Ben il merkezindeyim birde saat 11 de gidiyorum okula 4 gibi çıkıyorum doktorada sabah gidiyorum branşın ne ben rehber öğretmenim bir lisedeben de öğretmenm..cok zor oluyor di mi izin alıp gitmek ilçeden ile gidiyrm bi de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben il merkezindeyim birde saat 11 de gidiyorum okula 4 gibi çıkıyorum doktorada sabah gidiyorum branşın ne ben rehber öğretmenim bir lisedeben de öğretmenm..cok zor oluyor di mi izin alıp gitmek ilçeden ile gidiyrm bi de![]()
Yarın sonucunu bekliyoruz merakla.aslında eşinin değerleri iyi.hız ileri hız.benim eşimin sayı 25 milyon toplamda 50 milyon ama ileri hız %10 toplam hız %36 ama doktor çok önemli değil dedi e vitamini verdi birde bende bu ay rahim kalınlığına az dediinsan kendine benzer durumdakileri görünce yalnız hissetmiyor..paintress cok benziyor şartlarımz..ben de 6 aydr korunmadm 16 aylık evliyiz.son iki ay iğne vuruldm aslında yumurtam oluyor kendi kendine ama cok istiordm.olmayınca eşimn spermlerine baktrdk malesef sizin gibi morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 68 milyon ileri hızı %36 toplam hızı %71.sonra ürologa filn gittk bz prolaktn hormonu cok yuksek cıktı ondn spermlerin olumsz etkilendiğini öğrendk.ilaç içiyor ve aksam doktrn söylediği keçbyonzu pekmezli bi karsım yiyor.ben de rahim filmi çektrmedm.hormonm yumurtalama filn normaldi size doktr ne dedi morfoloji ile ilgili? bize 3 6 ay arası olmzsa aşılamaya geçerz dedi.bu arada istersen hsg çekelm aradan cıkaralm dedi.yarın rahm filmi cektrcem işte cok heycanlym ins temz cıkar da kafamz rahat eder.hem hsg sonrası ilk 6 ay gebelk ihtimali artıyormus tüpler temzleniyorms.inş güzel haberlerz alırz..
Beklemek zor evet ama başka da bir çaremiz yok. Nasipten öte köy yok canım sıkmamaya çalış kendini. olmayınca da hayat devam ediyor. İnşallah nasipte varsa olur. Ben de ilk zamanlar çok ağladım. krizlere girdim. ama elime bir şey geçmedi. kendimi yıprattığımla kaldım o yüzden saldım çayıra valla.keşke sizin kadar umutlu olabilsem bende 2.ayım ama pes ettim bile ben beklemek çok zor çünkü...
Yılmak yok ya hu. bebeler gelene kadar devam.İnşallah olur canım ya valla ben çok sıkılıyorum o yüzden gitmicem sanirim :)
Evet Türkçe öğretmeniyim. Okulla birlikte çok sıkıntı. aşılama yarın nasıl izin alacağım diye kara kara düşünürken kar tatili hızır gibi yetişti. İnşallah rabbim aşılamayı vesile kılar da bu ay yüzümüz güler.Senin branşın ne canım?Canım sende mi öğretmensin bende öğretmenim topiğimizde kaç öğretmeniz bilmiyorum ama var daha
İnşallah. yarın 3te dananın kuyruğu kopacak.hadi hayırlısı olsun canım inş. bu sefer tutar![]()
Y
Yarın sonucunu bekliyoruz merakla.aslında eşinin değerleri iyi.hız ileri hız.benim eşimin sayı 25 milyon toplamda 50 milyon ama ileri hız %10 toplam hız %36 ama doktor çok önemli değil dedi e vitamini verdi birde bende bu ay rahim kalınlığına az dedi
Ben il merkezindeyim birde saat 11 de gidiyorum okula 4 gibi çıkıyorum doktorada sabah gidiyorum branşın ne ben rehber öğretmenim bir lisede
Iyi akşamlar arkadaşlar kan sonunda negatif cikti.![]()
Iyi akşamlar arkadaşlar kan sonunda negatif cikti.![]()
hayırlısı olsun canım inşallah bidaha ki ay tutunur bebeğin sana...allahım kimsenin kucağını boş koymasın isteyen herkese nasip etsin[/Q
Amin morelim çok bozuk eşim bekle regl olana kadar diyor inanmiyor belki vardır diyor hayırlısı olsun![]()
Bir dahaki aya olur inşallahIyi akşamlar arkadaşlar kan sonunda negatif cikti.![]()
Ben de rehber öğretmenim lisedeEvet Türkçe öğretmeniyim. Okulla birlikte çok sıkıntı. aşılama yarın nasıl izin alacağım diye kara kara düşünürken kar tatili hızır gibi yetişti. İnşallah rabbim aşılamayı vesile kılar da bu ay yüzümüz güler.Senin branşın ne canım?
