Günaydın canım.. Günaydın herkese..
İnşallah olmazsaın canım.
Benim de adet tarihim pazar günü, normalde stresten falan gecikebiliyor. Dün adet başlıyor gibi pembe kırmızı bir akıntı geldi. Olucam heralde dedim. Akşama kadar gelmedi. Sonra akşam hafif kahverengi oldu. Şimdi de karnım ağrıyor baya. Bir kaç damla gelmiş. Oluyorum yani sanırım.. ama her ay farklı bir şeyler oluyor benim de

2 gün de erken olmuş oluyorum. Neyse ki fazla umudum yoktu.. İşin kötüsü ben ne zamandır bebiş ha oldu ha olacak diye nefret ettiğim, her sabah ayaklarımın geri geri gittiği işime katlanıyorum. Sabahları yataktan çıkmak istemiyorum bu iş yüzünden!! Bebiş de olmadı, işi de değiştiremedim. Hayatımda bir adım atamıyorum

Şimdi işten ayrılsam hamile kalsam kimse işe almaz. Zaten öyle bir şey olmasa bile iş bulmak zor.. Önceden başvurular yapıyordum, bebek için ertelemiştim. E işten kendim ayrılsam tazminatımı da alamam. Eşim kendi işini yapıyor. İşler pek iyi değil. Ben çalışmazsam da olmaz.. Ooofff offf!! Şu anda istifa edip gidesim var yaa

Bu iş beni çoookkk mutsuz ediyor.. Şurdan bir kurtulamadım.. Demek hayırlısı buymuş yaa

Şurdan bir daha gelmemek üzere çıktığım gün havalara uçucam!! ama tabi işsiz ve parasız olarak çıkarsam olamam.. Napem ben yaa!?