Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kızlar ayın 29 unda çatlatma iğnemi yaptırdım . nornmal bat günüm ayın 11 i ama doktorum bana ayın 19 unda kan testi yaptır dedi . hatta o zmana kadar kanaman olursa da yine kan testi yaptır dedi . ilk kez çatlatma iğnesi yaptırdım ve kalımda deli sorunlar . kaç gün sonra sonuç alırım diye . şu an iğnenin üzeirnden tam 10 gün geçti .
12.gün sonuç alırsın kan testinde ben 12.gün geçen ay negatifi görmüştüm ama kinyasalı yaşamamak için en iyisi doktoru dinlemen

bakalım bekleyebilecek miyim çok telaşlıyım . bir kaç topicte de idrar testleir çatlatma iğneisnden dolayı yanlış sonuç veriri filan yazıyordu . çok arada kaldım .
İğnenin içinde b hcg var yani hamilelikte salgılanan hormon. Onun etkisi de iğneden sonra 10-12 gün kalabiliyormuş sanırım. Yani sen bugün idrar testi yapsan çift çizgi çıkabilir iğne etkisiyle. Ama sonrasında geçiyor. Adet tarihini bekle o zaman, sonra yap. Zaten negatif de pozitif de çıksa sonrasında yine kan testi ile doğrulamak lazım. En garantisi o. Onu da yaptırırsın.

Canıımmm :KK68: Gün gün değişiyor insan.. Benim de reglime az geldi.. Büyük ihtimalle olucam yani, sonra yine aynı şeyler.. Napalım.. Sabır gerekiyor. Yapacak bir şey yok.. İçinden gelmiyorsa bu ay bekle.. Biraz toparlan. Sonraki ay daha motive olarak başlarsın canım. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Hem de ilk tedavinmiş baksana.. Hemen moral bozmak yookk.. Madem her şey normal, olacak o zamaann :KK37: Hiç olmaz denen kimlerin çocuğu oluyor.. Umutsuzluk yookk!! Hem olmadı aşılama olur. Onda morfoloji %1 bile olsa tutabiliyor. Yeter ki kadında sorun olmasın. Sende de sorun yokmuş maşallah.. 1 ay daha olmazsa biz de Şubatta aşılama yaptırcaz. Olmadı bi daha bidaha.. Napalım.. Allah'tan umut kesilmez.. Zaman geçtikçe ve olmadıkça negatifi benimsedim ben de.. Hiç olmayacak gibi geliyor bazen ama yine de vazgeçemeyiizz.. :KK15:
:) tabi ki olacak allahın izni ile beni yoran sıkan insalar. Sacmasapan konusuyorlar sürekli :( 15 aylık evliyiz hic korunmadik hep istiyorduk çünkü.evet bu ay gitmek istemiyorum gitmeme karari aldım bugün itibariyle :)

:) tabi ki olacak allahın izni ile beni yoran sıkan insalar. Sacmasapan konusuyorlar sürekli :KK43: 15 aylık evliyiz hic korunmadik hep istiyorduk çünkü.evet bu ay gitmek istemiyorum gitmeme karari aldım bugün itibariyle :)
Hayırlısı olsun canım.. İnsanları düşündük mü yandık zaten... Biz 3,5 senelik evliyiz ohooo!! İnsanlara göre şimdiye 2. yi yapmalıydık :p Yine siz geçiştirebilirsiniz. Boşveerr... Kısmet de geç. Biz evlenince hemen istememiştik. 11 aydır deniyoruz. Hayırlısı artık :KK46::anneadayı::nazar:

S.a arkadaşlar bugün 15 gun iğneden sonra idrar testi yaptim negatif çıktı acaba erkenmi yaptim hasta olmama 3gun var?

kızlar merhaba 29 aralıkta aşılamam yapıldı bugün 10. günüm idrar testinde silik 2. çizgi çıktı iğnenin etkisidir demi bu hamile değilimdir

kızlar merhaba 29 aralıkta aşılamam yapıldı bugün 10. günüm idrar testinde silik 2. çizgi çıktı iğnenin etkisidir demi bu hamile değilimdir

