Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Y
insan kendine benzer durumdakileri görünce yalnız hissetmiyor..paintress cok benziyor şartlarımz..ben de 6 aydr korunmadm 16 aylık evliyiz.son iki ay iğne vuruldm aslında yumurtam oluyor kendi kendine ama cok istiordm.olmayınca eşimn spermlerine baktrdk malesef sizin gibi morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 68 milyon ileri hızı %36 toplam hızı %71.sonra ürologa filn gittk bz prolaktn hormonu cok yuksek cıktı ondn spermlerin olumsz etkilendiğini öğrendk.ilaç içiyor ve aksam doktrn söylediği keçbyonzu pekmezli bi karsım yiyor.ben de rahim filmi çektrmedm.hormonm yumurtalama filn normaldi size doktr ne dedi morfoloji ile ilgili? bize 3 6 ay arası olmzsa aşılamaya geçerz dedi.bu arada istersen hsg çekelm aradan cıkaralm dedi.yarın rahm filmi cektrcem işte cok heycanlym ins temz cıkar da kafamz rahat eder.hem hsg sonrası ilk 6 ay gebelk ihtimali artıyormus tüpler temzleniyorms.inş güzel haberlerz alırz..
Yarın sonucunu bekliyoruz merakla.aslında eşinin değerleri iyi.hız ileri hız.benim eşimin sayı 25 milyon toplamda 50 milyon ama ileri hız %10 toplam hız %36 ama doktor çok önemli değil dedi e vitamini verdi birde bende bu ay rahim kalınlığına az dedi

keşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...
Beklemek zor evet ama başka da bir çaremiz yok. Nasipten öte köy yok canım sıkmamaya çalış kendini. olmayınca da hayat devam ediyor. İnşallah nasipte varsa olur. Ben de ilk zamanlar çok ağladım. krizlere girdim. ama elime bir şey geçmedi. kendimi yıprattığımla kaldım o yüzden saldım çayıra valla.:KK53:

Canım sende mi öğretmensin bende öğretmenim topiğimizde kaç öğretmeniz bilmiyorum ama var daha
Evet Türkçe öğretmeniyim. Okulla birlikte çok sıkıntı. aşılama yarın nasıl izin alacağım diye kara kara düşünürken kar tatili hızır gibi yetişti. İnşallah rabbim aşılamayı vesile kılar da bu ay yüzümüz güler.Senin branşın ne canım?

Y

Yarın sonucunu bekliyoruz merakla.aslında eşinin değerleri iyi.hız ileri hız.benim eşimin sayı 25 milyon toplamda 50 milyon ama ileri hız %10 toplam hız %36 ama doktor çok önemli değil dedi e vitamini verdi birde bende bu ay rahim kalınlığına az dedi

dualarınzı esirgemeyin nolur inş güzel haberler veririm..

11
Ben il merkezindeyim birde saat 11 de gidiyorum okula 4 gibi çıkıyorum doktorada sabah gidiyorum branşın ne ben rehber öğretmenim bir lisede

İngilizce öğretmenym ben de tam gün lise ama artık izin alıyorm okulla zor oluyor git geller

hayırlısı olsun canım inşallah bidaha ki ay tutunur bebeğin sana...allahım kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese nasip etsin[/Q

Amin morelim çok bozuk eşim bekle regl olana kadar diyor inanmiyor belki vardır diyor hayırlısı olsun:(

Yoruldum artik tüp bebek yaptırmak istiyorum beklemekten sıkıldım bu ay dinleneyim sonraki ayda onu deneriz hayırlısı olsun hakkımızda. Hayırlı akşamlar arkadaşlar

Evet Türkçe öğretmeniyim. Okulla birlikte çok sıkıntı. aşılama yarın nasıl izin alacağım diye kara kara düşünürken kar tatili hızır gibi yetişti. İnşallah rabbim aşılamayı vesile kılar da bu ay yüzümüz güler.Senin branşın ne canım?
Ben de rehber öğretmenim lisede

