- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Komşu kızı mısın yoksaa:) az daha zorlarsak akraba cikicaz gibievet severim buraları ben de ama bi yere kadar. Aslinda istanbul aşığıyım

Yaşasan burda o kadar sevmezsin.. Trafik trafik trafiik.. Gezmesi güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komşu kızı mısın yoksaa:) az daha zorlarsak akraba cikicaz gibievet severim buraları ben de ama bi yere kadar. Aslinda istanbul aşığıyım
iMerhaba,
Benim adetime bir kaç gün kala kahverengi lekelenmelerim olur ama; senin adetine daha çok vardır muhtemelen. Ben de bilemicem sebebini. Tam olarak ne zaman oldu? Hemen ilişki sonrası mı? İlişkiden 1 hafta sonra falan olduysa belki de yerleşmedir.
igneyi vurulduktan sonra uc gun sonraki iliski sirasi kalktigimda oldu bi problem olurmuMerhaba,
Benim adetime bir kaç gün kala kahverengi lekelenmelerim olur ama; senin adetine daha çok vardır muhtemelen. Ben de bilemicem sebebini. Tam olarak ne zaman oldu? Hemen ilişki sonrası mı? İlişkiden 1 hafta sonra falan olduysa belki de yerleşmedir.
hosbuldum ins tutar yinede saolhoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun bende hiç olmadı bilemicem
ben hic saymadim ole adetimin gecikmesini bekledim eğer bebek icin diosanArkadaslar bişey soracağım çatlama iğnesi olduğumuz gundenmi sayacagiz yoksa iliski olan gün den sonrami saymak lazım?
ben hic saymadim ole adetimin gecikmesini bekledim eğer bebek icin diosan
Evet bebek için zaman geçmiyor[/QUOTE]OTE="kaqtan, post: 38713008, member: 645158"]ben hic saymadim ole adetimin gecikmesini bekledim eğer bebek icin diosan
ben iğne vurunduğum gün doktor ilişki demişti ertesi günden saymaya başlamıştım 15.günde test yapmıştımBilen yokmu arkadaşlar ne zaman saymak lazım.?
İğneyi yaptığın günü 1 say 15 gün sonra olmazsan test yaparsın tatlı.Bilen yokmu arkadaşlar ne zaman saymak lazım.?
inşallah,ben kasım ayında iğne tedavisi oldum canım hamile kaldım ama düşük yaşadım malesef,hakkımızda hayırlısıTeşekkür ederim ben bekliyorum birde eşime anlatabilsem artik pazar gününü bekleyeceğim senin kac gunun var.geri sayim başladı hayırlısı olur hakkımızda inşaallah. :)
Öyle canim trafik olmasa iyi. Teyzemgiller halamgiller vb akrabalar herkes orda sayilir bi müddet yasamisligim var o yüzden diyorum ya aşığım oraya. Nolursa olsun yasamak isterdim,tabi çok iyi para kazanarakKomşu kızı mısın yoksaa
Yaşasan burda o kadar sevmezsin.. Trafik trafik trafiik.. Gezmesi güzelZaman sınırın yoksa.. He bir de para sınırın olmasa süper olur
![]()
Tatlım inşallah olur hadi bakalım hayirlisi. Ben de bu ay gitmesem mi diyorum. Gerçi daha bi ay tedavi oldum ama çok sıkıcıBu gece 3'te ovitrellemi vuracağım. Perşembe 3'te aşılamam var. Okul olduğu için böyle saçma saatler oldu22 mm yumurtam var. İnşallah bu sefer olur. Sizler ne alemdesiniz kızlar?
Teşekkürler canım soğuklarda tam zamanını bulduhayırlısı olsun canım benim inş. olumlu sonuçlanır bu soğukda kolay gelsin sana![]()
hemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahakiTatlım inşallah olur hadi bakalım hayirlisi. Ben de bu ay gitmesem mi diyorum. Gerçi daha bi ay tedavi oldum ama çok sıkıcı![]()
inşallah hayırlısı olur. bir adet nur taopu gibi yumurtam var. inşallah ay sonunda nur topu gibi bebek olur kendileriMerhaba kızlar
Hayırlı olsun inşallah.. Olsun.. Böyle hiç beklemezken tutma ihtimali daha yüksek.. Allah gönlüne göre versin.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Ertesi günü 1 sayıyorum ben Ama sayarak değil, adet tarihinin geçmesini bekliyorum. Zaten iğneden sonraki 14-15. gün yaklaşık olarak adet tarihine denk geliyor.Arkadaslar bişey soracağım çatlama iğnesi olduğumuz gundenmi sayacagiz yoksa iliski olan gün den sonrami saymak lazım?
Bilmiyorum canım ama sanmam. Devam ederse doktoruna sorarsın.i
igneyi vurulduktan sonra uc gun sonraki iliski sirasi kalktigimda oldu bi problem olurmu
Benim 11i adet. 1 haftadır karın ağrılarım başladı bileBu gece 3'te ovitrellemi vuracağım. Perşembe 3'te aşılamam var. Okul olduğu için böyle saçma saatler oldu22 mm yumurtam var. İnşallah bu sefer olur. Sizler ne alemdesiniz kızlar?
Ben hep yaşamak isterdim. 4 yıl oldu geleli. Umduğumu bulamadım. Sadece gezmeye gelirken daha mutluydum. Bakarsın senin de kısmet olur canımÖyle canim trafik olmasa iyi. Teyzemgiller halamgiller vb akrabalar herkes orda sayilir bi müddet yasamisligim var o yüzden diyorum ya aşığım oraya. Nolursa olsun yasamak isterdim,tabi çok iyi para kazanarak![]()
hemen vazgeçme. bu bizim 17. ayımız. ilk aşılamam olacak. ilçedeyim ile gidiyorum. okul var öğretmenim gidiş geliş sıkıntı. buna rağmen bırakmıyorum. içimdeki umut zaman zaman kaybolsa da inancımı hiç yitirmiyorum. inşallah bu sefer olacak. olmadı bir dahaki ay olmadı bir dahaki![]()
İnşallah canım insallaahh! O umut olsun yeter kiinşallah hayırlısı olur. bir adet nur taopu gibi yumurtam var. inşallah ay sonunda nur topu gibi bebek olur kendileri![]()