Merhaba kızlar

İyi günler, iyi haftalar herkese.. Tembellik yaptım. 4 gün tatil yaptım

Böyle tatilden sonra da işe gelmek ne zor oluyor yaa! Okudum şöyle bir.. güzel haberler gelmemiş ama gelecek inşallah.. Benim adet tarihi 11 Ocak. Keşke olmasam ama.. Karın ağrılarım da başladı az az.. Yine olmadı bence. Dün adetimin 21. günüydü. Progesteron baktırdım. 21. gün baktırınca sonuca göre yumurta çatlamış mı çatlamamış mı anlaşılıyormuş. 6,5'tan büyük çıkarsa çatlamış demekmiş. Benim 28 çıktı. Oldukça iyiymiş bu sonuç, maşallah. Kaliteli bir ovulasyon oldu demekmiş. Yani ilaçsız falan da oluyor. Çatlamış yumurtam ama döllendi mi bakalım..? Umudum yok ama; inşallah.. B hcg de baktırsam mı diye düşündüm ama, tam laboratuvarda karnıma adet sancısı vurdu.. Dedim boşverrr.. Kısmet artık..
Bana da öyle demişti. 14 gün sonra adet olmazsan hamilesin demişti. Ben 17. gün adet olmuştum hem de o kadar umutlanmışken. Eşim de özellikle sormuştu, ya gecikirse diye. Yok gecikmez demişti doktor. Sonra da eşim bu doktoru değiştirelim dedi. Ama bakalım.. Biraz daha bekliyoruz. Bu ay da olmazsa başka bir doktora daha görünücem.
Hayırlı olsun inşallah.. Olsun.. Böyle hiç beklemezken tutma ihtimali daha yüksek.. Allah gönlüne göre versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Rahim filmi çok zor bir şey değil canım.. Hafifi acısı var ama dayanılıyor, geçiyor gidiyor zaten. Çok kısa sürüyor. Ucuz değil maalesef, 400 lira verdik yeni.. Ben denemeye başladıktan 9 ay sonra çektirdim. Normalde 1 sene bekleyin diyor doktorlar, ama herkesin şartları yaşı falan farklı olduğu için, doktorun çekelim dediyse çekin canım. Aklında kalmasın bir şey.