eşimde aynı seyi söylüyor kısmetten öte yol yok biliyorum elime bişeyde geçmiyor beni tek yoran sey oldu mu olmadımı tutacak mı bide çevrenin soruları ......Beklemek zor evet ama başka da bir çaremiz yok. Nasipten öte köy yok canım sıkmamaya çalış kendini. olmayınca da hayat devam ediyor. İnşallah nasipte varsa olur. Ben de ilk zamanlar çok ağladım. krizlere girdim. ama elime bir şey geçmedi. kendimi yıprattığımla kaldım o yüzden saldım çayıra valla.![]()
İğnenin etkisidir sanırım canım.kızlar merhaba 29 aralıkta aşılamam yapıldı bugün 10. günüm idrar testinde silik 2. çizgi çıktı iğnenin etkisidir demi bu hamile değilimdir
İnşallah canım.. Ben de geçen ay çektirdim ama yine adet olucam %99. Napalım bir daha ki aya bakıcaz.. İnşallah güzel geçer, sonucu da güzel çıkar.insan kendine benzer durumdakileri görünce yalnız hissetmiyor..paintress cok benziyor şartlarımz..ben de 6 aydr korunmadm 16 aylık evliyiz.son iki ay iğne vuruldm aslında yumurtam oluyor kendi kendine ama cok istiordm.olmayınca eşimn spermlerine baktrdk malesef sizin gibi morfoloji %2 cıktı sperm sayısı 68 milyon ileri hızı %36 toplam hızı %71.sonra ürologa filn gittk bz prolaktn hormonu cok yuksek cıktı ondn spermlerin olumsz etkilendiğini öğrendk.ilaç içiyor ve aksam doktrn söylediği keçbyonzu pekmezli bi karsım yiyor.ben de rahim filmi çektrmedm.hormonm yumurtalama filn normaldi size doktr ne dedi morfoloji ile ilgili? bize 3 6 ay arası olmzsa aşılamaya geçerz dedi.bu arada istersen hsg çekelm aradan cıkaralm dedi.yarın rahm filmi cektrcem işte cok heycanlym ins temz cıkar da kafamz rahat eder.hem hsg sonrası ilk 6 ay gebelk ihtimali artıyormus tüpler temzleniyorms.inş güzel haberlerz alırz..
Evet.. İnsan alışıyor. Negatif negatif negatiiffBeklemek zor evet ama başka da bir çaremiz yok. Nasipten öte köy yok canım sıkmamaya çalış kendini. olmayınca da hayat devam ediyor. İnşallah nasipte varsa olur. Ben de ilk zamanlar çok ağladım. krizlere girdim. ama elime bir şey geçmedi. kendimi yıprattığımla kaldım o yüzden saldım çayıra valla.![]()
Ay inşallah vesile olur. Hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun..Evet Türkçe öğretmeniyim. Okulla birlikte çok sıkıntı. aşılama yarın nasıl izin alacağım diye kara kara düşünürken kar tatili hızır gibi yetişti. İnşallah rabbim aşılamayı vesile kılar da bu ay yüzümüz güler.Senin branşın ne canım?
Üzülme canım.. Elbet bir gün görücez pozitifi.. Az kaldı inşallah..Iyi akşamlar arkadaşlar kan sonunda negatif cikti.![]()
Merhaba. Adet tarihin geçmedi mi? Geçtiyse test yapsana. Hayırlısı olsun inşallah..Slm arkadaslar yeni katildim araniza bu ay bende catlatma ignesi kullandim bugun 16gunum olucak ama bel agrim cok ve ara ara kasiklarimda agriyor umidim yok ama hayirlisi diyorum artik
Öyle de iste bazen can sıkıcı oluyor :) olcak olacak hayirlisiyla basaricazHayırlısı olsun canım.. İnsanları düşündük mü yandık zaten... Biz 3,5 senelik evliyiz ohooo!! İnsanlara göre şimdiye 2. yi yapmalıydıkYine siz geçiştirebilirsiniz. Boşveerr... Kısmet de geç. Biz evlenince hemen istememiştik. 11 aydır deniyoruz. Hayırlısı artık
![]()
Sipalar daha simdiden yoruyorlar bizi baksana :)Yılmak yok ya hu. bebeler gelene kadar devam.![]()