Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca

Kızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca
hayırlısı olsun canım benim inş. olumlu sonuçlanır bu soğukda kolay gelsin sana :confused::confused::confused:

merhaba arkadaşlarım 20 gündür tsh ile olan mücadelem meyvelerini veriyor sonunda 2.86'ya düştü. 2,5 altına düştüğünde ilk aşılamamı olucam inşallah adım adım yaklaşıyoruz bebişlerimize...
Çok sevindim canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Bebişlerimiz gelsiiinn :KK73:

Hayırlı olsun. Olacak inşallah..

meraba kizlar bende igne vuruldum ve iliski dedi doktor sonrasinda kahverengi leke geldi nedeni ne olabilr acaba

meraba kizlar bende igne vuruldum ve iliski dedi doktor sonrasinda kahverengi leke geldi nedeni ne olabilr acaba
Merhaba,
Benim adetime bir kaç gün kala kahverengi lekelenmelerim olur ama; senin adetine daha çok vardır muhtemelen. Ben de bilemicem sebebini. Tam olarak ne zaman oldu? Hemen ilişki sonrası mı? İlişkiden 1 hafta sonra falan olduysa belki de yerleşmedir.

S.a arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bende klomen kullandım çatlama iğnesinden sonra 14 gunum test yaptim negatif kan testi yaptirmadim yarin sabah tekrardan test yapacağım dua edin lütfen. Allah kimsenin emegini boş cikarmasin...
a.selam canım inş. pozitif sounç alırsın :KK68::KK68:

S.a arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bende klomen kullandım çatlama iğnesinden sonra 14 gunum test yaptim negatif kan testi yaptirmadim yarin sabah tekrardan test yapacağım dua edin lütfen. Allah kimsenin emegini boş cikarmasin...
Amin. Allah gönlüne göre versin inşallah..

Anne tarafım Gönenli. Bandırma'da teyzemler oturuyor. Çok severim oralarıı :KK68: Çok güzel yerler. Çok şanslısın
:) az daha zorlarsak akraba cikicaz gibi :p evet severim buraları ben de ama bi yere kadar. Aslinda istanbul aşığıyım

Back
X