Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
günde üç tane demiş.sadece gece yatarken içiyorum diğerleri gün içinde bir de okulda sersemliyorum
Çok içiyormuşsun canım. Doktoruna sorsana telefonu falan yok mu? En azından birini gündüz içsen de ikisini gece içsen mesela.

kızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım
Canım ya çok sevindiiimm.. Allah sağlıkla kavuştursun. Artacak mı değer diye bakacaktır. Allah'ın izniyle artacak :KK68:

kızlar sonucu aldım ve 19.64 çıktı... ama dr. 2 gün sonra yine çağırdı. çok mutluyum ben eminim hamileyim darısı tüm isteyenlerin başına yarabbim sonunda yüzümü güldürdü çok şükür allahım

Hadi hayırlısı inşaallah 2 gün sonra ikiye katlanir degerlerin canim arkadasim .:)

Canım ya çok sevindiiimm.. Allah sağlıkla kavuştursun. Artacak mı değer diye bakacaktır. Allah'ın izniyle artacak :KK68:
Hadi hayırlısı inşaallah 2 gün sonra ikiye katlanir degerlerin canim arkadasim .:)

evet canlarım inşallah 2 gün sonra tekrar bakılıcak ve 40 ve üstü olması gerekiyo

çok şükür canım gözün aydın belki bu ay kendiliğinden olur.ben iki rahim filmi çektirdim her ikisinden iki ay sonrada hamile kalmıştım.tabii tüp bebek iğneleride kullanmıştım onun etkiside iki üç ay sürüyor.oda etkili olmuştur
Benm esimin spermelrde morfoloji ve ileri hız dusuk biraz ihtimal artsin diye klomen içiyorum birden cok yumurta ihtimali artırsn diye tüp bebek iğnelerini neden kullandn canm

Hayırlı olsn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Benm esimin spermelrde morfoloji ve ileri hız dusuk biraz ihtimal artsin diye klomen içiyorum birden cok yumurta ihtimali artırsn diye tüp bebek iğnelerini neden kullandn canm
Tüp bebek yaptırmıştım iki defa benim eşimin de ileri hız düşük çok şükür ameliyat öncesinde sayıda hız da çok çok düşüktü

Gözün aydın canım tedavi sürecin nasıldı kaç yumurta kaç milimdi ve ilişki süreci nasıldı çok soru sordum biliyorum eksik bi şey bizde var mı diye merak ediyorum

kızlar size birşey sormak istiyorum benim 24 aralıkta kanamam başladı ve düşük yaptım bu kanama 7 gün sürdü,bu adet gibimi sayılıyo yani bidahaki adetim bu tarihemi gelecek ;?

kızlar size birşey sormak istiyorum benim 24 aralıkta kanamam başladı ve düşük yaptım bu kanama 7 gün sürdü,bu adet gibimi sayılıyo yani bidahaki adetim bu tarihemi gelecek ;?
Evet canım kanaman başladığı gün adet günün canım.ben 900 değerleri görüp kese görmek için bi hafta sonra gittiğimde değerim 770 olunca doktor hamilelik devam edememiş dedi ilerleyen ilerleyen günlerde kanamam başladı doktorum ilk kanama tarihin adet günün demişti

kızlar benimde iğnem 29 unda yapıldı . bugün 12 . günüm bat a da 2 gün var . yoğun şekilde akıntım var . ama dün ve önceki gün günlük pedimde adetin ilk ya da son günleri kahverengi şeklinde damla damla kanlar gelir ya o tip 3-4 damla kahverengi leke vardı . bende adet oalcağım sanırım uyarıcılar geliyor dedim . dün geve banyo yapıp yeni ped taktım sabaha sökülür dedim . şu an tertemiz pedim vücut dengem şaştı iyice bacılarrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X