Bizim de ev kiraakesinlikle ben de öyle düşünüyorum stresten olmuyor diye.. amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim.. ben de geliyorum gidiyorum akşam olsun diye bekliyorum, böyle olunca vakitte geçmiyor. ev kira olmasa eşimin maaşı fazlasıyla yeter hem kira hem eşimin kredisi mahvedıyor bizineyse biz bebişlere odaklanalım onlar bize şans getiricek ben buna inanıyorum
İnşallah vardır bebişin canım. Bekle bakalım. Güzel haberi alırsın inşallah.pazartesiye kadar olmazsam yaptırırıım ama olurum herhalde beklemekte yarar var
hadi bakalım güzel haber duyarız inşallahpazartesiye kadar olmazsam yaptırırıım ama olurum herhalde beklemekte yarar var
aynen doktor çok masraf bi de özele gidiyorum. ama sanırım bundan sonra devlete gidicem iyi bi doktor gelmiş, şansımı bi de onda denicemBizim de ev kiraaBir de testtir doktordur.. E olmazsa aşılama yapılacak önümüzdeki ay.. Hepsi masraf. Nasıl çıkıyim ki yaa! Evet.. Şimdi önemli olan bebişler.. Dediğin gibi bir olsunlar da sağlıkla, uğurlu gelecekler.. Her şey daha güzel olacak o zaman ben de inanıyorum
zannetmem ayyyyhadi bakalım güzel haber duyarız inşallah
İnşallah vardır bebişin canım. Bekle bakalım. Güzel haberi alırsın inşallah.
pööfff benden de betersin. napıyoruz olumlu düşünüyoruzzannetmem ayyyy
düşünüyozpööfff benden de betersin. napıyoruz olumlu düşünüyoruz
ayyyhhh şişirdin beni somurtkan şirine senidüşünüyozda noluyooo yine hüsrannnnn
pekii balım inşşş gelcek meleklerimizzzayyyhhh şişirdin beni somurtkan şirine seni
Evet yaa! Ben de özele gidiyorumaynen doktor çok masraf bi de özele gidiyorum. ama sanırım bundan sonra devlete gidicem iyi bi doktor gelmiş, şansımı bi de onda denicem
Ayyy insallahhhh :)))pekii balım inşşş gelcek meleklerimizzz
İnşallah canım. Bu ay gitmedim ya pisman oluyorum zannimcaEvet yaa! Ben de özele gidiyorumDevlette bildiğim iyi doktor yok. Sen duyduysan ne güzel. Hadi bakalım hayırlı olur inşallah bu doktor.
Vardır bir hayır canım. Pişman olma. Gitmeden de olur hayırlısıylaİnşallah canım. Bu ay gitmedim ya pisman oluyorum zannimca
günaydın hoşgeldin canım genelde yumurta geliştirici ilaç ve çatlatmak için iğne veriyolarKizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?
günaydın hoşgeldin canım genelde yumurta geliştirici ilaç ve çatlatmak için iğne veriyolar
hsg den hemen sonra vermezler bi dahaki aya verirler genelde öyle oluyoKuzum peki hsg cekildigi ay bu ilaclari verirlermi yoksa br ay sonarami baslarlar tedaviye
Sagol Allah gonlunce versin herseye yardimci oldun banahsg den hemen sonra vermezler bi dahaki aya verirler genelde öyle oluyo
amin canım tabiki olcaz biz hepimiz arkadaşızSagol Allah gonlunce versin herseye yardimci oldun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?