Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum stresten olmuyor diye.. amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim.. ben de geliyorum gidiyorum akşam olsun diye bekliyorum, böyle olunca vakitte geçmiyor. ev kira olmasa eşimin maaşı fazlasıyla yeter hem kira hem eşimin kredisi mahvedıyor bizi :KK43: neyse biz bebişlere odaklanalım onlar bize şans getiricek ben buna inanıyorum :KK37::KK37:
Bizim de ev kiraa :( Bir de testtir doktordur.. E olmazsa aşılama yapılacak önümüzdeki ay.. Hepsi masraf. Nasıl çıkıyim ki yaa! Evet.. Şimdi önemli olan bebişler.. Dediğin gibi bir olsunlar da sağlıkla, uğurlu gelecekler.. Her şey daha güzel olacak o zaman ben de inanıyorum :KK68:

Bizim de ev kiraa :KK43: Bir de testtir doktordur.. E olmazsa aşılama yapılacak önümüzdeki ay.. Hepsi masraf. Nasıl çıkıyim ki yaa! Evet.. Şimdi önemli olan bebişler.. Dediğin gibi bir olsunlar da sağlıkla, uğurlu gelecekler.. Her şey daha güzel olacak o zaman ben de inanıyorum :KK68:
aynen doktor çok masraf bi de özele gidiyorum. ama sanırım bundan sonra devlete gidicem iyi bi doktor gelmiş, şansımı bi de onda denicem :D :KK46:

aynen doktor çok masraf bi de özele gidiyorum. ama sanırım bundan sonra devlete gidicem iyi bi doktor gelmiş, şansımı bi de onda denicem :D :KK46:
Evet yaa! Ben de özele gidiyorum :KK51: Devlette bildiğim iyi doktor yok. Sen duyduysan ne güzel. Hadi bakalım hayırlı olur inşallah bu doktor.

Evet yaa! Ben de özele gidiyorum :KK51: Devlette bildiğim iyi doktor yok. Sen duyduysan ne güzel. Hadi bakalım hayırlı olur inşallah bu doktor.
İnşallah canım. Bu ay gitmedim ya pisman oluyorum zannimca :KK51:

Kizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?

Kizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?
günaydın hoşgeldin canım genelde yumurta geliştirici ilaç ve çatlatmak için iğne veriyolar :KK37::KK37::KK37:

Back
X