parasız olarak çıkarsam olamam.. Napem ben yaa!? :KK42:

Benim de adet tarihim pazar günü, normalde stresten falan gecikebiliyor. Dün adet başlıyor gibi pembe kırmızı bir akıntı geldi. Olucam heralde dedim. Akşama kadar gelmedi. Sonra akşam hafif kahverengi oldu. Şimdi de karnım ağrıyor baya. Bir kaç damla gelmiş. Oluyorum yani sanırım.. ama her ay farklı bir şeyler oluyor benim de :KK51: 2 gün de erken olmuş oluyorum. Neyse ki fazla umudum yoktu.. İşin kötüsü ben ne zamandır bebiş ha oldu ha olacak diye nefret ettiğim, her sabah ayaklarımın geri geri gittiği işime katlanıyorum. Sabahları yataktan çıkmak istemiyorum bu iş yüzünden!! Bebiş de olmadı, işi de değiştiremedim. Hayatımda bir adım atamıyorum:KK61:Şimdi işten ayrılsam hamile kalsam kimse işe almaz. Zaten öyle bir şey olmasa bile iş bulmak zor.. Önceden başvurular yapıyordum, bebek için ertelemiştim. E işten kendim ayrılsam tazminatımı da alamam. Eşim kendi işini yapıyor. İşler pek iyi değil. Ben çalışmazsam da olmaz.. Ooofff offf!! Şu anda istifa edip gidesim var yaa :KK43: Bu iş beni çoookkk mutsuz ediyor.. Şurdan bir kurtulamadım.. Demek hayırlısı buymuş yaa :KK43: Şurdan bir daha gelmemek üzere çıktığım gün havalara uçucam!! ama tabi işsiz ve parasız olarak çıkarsam olamam.. Napem ben yaa!? :KK42:

ah canım ya inş. olmazsın ne iş yapıyodun sen bende işten ayrılamyı düşünüyorum ama kendi dükkanımı açıp öyle çıkıcam inş. dükkanı yapıyoruz birazda sermaye lazım bakalım :KK14::KK14::KK14:

ah canım ya inş. olmazsın ne iş yapıyodun sen bende işten ayrılamyı düşünüyorum ama kendi dükkanımı açıp öyle çıkıcam inş. dükkanı yapıyoruz birazda sermaye lazım bakalım :KK14::KK14::KK14:
Ay ne güzel canım.. En azından bir umudun varmış.. Az da kalmış.. Hayırlısıyla açın inşallah..

Ben kalite yöneticisiyim. Şirketin sistem belgelendirmeleriyle uğraşıyorum. Satış şirketi. Bütün ürün belgelendirmelerini de bana yaptırıyorlar. Belge almak için bir sürü uğraş, bir sürü zaman gerekli. Hem bu sadece benim yapacağım bir şey değil, üretimi yapan fabrikayla beraber yapmak zorundasın falan bir sürü detay var.. ama sanıyorlar ki pazardan gidip alıyorsun: şuna da alalım buna da alalım. Çok gerekli. Bu olmadan satamayız deyip duruyorlar. Satılan da onlarca ürün var. Hepsinin belgesi için de yapılması gereken şeyler farklı. Araştırıp edip bulup çalışıp uğraşmak gerekiyor. bunları yapan danışmanlar var ama patron para vermek istemiyor danışmana. Hali hazırda her yıl 4 denetim oluyor. Bu sene 5 olacak zaten. Bunların hazırlıkları bilmem ne.. 3 lokasyon var farklı yerlerde. Ayrıca şantiyeler var. Bir de ben bu işe sadece kalite sistemi için girmiştim. İşim çıktı 5 katına ve gittikçe arttırıyorlar. Biz de insanız ama yaa!! Başka bir iş yapsam ne yapabilirim ki acaba yaa :KK43: Ben de kendimi işimi yapsam ya..
Çıkamam di mi işten :KK43: Hele bir de bebek düşünürken.. :KK61:

Ay ne güzel canım.. En azından bir umudun varmış.. Az da kalmış.. Hayırlısıyla açın inşallah..

