- 26 Kasım 2014
- 489
- 385
- 63
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok güzel bi duygu hemen kan baktırsana inşallah pozitifdirkızlar hamilemiyim acaba bakarmısınız
Hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşaallah arkadaşım. Adına çok sevindim.seninde adet günün 11 ocakti degilmi?
ayy çok güzel bi duygu hemen kan baktırsana inşallah pozitifdir
Hadi bakalım eminim güzel haber olacak inşallahYok canım 14 ocaktı şuan hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum
güzel sonuçlar verirsin inş. cnmİnşallah canım hastanedeyim zaten kan verdim sonuç bekliyorum
istersen bi test yap canımkızlar merhaba bugün 14.günüm iğneden sonra adetimede 4 gün kaldı ağrılarım vardı ama eskisi gibi kalmadı test yapsam mı acaba
Hadi bakalım eminim güzel haber olacak inşallah
Adetine de daha varmış ama, çok merak ediyorsan bir test yap istersen. Yine de adeti beklersen daha net olur sonuç.kızlar merhaba bugün 14.günüm iğneden sonra adetimede 4 gün kaldı ağrılarım vardı ama eskisi gibi kalmadı test yapsam mı acaba
Baya da erken göstermiş kendini miniikkYok canım 14 ocaktı şuan hastanedeyim kan verdim sonucu bekliyorum
çok merak ediyorum ama sonuçtan korkuyorum yine negatif olacak diye en iyi adeti beklemek galibaAdetine de daha varmış ama, çok merak ediyorsan bir test yap istersen. Yine de adeti beklersen daha net olur sonuç.
hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzİnşallah canım hastanedeyim zaten kan verdim sonuç bekliyorum
İğneyi mi erken oldun? Normalde adet zamanları genelde iğnenin 14-16. günlerine falan denk geliyor. Tam yumurtlama zamanında yapılıyor ya iğne. Adet başlangıcından kaçıncı günde iğne olmuştun? Adetine daha varsa idrar testinde çıkmazsa bu sefer üzülürsün. Ama adet zamanı geçmeden emin de olamazsın negatif olduğundan, kafan karışır. Net bir şey istiyorsan kan testi yaptır. Varsa onda kesin çıkar.çok merak ediyorum ama sonuçtan korkuyorum yine negatif olacak diye en iyi adeti beklemek galiba![]()
Tamam canım, doğrudur. Zaten ilacı içip 5 gün sonra iğne yapıyorlar. Senin adetlerin geciktiği için daha var demek ki adetine. Kan testi yaptırsan çıkar canım.adetimin 4.günü klomen başladık 5 gün onu kullandım.sonra yumurtalarım büyümemiş doktorum 5 gün bekletti sonra iğne yaptırdım.bugun 14.günüm işte 12sindede adet olucam normal günüm böyle ama polikistik olduğum için gecikebiliyor
4 gün daha sabrediyim bence deBence adetini bekle canım belki gec döllenme olur cikmazsa testte uzulme diye söylüyorum
hadi canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsinkızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım