Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım benim inş. olumlu sonuçlanır bu soğukda kolay gelsin sanaKızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca
Çok sevindim canım.. Hadi hayırlısı inşallah.. Bebişlerimiz gelsiiinnmerhaba arkadaşlarım 20 gündür tsh ile olan mücadelem meyvelerini veriyor sonunda 2.86'ya düştü. 2,5 altına düştüğünde ilk aşılamamı olucam inşallah adım adım yaklaşıyoruz bebişlerimize...
Hayırlı olsun. Olacak inşallah..Kızlar dün sabah 10 da ovitrelli oldum doktor bu akşamdan itibaren 3-4 gün ilişki dedi bu gün maraton başlıyor artık dün iğneden sonra kasıklarımdaki şişkinlikten gerginlikten yumurtalar değil ben çatlayacaktım sanki aşırı gaz şişkinlikten yürüyemiyordum bu gün daha iyiyim üç yunurta var dedi doktor en büyüğü 22m ama rahim kalınlığı az dedi progestan verdi yarın başlayacağım artık iki hafta sonra bakacağız sonuca
hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun bende hiç olmadı bilemicemmeraba kizlar bende igne vuruldum ve iliski dedi doktor sonrasinda kahverengi leke geldi nedeni ne olabilr acaba
Merhaba,meraba kizlar bende igne vuruldum ve iliski dedi doktor sonrasinda kahverengi leke geldi nedeni ne olabilr acaba
Biz de burda ancak soğunu cekelim.günaydın kızlar istanbulda kar yağıyo![]()
sen nerdesin cnmBiz de burda ancak soğunu cekelim.![]()
Merhabaakarlı bir istanbul gününden merhabalar arkadaşlar
merhaba canım bende istanbul kaç kişi var baya varız istanbuldakarlı bir istanbul gününden merhabalar arkadaşlar
Bandirmadayim canım komsuyuz :)sen nerdesin cnm
a.selam canım inş. pozitif sounç alırsınS.a arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bende klomen kullandım çatlama iğnesinden sonra 14 gunum test yaptim negatif kan testi yaptirmadim yarin sabah tekrardan test yapacağım dua edin lütfen. Allah kimsenin emegini boş cikarmasin...
Amin. Allah gönlüne göre versin inşallah..S.a arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bende klomen kullandım çatlama iğnesinden sonra 14 gunum test yaptim negatif kan testi yaptirmadim yarin sabah tekrardan test yapacağım dua edin lütfen. Allah kimsenin emegini boş cikarmasin...
Anne tarafım Gönenli. Bandırma'da teyzemler oturuyor. Çok severim oralarııBandirmadayim canım komsuyuz :)
hakkında hayırlısı olsun inşallahS.a arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum bende klomen kullandım çatlama iğnesinden sonra 14 gunum test yaptim negatif kan testi yaptirmadim yarin sabah tekrardan test yapacağım dua edin lütfen. Allah kimsenin emegini boş cikarmasin...
:) az daha zorlarsak akraba cikicaz gibiAnne tarafım Gönenli. Bandırma'da teyzemler oturuyor. Çok severim oralarııÇok güzel yerler. Çok şanslısın