Ben kalite yöneticisiyim. Şirketin sistem belgelendirmeleriyle uğraşıyorum. Satış şirketi. Bütün ürün belgelendirmelerini de bana yaptırıyorlar. Belge almak için bir sürü uğraş, bir sürü zaman gerekli. Hem bu sadece benim yapacağım bir şey değil, üretimi yapan fabrikayla beraber yapmak zorundasın falan bir sürü detay var.. ama sanıyorlar ki pazardan gidip alıyorsun: şuna da alalım buna da alalım. Çok gerekli. Bu olmadan satamayız deyip duruyorlar. Satılan da onlarca ürün var. Hepsinin belgesi için de yapılması gereken şeyler farklı. Araştırıp edip bulup çalışıp uğraşmak gerekiyor. bunları yapan danışmanlar var ama patron para vermek istemiyor danışmana. Hali hazırda her yıl 4 denetim oluyor. Bu sene 5 olacak zaten. Bunların hazırlıkları bilmem ne.. 3 lokasyon var farklı yerlerde. Ayrıca şantiyeler var. Bir de ben bu işe sadece kalite sistemi için girmiştim. İşim çıktı 5 katına ve gittikçe arttırıyorlar. Biz de insanız ama yaa!! Başka bir iş yapsam ne yapabilirim ki acaba yaa :KK43: Ben de kendimi işimi yapsam ya..
Çıkamam di mi işten :KK43: Hele bir de bebek düşünürken.. :KK61:
amin canım inş. geçen seneden beri istiyorum işte anca dükkanını için yaptırıyoruz elektriği ve suyu kaldı bitince inş. açarım :KK37::KK37:bilmiyorumki canım ya işin zormuş baya inş. daha kolay bi iş bulursun bence araştır

Benim de adet tarihim pazar günü, normalde stresten falan gecikebiliyor. Dün adet başlıyor gibi pembe kırmızı bir akıntı geldi. Olucam heralde dedim. Akşama kadar gelmedi. Sonra akşam hafif kahverengi oldu. Şimdi de karnım ağrıyor baya. Bir kaç damla gelmiş. Oluyorum yani sanırım.. ama her ay farklı bir şeyler oluyor benim de :KK51: 2 gün de erken olmuş oluyorum. Neyse ki fazla umudum yoktu.. İşin kötüsü ben ne zamandır bebiş ha oldu ha olacak diye nefret ettiğim, her sabah ayaklarımın geri geri gittiği işime katlanıyorum. Sabahları yataktan çıkmak istemiyorum bu iş yüzünden!! Bebiş de olmadı, işi de değiştiremedim. Hayatımda bir adım atamıyorum:KK61:Şimdi işten ayrılsam hamile kalsam kimse işe almaz. Zaten öyle bir şey olmasa bile iş bulmak zor.. Önceden başvurular yapıyordum, bebek için ertelemiştim. E işten kendim ayrılsam tazminatımı da alamam. Eşim kendi işini yapıyor. İşler pek iyi değil. Ben çalışmazsam da olmaz.. Ooofff offf!! Şu anda istifa edip gidesim var yaa :KK43: Bu iş beni çoookkk mutsuz ediyor.. Şurdan bir kurtulamadım.. Demek hayırlısı buymuş yaa :KK43: Şurdan bir daha gelmemek üzere çıktığım gün havalara uçucam!! ama tabi işsiz ve parasız olarak çıkarsam olamam.. Napem ben yaa!? :KK42:
Canımmm benim durumumda ayni nefret ediyorum isimden biktim usandim gelmek istemiyorum artik :( ama mecburum ben de kendim ciksam tazminatimi alamicsm cikarsinlar diye bekliyorum. Dedigin gibi bebek dusundugum için başka iste bakamam kafayı yicem burada :(

amin canım inş. geçen seneden beri istiyorum işte anca dükkanını için yaptırıyoruz elektriği ve suyu kaldı bitince inş. açarım :KK37::KK37:bilmiyorumki canım ya işin zormuş baya inş. daha kolay bi iş bulursun bence araştır

Açarsın canım.. Biter inşallah hayırlısıyla..

Bakıyorum ama iş bulmak da zorlaştı artık iyice.. Kafam da çok karışık. Bulsam hamile kalırsam ne olur. Burda ne kadar dayanırım.. Hayırlısı artık :(

Canımmm benim durumumda ayni nefret ediyorum isimden biktim usandim gelmek istemiyorum artik :KK43: ama mecburum ben de kendim ciksam tazminatimi alamicsm cikarsinlar diye bekliyorum. Dedigin gibi bebek dusundugum için başka iste bakamam kafayı yicem burada :KK43:
Ayyy!! Aynı durumdaymışıızz :( Çok fena yaa!! Çıkarmazlar da beni. Napıcaz böyle.. Bebiş olsa ha gayret diye sabredicem ama işte.. İlk denemeye başlayınca hamile kalsaydım çoktan kurtulmuştum burdan.. Bebişim doğmuş olurduu.. Mutlu mesuutt.. Doğum izninde başka iş bulmayı düşünüyorum kısmetse, ama bebiş kısmet olmadı daha.. İki arada kaldık gitti.. Gidemiyorum kalamıyorum :(

Açarsın canım.. Biter inşallah hayırlısıyla..

Bakıyorum ama iş bulmak da zorlaştı artık iyice.. Kafam da çok karışık. Bulsam hamile kalırsam ne olur. Burda ne kadar dayanırım.. Hayırlısı artık :KK43:

Ayyy!! Aynı durumdaymışıızz :KK43: Çok fena yaa!! Çıkarmazlar da beni. Napıcaz böyle.. Bebiş olsa ha gayret diye sabredicem ama işte.. İlk denemeye başlayınca hamile kalsaydım çoktan kurtulmuştum burdan.. Bebişim doğmuş olurduu.. Mutlu mesuutt.. Doğum izninde başka iş bulmayı düşünüyorum kısmetse, ama bebiş kısmet olmadı daha.. İki arada kaldık gitti.. Gidemiyorum kalamıyorum :KK43:

çok iyi anlıyorum seni tatlım allah yardımcımız olsun.. ben de bi an önce hamile kalsamda çıkarsalar dıye bakıyorum. o kadar yapıcam falan dıye geziyorum etrafta hiç oralı olmuyorlar. bizim burda hiç istemiyorlar hamile insan o yüzden belki cıkarılırım diye ümitliyim.. herşeyin hayırlısı :(

çok iyi anlıyorum seni tatlım allah yardımcımız olsun.. ben de bi an önce hamile kalsamda çıkarsalar dıye bakıyorum. o kadar yapıcam falan dıye geziyorum etrafta hiç oralı olmuyorlar. bizim burda hiç istemiyorlar hamile insan o yüzden belki cıkarılırım diye ümitliyim.. herşeyin hayırlısı :KK43:
Bizde doğum izni süt izni falan her şey yasalara uygun veriliyor. 3 kişi doğum yaptı, bir sorun olmadı. Hamile kalsam da çıkarmazlar yani.. ama belki doğum sonrası ücretsiz izin falan istesem yeter artık deyip çıkarırlar.. Ah keşke.. Ah bir hamiş olaydık hayırlısıyla.. Her gün hapiste gibiyim. Akşam olsun, cuma olsun, günler geçsin diye bekliyorum.. Böyle boş boş yaşıyorum :( Belki bebişim bile bu iş stresinden olmadı. Bir rahatlasaydım..
Hakkımızda hayırlısı canım.. İnşallah Allah senin de gönlüne göre versin :KK68:

Bizde doğum izni süt izni falan her şey yasalara uygun veriliyor. 3 kişi doğum yaptı, bir sorun olmadı. Hamile kalsam da çıkarmazlar yani.. ama belki doğum sonrası ücretsiz izin falan istesem yeter artık deyip çıkarırlar.. Ah keşke.. Ah bir hamiş olaydık hayırlısıyla.. Her gün hapiste gibiyim. Akşam olsun, cuma olsun, günler geçsin diye bekliyorum.. Böyle boş boş yaşıyorum :KK43: Belki bebişim bile bu iş stresinden olmadı. Bir rahatlasaydım..
Hakkımızda hayırlısı canım.. İnşallah Allah senin de gönlüne göre versin :KK68:
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum stresten olmuyor diye.. amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim.. ben de geliyorum gidiyorum akşam olsun diye bekliyorum, böyle olunca vakitte geçmiyor. ev kira olmasa eşimin maaşı fazlasıyla yeter hem kira hem eşimin kredisi mahvedıyor bizi :( neyse biz bebişlere odaklanalım onlar bize şans getiricek ben buna inanıyorum :KK37::KK37:

çok iyi anlıyorum seni tatlım allah yardımcımız olsun.. ben de bi an önce hamile kalsamda çıkarsalar dıye bakıyorum. o kadar yapıcam falan dıye geziyorum etrafta hiç oralı olmuyorlar. bizim burda hiç istemiyorlar hamile insan o yüzden belki cıkarılırım diye ümitliyim.. herşeyin hayırlısı :KK43:
canım yaa sen kan tahlilinde 5 in üzerini gördükten kaç gün sonra adet oldun :KK51::KK51: ben hala olmadım adet pazar kan testi 3.3 dü dün adet günümdü yok

Back
X