hadi canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin![]()
amin canım düşmez demi değerler sonuçta adetime daha 6 gün var iyi demi değerlerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi canım gözünaydın Rabbim tamamına erdirsin![]()
Bence iyi canım inş. düşmezamin canım düşmez demi değerler sonuçta adetime daha 6 gün var iyi demi değerlerim
Bence iyi canım inş. düşmez![]()
Çok içiyormuşsun canım. Doktoruna sorsana telefonu falan yok mu? En azından birini gündüz içsen de ikisini gece içsen mesela.günde üç tane demiş.sadece gece yatarken içiyorum diğerleri gün içinde bir de okulda sersemliyorum
Canım ya çok sevindiiimm.. Allah sağlıkla kavuştursun. Artacak mı değer diye bakacaktır. Allah'ın izniyle artacakkızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
kızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
Canım ya çok sevindiiimm.. Allah sağlıkla kavuştursun. Artacak mı değer diye bakacaktır. Allah'ın izniyle artacak![]()
Hadi hayırlısı inşaallah 2 gün sonra ikiye katlanir degerlerin canim arkadasim .:)
İnşallah hayırlısıyla olsun canıımmevet canlarım inşallah 2 gün sonra tekrar bakılıcak ve 40 ve üstü olması gerekiyo
HADİ HAYIRLISI CANIM GÖZÜNAYDINkızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH DİKKAT ET KENDİNEEEkızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH DİKKAT ET KENDİNEEE
Benm esimin spermelrde morfoloji ve ileri hız dusuk biraz ihtimal artsin diye klomen içiyorum birden cok yumurta ihtimali artırsn diye tüp bebek iğnelerini neden kullandn canmçok şükür canım gözün aydın belki bu ay kendiliğinden olur.ben iki rahim filmi çektirdim her ikisinden iki ay sonrada hamile kalmıştım.tabii tüp bebek iğneleride kullanmıştım onun etkiside iki üç ay sürüyor.oda etkili olmuştur
Hayırlı olsn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
Tüp bebek yaptırmıştım iki defa benim eşimin de ileri hız düşük çok şükür ameliyat öncesinde sayıda hız da çok çok düşüktüBenm esimin spermelrde morfoloji ve ileri hız dusuk biraz ihtimal artsin diye klomen içiyorum birden cok yumurta ihtimali artırsn diye tüp bebek iğnelerini neden kullandn canm
Gözün aydın canım tedavi sürecin nasıldı kaç yumurta kaç milimdi ve ilişki süreci nasıldı çok soru sordum biliyorum eksik bi şey bizde var mı diye merak ediyorumkızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
Evet canım kanaman başladığı gün adet günün canım.ben 900 değerleri görüp kese görmek için bi hafta sonra gittiğimde değerim 770 olunca doktor hamilelik devam edememiş dedi ilerleyen ilerleyen günlerde kanamam başladı doktorum ilk kanama tarihin adet günün demiştikızlar size birşey sormak istiyorum benim 24 aralıkta kanamam başladı ve düşük yaptım bu kanama 7 gün sürdü,bu adet gibimi sayılıyo yani bidahaki adetim bu tarihemi gelecek ;?