Benim 10gun test pozitif cikti bugün 15 test yaptim negatif inşaallah sonuc pozitif olur hepimizin...:((

seni çok iyi anlıyorum canım adetine kaç gün vardı

3 gün var bana 3 yıl gibi geliyor...Eşim en az 10tane test aalmış yap diyor kana gelince yok diyor anlamıyorum acaba diyorum kesin sonucu öğrenmek üzecek diyemi istemiyor

3 gün var bana 3 yıl gibi geliyor...Eşim en az 10tane test aalmış yap diyor kana gelince yok diyor anlamıyorum acaba diyorum kesin sonucu öğrenmek üzecek diyemi istemiyor

bence yaptır derim çünkü böyle daha çok üzülüyosun ve hep umut oluyo içinde ama kan testinde kesin öğreniyosun varsa da yoksa da

bence yaptır derim çünkü böyle daha çok üzülüyosun ve hep umut oluyo içinde ama kan testinde kesin öğreniyosun varsa da yoksa da

Haklısın arkadaşım bu arada eşimi aradim biraz kızdı ama gelince gidip kan testi yaptiracagiz :)

Haklısın arkadaşım bu arada eşimi aradim biraz kızdı ama gelince gidip kan testi yaptiracagiz :)
Güzel haberlerini bekliyorum canım hakkımızda hayırlısı olsun bu arada çatlatma iğnesini 27 aralıkta vuruldum bugün 12 günüm

Dua edin sizde lütfen sonuc pozitif olur inşaallah haber veririm sonucu Mevlam yardımcımız olsun. Görüşmek üzer. :)

Dua edin sizde lütfen sonuc pozitif olur inşaallah haber veririm sonucu Mevlam yardımcımız olsun. Görüşmek üzer. :)

Canım hadi inşallah hamilesindir hemen haber ver merakla bekliyorum negatif çıkarsada sakın üzme kendini

Canıımmm :KK68: Gün gün değişiyor insan.. Benim de reglime az geldi.. Büyük ihtimalle olucam yani, sonra yine aynı şeyler.. Napalım.. Sabır gerekiyor. Yapacak bir şey yok.. İçinden gelmiyorsa bu ay bekle.. Biraz toparlan. Sonraki ay daha motive olarak başlarsın canım. Ne kadar zamandır deniyorsunuz? Hem de ilk tedavinmiş baksana.. Hemen moral bozmak yookk.. Madem her şey normal, olacak o zamaann :KK37: Hiç olmaz denen kimlerin çocuğu oluyor.. Umutsuzluk yookk!! Hem olmadı aşılama olur. Onda morfoloji %1 bile olsa tutabiliyor. Yeter ki kadında sorun olmasın. Sende de sorun yokmuş maşallah.. 1 ay daha olmazsa biz de Şubatta aşılama yaptırcaz. Olmadı bi daha bidaha.. Napalım.. Allah'tan umut kesilmez.. Zaman geçtikçe ve olmadıkça negatifi benimsedim ben de.. Hiç olmayacak gibi geliyor bazen ama yine de vazgeçemeyiizz.. :KK15:

insan kendine benzer durumdakileri görünce yalnız hissetmiyor..paintress cok benziyor şartlarımz..ben de 6 aydr korunmadm 16 aylık evliyiz.son iki ay iğne vuruldm aslında yumurtam oluyor kendi kendine ama cok istiordm.olmayınca eşimn spermlerine baktrdk malesef sizin gibi morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 68 milyon ileri hızı %36 toplam hızı %71.sonra ürologa filn gittk bz prolaktn hormonu cok yuksek cıktı ondn spermlerin olumsz etkilendiğini öğrendk.ilaç içiyor ve aksam doktrn söylediği keçbyonzu pekmezli bi karsım yiyor.ben de rahim filmi çektrmedm.hormonm yumurtalama filn normaldi size doktr ne dedi morfoloji ile ilgili? bize 3 6 ay arası olmzsa aşılamaya geçerz dedi.bu arada istersen hsg çekelm aradan cıkaralm dedi.yarın rahm filmi cektrcem işte cok heycanlym ins temz cıkar da kafamz rahat eder.hem hsg sonrası ilk 6 ay gebelk ihtimali artıyormus tüpler temzleniyorms.inş güzel haberlerz alırz..

Back
X