Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaslar bişey soracağım çatlama iğnesi olduğumuz gundenmi sayacagiz yoksa iliski olan gün den sonrami saymak lazım?

Merhaba,
Benim adetime bir kaç gün kala kahverengi lekelenmelerim olur ama; senin adetine daha çok vardır muhtemelen. Ben de bilemicem sebebini. Tam olarak ne zaman oldu? Hemen ilişki sonrası mı? İlişkiden 1 hafta sonra falan olduysa belki de yerleşmedir.
i
Merhaba,
Benim adetime bir kaç gün kala kahverengi lekelenmelerim olur ama; senin adetine daha çok vardır muhtemelen. Ben de bilemicem sebebini. Tam olarak ne zaman oldu? Hemen ilişki sonrası mı? İlişkiden 1 hafta sonra falan olduysa belki de yerleşmedir.
igneyi vurulduktan sonra uc gun sonraki iliski sirasi kalktigimda oldu bi problem olurmu

ben hic saymadim ole adetimin gecikmesini bekledim eğer bebek icin diosan

OTE="kaqtan, post: 38713008, member: 645158"]ben hic saymadim ole adetimin gecikmesini bekledim eğer bebek icin diosan[/QUOTE]
Evet bebek için zaman geçmiyor

OTE="kaqtan, post: 38713008, member: 645158"]ben hic saymadim ole adetimin gecikmesini bekledim eğer bebek icin diosan
Evet bebek için zaman geçmiyor[/QUOTE]
yani hic saymadim ben saten once denemekte ii olmuo en iyisi dusunmemeye calis bende seninle ayni durumdayim bekliorum net sonuc almak istiosan adetinin gecikmesini bekle derim daha ii olur

Teşekkür ederim ben bekliyorum birde eşime anlatabilsem artik pazar gününü bekleyeceğim senin kac gunun var.geri sayim başladı hayırlısı olur hakkımızda inşaallah. :)

Bu gece 3'te ovitrellemi vuracağım. Perşembe 3'te aşılamam var. Okul olduğu için böyle saçma saatler oldu:KK47: 22 mm yumurtam var. İnşallah bu sefer olur. Sizler ne alemdesiniz kızlar?

Teşekkür ederim ben bekliyorum birde eşime anlatabilsem artik pazar gününü bekleyeceğim senin kac gunun var.geri sayim başladı hayırlısı olur hakkımızda inşaallah. :)
inşallah,ben kasım ayında iğne tedavisi oldum canım hamile kaldım ama düşük yaşadım malesef,hakkımızda hayırlısı

Komşu kızı mısın yoksaa :KK24::KK48:
Yaşasan burda o kadar sevmezsin.. Trafik trafik trafiik.. Gezmesi güzel :KK68: Zaman sınırın yoksa.. He bir de para sınırın olmasa süper olur :KK45::confused:
Öyle canim trafik olmasa iyi. Teyzemgiller halamgiller vb akrabalar herkes orda sayilir bi müddet yasamisligim var o yüzden diyorum ya aşığım oraya. Nolursa olsun yasamak isterdim,tabi çok iyi para kazanarak :D:D:D:D:D

Bu gece 3'te ovitrellemi vuracağım. Perşembe 3'te aşılamam var. Okul olduğu için böyle saçma saatler oldu:KK47: 22 mm yumurtam var. İnşallah bu sefer olur. Sizler ne alemdesiniz kızlar?
Tatlım inşallah olur hadi bakalım hayirlisi. Ben de bu ay gitmesem mi diyorum. Gerçi daha bi ay tedavi oldum ama çok sıkıcı :KK53::KK53::KK53:

E="damla 2015, post: 38714854, member: 640597"]inşallah,ben kasım ayında iğne tedavisi oldum canım hamile kaldım ama düşük yaşadım malesef,hakkımızda hayırlısı[/QUOTE]
Rabbim yardimcin olsun bende 1yil once ikiz gebelik yaşadım kalp atisi olmadigindan sonlandirildi sonra doktor hatasi fazla tahriş oldugundan yapışıklık olmus histereskopi oldu açıldı şükür şimdi tedavi başladı bekliyoruz mevlam cumlemizin yardimcisi olsun.

Tatlım inşallah olur hadi bakalım hayirlisi. Ben de bu ay gitmesem mi diyorum. Gerçi daha bi ay tedavi oldum ama çok sıkıcı :KK53::KK53::KK53:
hemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahaki:KK28::KK28::KK28:

Merhaba kızlar :KK3:

Hayırlı olsun inşallah.. Olsun.. Böyle hiç beklemezken tutma ihtimali daha yüksek.. Allah gönlüne göre versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
inşallah hayırlısı olur. bir adet nur taopu gibi yumurtam var. inşallah ay sonunda nur topu gibi bebek olur kendileri :anneadayı:

Arkadaslar bişey soracağım çatlama iğnesi olduğumuz gundenmi sayacagiz yoksa iliski olan gün den sonrami saymak lazım?
Ertesi günü 1 sayıyorum ben Ama sayarak değil, adet tarihinin geçmesini bekliyorum. Zaten iğneden sonraki 14-15. gün yaklaşık olarak adet tarihine denk geliyor.

i

igneyi vurulduktan sonra uc gun sonraki iliski sirasi kalktigimda oldu bi problem olurmu
Bilmiyorum canım ama sanmam. Devam ederse doktoruna sorarsın.
Benim 11i adet. 1 haftadır karın ağrılarım başladı bile :( sinirlilik de var. Bu ay tedavi görmedim, kısmet. Umudum yok ama, bakalım.. Şubat ayında aşılama düşünüyoruz biz de. Gerek kalmaz insallah.
Senin de tutar inşallah da güzel haberini paylasirsin caniim :KK68:
Öyle canim trafik olmasa iyi. Teyzemgiller halamgiller vb akrabalar herkes orda sayilir bi müddet yasamisligim var o yüzden diyorum ya aşığım oraya. Nolursa olsun yasamak isterdim,tabi çok iyi para kazanarak :D:D:D:D:D
Ben hep yaşamak isterdim. 4 yıl oldu geleli. Umduğumu bulamadım. Sadece gezmeye gelirken daha mutluydum. Bakarsın senin de kısmet olur canım ;) gelirsin. Gönlüne göre olsun
hemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahaki:KK28::KK28::KK28:

inşallah hayırlısı olur. bir adet nur taopu gibi yumurtam var. inşallah ay sonunda nur topu gibi bebek olur kendileri :anneadayı:
İnşallah canım insallaahh! O umut olsun yeter ki :KK37: İnşallah ilk seferde olur canım

Back
X