Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
:) belki de bizim ki sabir dil canim gorecegimiz sonuctan korkuyorum.boyle yine umut var
Canim test yaptin mi bu arada progestan kullaniyomusun gecen ay bende senin gibi adetimi bekledim test falan yapmadim adet olunca gittim dr a dedim ben kan testi yapmadm adet oldum diye oda bana kixdi progestan bitince ertesi gun kan testi yaptir demedimmi dedi tabi ben unutmusum bu ay da ozellikle tembihledi ilac bitince hemen kan testi yaptir niye boyle israrla dedi bende anlamadim tuhaf bi kadin :) neyse iyi haberlerin vardir insallah ya test yapmadiysan yap artik burdaki kizlar teat yapacagi zaman ben yapacakmisim gibi heyecanlaniyorum insallah ta bebisin seninledir

işte biz elimizddeki imkanlar dahiilinde belki sorun yok diiyoruz,ama mutlaka bir sorun vardr,biz bunu şuan bilmiyoruz sadece.benim ilk kllomen denemem ama beebek için 3yıldır ugrasıyoruz.ben kendim hemşireyim doktorlrın eline kalsa sende bişi yok diyorlar çıkıyorlardı işin içinden,bitane kızım var 5yaşında ilk ayda hemen hamile kalmıştım ona hiçbirsıkıntım yoktu yani..sonra ikinci olmayınca doktorların oyalamasına kanmadım gittim kendim hsg çektirdim sonuç sol tüpüm kapanmış bi de hidrosalpenks olmış.ameliyat oldum aralıkta ,şimdi ameliyattan sonra tek tüpe kalınca dedim klomen kullanayımda şansım artsın :KK15:

Canim test yaptin mi bu arada progestan kullaniyomusun gecen ay bende senin gibi adetimi bekledim test falan yapmadim adet olunca gittim dr a dedim ben kan testi yapmadm adet oldum diye oda bana kixdi progestan bitince ertesi gun kan testi yaptir demedimmi dedi tabi ben unutmusum bu ay da ozellikle tembihledi ilac bitince hemen kan testi yaptir niye boyle israrla dedi bende anlamadim tuhaf bi kadin :) neyse iyi haberlerin vardir insallah ya test yapmadiysan yap artik burdaki kizlar teat yapacagi zaman ben yapacakmisim gibi heyecanlaniyorum insallah ta bebisin seninledir
canim ben progestan kullanmadim estroferm kullandim rahim duvarim incelmis biraz bak sen simdi diyince aklima geldi arkadasim progestan kullaniyorken adet olmus ama doktor yjne kan testi olcaksinn demis herhalde adet hariici kanama yaptiriyo pregestoran yarin yapcam canim test ama hep boylr negatif gorcem diye korku var icimde

canim ben progestan kullanmadim estroferm kullandim rahim duvarim incelmis biraz bak sen simdi diyince aklima geldi arkadasim progestan kullaniyorken adet olmus ama doktor yjne kan testi olcaksinn demis herhalde adet hariici kanama yaptiriyo pregestoran yarin yapcam canim test ama hep boylr negatif gorcem diye korku var icimde
Canim korkunun ecele faydasi yok en azindan oturup dusunmezsin acaba sonuc ne diye sonuc olumsuzsa kendini bidahaki ay icin psikolojik olarak hazirlarsin en azindan

hımmm.. ben özellikle bir doktor gitmiyorum,kendim hemşireyim,kendi kendime böyle bişiler yapıyorum,tabi ameliyattır şudur budur işlerimi arkadaşım var kadındogumcu ona halletiriyorum ama o da devlette şişli etfalde çalışıyor,zaten infertilite uzmanı da değil.. sen hangi semttesin,hangi ilçe??

Bayrampasadaym canm ama gdebilirim heryere. Herkes sürekli tavsye veryo ama guvenemyorm. Normalde medilife çapaya gidiyordum ama artk gitmek istemyorm. Medipol esenleri tavsye ettiler ama

Kislar test yaptim sansima test kirmizilandi bulandi ama sonuc tek cizgi ben biliyorum kendimi bu pyro cline gebelik testi hep bulaniklasiyor ama sonuc yine tek cizgi adet belirtimde yok ama belli olcam vucut inat ediyo galiba

işte biz elimizddeki imkanlar dahiilinde belki sorun yok diiyoruz,ama mutlaka bir sorun vardr,biz bunu şuan bilmiyoruz sadece.benim ilk kllomen denemem ama beebek için 3yıldır ugrasıyoruz.ben kendim hemşireyim doktorlrın eline kalsa sende bişi yok diyorlar çıkıyorlardı işin içinden,bitane kızım var 5yaşında ilk ayda hemen hamile kalmıştım ona hiçbirsıkıntım yoktu yani..sonra ikinci olmayınca doktorların oyalamasına kanmadım gittim kendim hsg çektirdim sonuç sol tüpüm kapanmış bi de hidrosalpenks olmış.ameliyat oldum aralıkta ,şimdi ameliyattan sonra tek tüpe kalınca dedim klomen kullanayımda şansım artsın :KK15:
Bu hsg drdedigin rahim filmiyse bende cektirdim ama bende sorun yok nasip iste canim hakkimizda hayirlisi olsun

Merhabalar, ben tedaviye başlamadan normal yolla hamile kaldım. İlaçlarımı almıştım, eczacı iade almadı. Uygun fiyata ihtiyacı olana verebilirim. 4 kutu gonal f 450 var 5 tane Ovitrella 250. Hepsi buzdolabında muhafaza ediliyor, eve taşırken dahi özel Strafor soğutucu ile taşımış idik.

Bayrampasadaym canm ama gdebilirim heryere. Herkes sürekli tavsye veryo ama guvenemyorm. Normalde medilife çapaya gidiyordum ama artk gitmek istemyorm. Medipol esenleri tavsye ettiler ama

aa bende gaziosmanpaşadayım yakınız.ozaman sana özel gaziosmanpaşa hastanei var bizim burda,şimdi yeniyüzyıl üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesi oldu belki biilirsin.oranın infertilite bölümünde dr murat keskin var.ben kendisiyle de çalıştım yıllar önce adamın bilgisi birikimi süper cerrahpaşa mezunu zaten,ayrıca insanlıgı da çok iyi,il dışından bile hasta gelirdi ona adam yıllardır iinfertiliteci :) ben mesela aşılama ya da tüp aşamasına geçmek zorunda kalırsam direk ona gidicem,aklımda bitek o var ,bir dene isterrsen yakın hem sana da :)

Back
X