Slm arkadaslar yeni katildim araniza bu ay bende catlatma ignesi kullandim bugun 16gunum olucak ama bel agrim cok ve ara ara kasiklarimda agriyor umidim yok ama hayirlisi diyorum artik

Beklemek zor evet ama başka da bir çaremiz yok. Nasipten öte köy yok canım sıkmamaya çalış kendini. olmayınca da hayat devam ediyor. İnşallah nasipte varsa olur. Ben de ilk zamanlar çok ağladım. krizlere girdim. ama elime bir şey geçmedi. kendimi yıprattığımla kaldım o yüzden saldım çayıra valla.:KK53:
eşimde aynı seyi söylüyor kısmetten öte yol yok biliyorum elime bişeyde geçmiyor beni tek yoran sey oldu mu olmadımı tutacak mı bide çevrenin soruları ......

Günaydın kızlar.. Adetime 3 gün kaldı. Başım ağrıyor bugün, çook da halsizim.. Karnım da ağrıyor zaten :KK51: Akşam olsaa, eve gidip uyusaaaaamm..

kızlar merhaba 29 aralıkta aşılamam yapıldı bugün 10. günüm idrar testinde silik 2. çizgi çıktı iğnenin etkisidir demi bu hamile değilimdir
İğnenin etkisidir sanırım canım.
insan kendine benzer durumdakileri görünce yalnız hissetmiyor..paintress cok benziyor şartlarımz..ben de 6 aydr korunmadm 16 aylık evliyiz.son iki ay iğne vuruldm aslında yumurtam oluyor kendi kendine ama cok istiordm.olmayınca eşimn spermlerine baktrdk malesef sizin gibi morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 68 milyon ileri hızı %36 toplam hızı %71.sonra ürologa filn gittk bz prolaktn hormonu cok yuksek cıktı ondn spermlerin olumsz etkilendiğini öğrendk.ilaç içiyor ve aksam doktrn söylediği keçbyonzu pekmezli bi karsım yiyor.ben de rahim filmi çektrmedm.hormonm yumurtalama filn normaldi size doktr ne dedi morfoloji ile ilgili? bize 3 6 ay arası olmzsa aşılamaya geçerz dedi.bu arada istersen hsg çekelm aradan cıkaralm dedi.yarın rahm filmi cektrcem işte cok heycanlym ins temz cıkar da kafamz rahat eder.hem hsg sonrası ilk 6 ay gebelk ihtimali artıyormus tüpler temzleniyorms.inş güzel haberlerz alırz..
İnşallah canım.. Ben de geçen ay çektirdim ama yine adet olucam %99. Napalım bir daha ki aya bakıcaz.. İnşallah güzel geçer, sonucu da güzel çıkar.
Evet.. İnsan alışıyor. Negatif negatif negatiiff :KK51: En güzeli salmak çayıra :KK45:
Ay inşallah vesile olur. Hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun..
Iyi akşamlar arkadaşlar kan sonunda negatif cikti.:KK43:
Üzülme canım.. Elbet bir gün görücez pozitifi.. Az kaldı inşallah..

Slm arkadaslar yeni katildim araniza bu ay bende catlatma ignesi kullandim bugun 16gunum olucak ama bel agrim cok ve ara ara kasiklarimda agriyor umidim yok ama hayirlisi diyorum artik
Merhaba. Adet tarihin geçmedi mi? Geçtiyse test yapsana. Hayırlısı olsun inşallah..

Hayırlısı olsun canım.. İnsanları düşündük mü yandık zaten... Biz 3,5 senelik evliyiz ohooo!! İnsanlara göre şimdiye 2. yi yapmalıydık :p Yine siz geçiştirebilirsiniz. Boşveerr... Kısmet de geç. Biz evlenince hemen istememiştik. 11 aydır deniyoruz. Hayırlısı artık :KK46::anneadayı::nazar:
Öyle de iste bazen can sıkıcı oluyor :) olcak olacak hayirlisiyla basaricaz :KK37::KK37:

Back
X