Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
benımde negatif çıktı canlar regl oldum zaten dr çağırdı ama bu ay gitmiycem tedavite tsh çok yükselmiş 10 çıktı şimdi onun tedavisine başladım değer düşmeden hamılelık sansı zor zaten endokrın dr u ara vermemı ıstedı

Hayırlısı artık cnm takmamak eldemi
Haklısın canım takmasak bence hemen olacak biz kendimizi yeyip bitiriyoruz

Bende şimdi kontrol den çıktım 1 tanesi çatlamamis vücuttan atilmazsa önümüzdeki ay klomen uygulayamayiz dedi zaten sıkılmıştım bu klomenden kist oluşturabilir dedi hayırlısı artık çarşamba günü de kanda gebelige baktir dedi

Veririm canım ama catladigina nerdeyse eminim çünkü yumurta akı kıvamında akıntım var 3 gundur doktor para kazanmak için sürekli kontrole cagiriyor anlayacagin:KK66:

Ama senin süre daha normal çünkü vücudunu yormadan ilerliyor benim vücut harap oldu
Benim dr regl bekliycz dedi ben dedin kontorle gelym catlamis mi dye dedm aklim kalir yoksa kist fln olur catlamazsa dedi ya. Benimde kasiklarimda bi agirlik var aksama 36 saat olcak bakalim agri sizi olcak mi gecen ay ki ignede sol kasigim yumurta olan yer cok agrimisti bu defa sag bakalim agri sizi beklyrm ona gore icim rhatlar braz. Sen gttn mi canm dr a

Seninle günlerimiz yakın canım takip edelim birbirimizin belirtilerini bende cumartesi günü ignemi oldum beklemedeyim
Hakkımızda hayırlısı..
hmm bi değişiklik var mı canım benim karnım kasıklarım çok acıyo tuvaletten gelmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir.

Haklısın canım takmasak bence hemen olacak biz kendimizi yeyip bitiriyoruz

Bende şimdi kontrol den çıktım 1 tanesi çatlamamis vücuttan atilmazsa önümüzdeki ay klomen uygulayamayiz dedi zaten sıkılmıştım bu klomenden kist oluşturabilir dedi hayırlısı artık çarşamba günü de kanda gebelige baktir dedi
Bendedemi kist oldu acaba ama çatlatma iğnesi vurulmuştum

Ben hamile değilmişim inşallah siz hamilesinizdir rabbime hergün dua ediyorum isteyen herkese bu mutluluğu tattırsin diye adette olmadım hala olsam adet bitiminde rahim filmi çekecekler .s korkuyorumm

Bnde hamile değilim canım hakkımzıda hyrlısı neyse o olsun aşılamaya geçtik puregon verdi inş güzel sonuç alırım

Yok canim bende hic sans yok gerckten 2 gundur elektrikler yok su yok bide 3gun ust uste cocuk yapacaz guya nasil yapacaksak artik :KK17:

Yok canim bende hic sans yok gerckten 2 gundur elektrikler yok su yok bide 3gun ust uste cocuk yapacaz guya nasil yapacaksak artik :KK17:

Benim dr regl bekliycz dedi ben dedin kontorle gelym catlamis mi dye dedm aklim kalir yoksa kist fln olur catlamazsa dedi ya. Benimde kasiklarimda bi agirlik var aksama 36 saat olcak bakalim agri sizi olcak mi gecen ay ki ignede sol kasigim yumurta olan yer cok agrimisti bu defa sag bakalim agri sizi beklyrm ona gore icim rhatlar braz. Sen gttn mi canm dr a

Gittim canım 1 tanesi çatlamamis artık çatlamaz bu hormonların yok etmezse kist oluşturabilir dedi çarşamba kanda gebelige baktir dedi

hmm bi değişiklik var mı canım benim karnım kasıklarım çok acıyo tuvaletten gelmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir.

Nedense hiç ağrım yok dese yeridir canım doktorda sordu geçen aya göre hiç ağrım yok dedim vücut alıştı demek ki dedi

Nedense bu ay pek umutlu değilim wc ye de günde 3 4 kez gidiyorum düşün

Sen ne zaman gebelik testi yapacaksin

Gittim canım 1 tanesi çatlamamis artık çatlamaz bu hormonların yok etmezse kist oluşturabilir dedi çarşamba kanda gebelige baktir dedi
Ins catlar canm ya guzel sonuclar alirsn. Bnm hc agrim batma yoook catlamadi mi bu yaa 36 saati doldurdum uff

Ins catlar canm ya guzel sonuclar alirsn. Bnm hc agrim batma yoook catlamadi mi bu yaa 36 saati doldurdum uff
Senin yarın sabah agrin olur canım
Ben cumartesi günü vuruldum pazartesi günü sabah saat 8 9 gibi çok ağrım oldu
Ardından da akıntım oldu işlem tamam dedim

Senin yarın sabah agrin olur canım
Ben cumartesi günü vuruldum pazartesi günü sabah saat 8 9 gibi çok ağrım oldu
Ardından da akıntım oldu işlem tamam dedim
Ins catlarda tutar canm ya yoruldm ne ypcgmi ne edecgmi sasrdm bi de kist cikmasn basima agrim olsun diye beklyrm resmen saka gbi

Back
X