Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
İnsallah canm ya Allah aratmasn. Gercekten sonucu bilmeksizin beklemek cok zor oluyor. İyi haberlerni beklyorum

Amin canım inşallah bu da bizim sınavımız hastayım ilaç içmiyorum günlerdir ya varsa zarar vermeyeyim diye inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Kizlar benim de bugun 14.gun bitti gecen ayda test yapmadim bu ay da yapmicam cunku adet gunum geldihinde kesin oluyorum ilk ay 18.gunde oldum adet gunumdu gecen ay 15.gun yine adet gun bu sefer de adet gunum 18.gune denk gelcek oyuzden yapmicam hafif adet belirtisi basladi bile umutsuzum

Ben geçen ay 19.gün adet olmuştum canım bugün 11.günüm dün test yaptım negatif adet bekleyeceğim artık.inşallah bebeğin tutunuyordur adet değildir

Ben geçen ay 19.gün adet olmuştum canım bugün 11.günüm dün test yaptım negatif adet bekleyeceğim artık.inşallah bebeğin tutunuyordur adet değildir
canim ben kesin adet olc bugun 15.gjn karnimin ici garip sekilde adet beliritileri bunlar senin erken ama 11.gun icin pozktife donusebilir insallblh oyle olur canim ben umutsuz vaka:(

Dayanamdm test yaptm 13.gün bugün negatif çıktı dijital testte. Adet günüm 29 ocak ama. Allahm ya yine bütün umutlar çöp

Dayanamdm test yaptm 13.gün bugün negatif çıktı dijital testte. Adet günüm 29 ocak ama. Allahm ya yine bütün umutlar çöp
adet gunune de varmis baya bak ben igne vurulurken genelde hep adet gunumde adet oldum hep gunu tuttu senin icin de erken olabilir negatif pozitif olur insalh

canim ben kesin adet olc bugun 15.gjn karnimin ici garip sekilde adet beliritileri bunlar senin erken ama 11.gun icin pozktife donusebilir insallblh oyle olur canim ben umutsuz vaka:KK43:

Ay inşallah olmazsın canım :( valla ne bileyim kuzu hiç umudum kalmadı adet yine gecikmez inşallah bebek yoksa 14. 15. gün gelir

adet gunune de varmis baya bak ben igne vurulurken genelde hep adet gunumde adet oldum hep gunu tuttu senin icin de erken olabilir negatif pozitif olur insalh
Kendin icin ettigin duadan ziyade basklari icin ettigin dua dha cabk kabl olurms. Burasi bu anlamda cok güzel bi platform. Brbrini hc tanmyan insanlar herkes kendi derdine demeyp brbri icin dua edyor. Bu ay da cok rica edyorm bnm icin dua eder msiniz. Ben hepiniz icin ederm tek tek. Rabbim bian önce muradımza erdirsin

Fabik
Kendin icin ettigin duadan ziyade basklari icin ettigin dua dha cabk kabl olurms. Burasi bu anlamda cok güzel bi platform. Brbrini hc tanmyan insanlar herkes kendi derdine demeyp brbri icin dua edyor. Bu ay da cok rica edyorm bnm icin dua eder msiniz. Ben hepiniz icin ederm tek tek. Rabbim bian önce muradımza erdirsin
tabiki de canim etmezmiyiz dua herkesin kalbi ortak birsey de birlesiyor kkadar mutlu oluurm ki suan ni gebelik haberinize insalh bu ay senin de olur canim benim umut yok

Rabbim büyük inş hamissindir hepimize umut olursun bende adet olim doktora gidicem yine klomene baslicam bu ay olmadı inş önümüzdeki ay bende güzel haberler veririm

özel hastanelerde ücret nedir bilmiyorum ben tıp fakültesinde yaptırdım hiç ücret ödemedim canım. Şu anda iki defa çatlatma iğnesi oldum gebe kalamadım. Ara verdim biraz. Senin sorunun ne?
Canım hamdolsun rahim filmine gerek kalmadan müjdeli haberi aldim bikac gün önce, beta hcg 9,73 çıktı, iki gün sonra da 17 çıktı, doktorlar hâlâ sevindirmiyorlar tam olarak kese görünmediği için ama bebeğim benimle inşallah

Ben bu ay iğne olduktan sonra normalde 28 günde bir adet okurdum bu ay 5 gün erken oldum bu normalmi

Ben bu ay iğne olduktan sonra normalde 28 günde bir adet okurdum bu ay 5 gün erken oldum bu normalmi

yani bunun tek bir açıklamaıs var iğne olmadan önce yumurtan çoktan çatlamış,çünkü ovulasyon gerçekleşikten sonra adete kadar geçen süre herkadında aynıdır ve değişmez 14gün,sen 23günde adet olduysan 23-14=9.günde ovulasyon gerçekleşmiş demektir. tıbbi açıklaması bu ama tabi içerde neler oluyor bilinmez :KK17:

yani bunun tek bir açıklamaıs var iğne olmadan önce yumurtan çoktan çatlamış,çünkü ovulasyon gerçekleşikten sonra adete kadar geçen süre herkadında aynıdır ve değişmez 14gün,sen 23günde adet olduysan 23-14=9.günde ovulasyon gerçekleşmiş demektir. tıbbi açıklaması bu ama tabi içerde neler oluyor bilinmez :KK17:
Aynen öyle bu ay kar yağışından dolayı doktoruma gidememiştim 3. Klomendi yani günde 3 tane içiyodum söyledim iğneni al vur dedi eğer ağrın çok olursa gel demişti olmadığı için gitmedim demekki iğneye gerek yokmuş ben ilaçla beraber çörek otu yemeye başladıktan sonra yumurtalarım arttı doktor bile sormuştu sen yiyorsun yumurtaların hem fazlalaşmış hemde güzel büyümüş diye demekki o işe yarıyor devam edeyim bari

camim senin ne sorunun varki yanlis dedi klomen ve catlatma ignesi icin merak ettim

Sağda pko var canım birde yumurta tembelliği demişti ama ben 5 aylık evliyim o yüzden rahim filmi falan çekilmeden neden direk klomen verdi ki çok yanlış bence dedi anlamadım valla bende

günde 3tb klomen + bitkisel takviye muhtemeln yumurtalar hızla büyüp çatlamıştır.o yuzden aslında bu işi yapıyorken bir çok açıdan takiple yapmak lazım.. mesela iğne vurulucam iğneden 36 saat sonra olacak diye şartlanıp illla o günü beklememek lazım .aslında klasik takvim yönteminden ödün hiçbirzaman vermeyeceksin heleki adetlerin biraz düzenliyse ortalama 28günde bir oluyorsan 9.günden başlayıp 11. 13. 15. ve son olarak 17.gün ilişkide bulunup o ayı sonlandıracaksın :KK49: sonra işte böyle bekle babam bekleee kafayı sıyırıcaz valla:KK53::KK53::KK53:

Back
X