Yaptım cnm koskoca negatif ama hala hastalanamadım[/QUOT
Akışına bırak canım haftasonu olursun gibi geldi bana inşallah önümüzdeki ay gelir bebisin takmamaya çalış Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptım cnm koskoca negatif ama hala hastalanamadım[/QUOT
Akışına bırak canım haftasonu olursun gibi geldi bana inşallah önümüzdeki ay gelir bebisin takmamaya çalış Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Haklısın canım takmasak bence hemen olacak biz kendimizi yeyip bitiriyoruzHayırlısı artık cnm takmamak eldemi
Benim dr regl bekliycz dedi ben dedin kontorle gelym catlamis mi dye dedm aklim kalir yoksa kist fln olur catlamazsa dedi ya. Benimde kasiklarimda bi agirlik var aksama 36 saat olcak bakalim agri sizi olcak mi gecen ay ki ignede sol kasigim yumurta olan yer cok agrimisti bu defa sag bakalim agri sizi beklyrm ona gore icim rhatlar braz. Sen gttn mi canm dr aVeririm canım ama catladigina nerdeyse eminim çünkü yumurta akı kıvamında akıntım var 3 gundur doktor para kazanmak için sürekli kontrole cagiriyor anlayacagin
Ama senin süre daha normal çünkü vücudunu yormadan ilerliyor benim vücut harap oldu
hmm bi değişiklik var mı canım benim karnım kasıklarım çok acıyo tuvaletten gelmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir.Seninle günlerimiz yakın canım takip edelim birbirimizin belirtilerini bende cumartesi günü ignemi oldum beklemedeyim
Hakkımızda hayırlısı..
Bendedemi kist oldu acaba ama çatlatma iğnesi vurulmuştumHaklısın canım takmasak bence hemen olacak biz kendimizi yeyip bitiriyoruz
Bende şimdi kontrol den çıktım 1 tanesi çatlamamis vücuttan atilmazsa önümüzdeki ay klomen uygulayamayiz dedi zaten sıkılmıştım bu klomenden kist oluşturabilir dedi hayırlısı artık çarşamba günü de kanda gebelige baktir dedi
Ben hamile değilmişim inşallah siz hamilesinizdir rabbime hergün dua ediyorum isteyen herkese bu mutluluğu tattırsin diye adette olmadım hala olsam adet bitiminde rahim filmi çekecekler .s korkuyorumm
olsun canım belirti olcak diye kaide yok
Bi daha ki aya pozitif başlıyorsun ona göre. Amin canım Allah razı olsun Rabbim sizede nasip etsinAdetm geldi canım seninde hayırlı olsun canım sag slim kucağına al inşdualarında eksik etme bizi
Benim dr regl bekliycz dedi ben dedin kontorle gelym catlamis mi dye dedm aklim kalir yoksa kist fln olur catlamazsa dedi ya. Benimde kasiklarimda bi agirlik var aksama 36 saat olcak bakalim agri sizi olcak mi gecen ay ki ignede sol kasigim yumurta olan yer cok agrimisti bu defa sag bakalim agri sizi beklyrm ona gore icim rhatlar braz. Sen gttn mi canm dr a
hmm bi değişiklik var mı canım benim karnım kasıklarım çok acıyo tuvaletten gelmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir.
Kaderin bir oyunu bence bu :)Yok canim bende hic sans yok gerckten 2 gundur elektrikler yok su yok bide 3gun ust uste cocuk yapacaz guya nasil yapacaksak artik![]()
Ins catlar canm ya guzel sonuclar alirsn. Bnm hc agrim batma yoook catlamadi mi bu yaa 36 saati doldurdum uffGittim canım 1 tanesi çatlamamis artık çatlamaz bu hormonların yok etmezse kist oluşturabilir dedi çarşamba kanda gebelige baktir dedi
Senin yarın sabah agrin olur canımIns catlar canm ya guzel sonuclar alirsn. Bnm hc agrim batma yoook catlamadi mi bu yaa 36 saati doldurdum uff
Ins catlarda tutar canm ya yoruldm ne ypcgmi ne edecgmi sasrdm bi de kist cikmasn basima agrim olsun diye beklyrm resmen saka gbiSenin yarın sabah agrin olur canım
Ben cumartesi günü vuruldum pazartesi günü sabah saat 8 9 gibi çok ağrım oldu
Ardından da akıntım oldu işlem tamam dedim