- 26 Aralık 2014
- 200
- 148
- 53
- 38
inşallah kuzum ya ben de artık öyle ümit ediyorum :)Vardır bir hayır canım. Pişman olma. Gitmeden de olur hayırlısıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kuzum ya ben de artık öyle ümit ediyorum :)Vardır bir hayır canım. Pişman olma. Gitmeden de olur hayırlısıyla
Hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına. Benim de yaş 32. İlk bebek için uğraşıyoruz Allah kısmet ederse.Kizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?
Evet hicbir sorun yok onda...Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin....Hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına. Benim de yaş 32. İlk bebek için uğraşıyoruz Allah kısmet ederse.
Eşin de testlerini yaptırdı mı?
Evet hicbir sorun yok onda...Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin....
rabbim en kısa zamanda bizlerin yüzünü güldürür inşallah bende 30 uma girdim artık alalım kucağımıza inşallahhHoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına. Benim de yaş 32. İlk bebek için uğraşıyoruz Allah kısmet ederse.
Eşin de testlerini yaptırdı mı?
Aramıza hoşgeldin canım tedavi şeklini doktorun belirliyor ama eğer eşinin değerleride iyiyse ilaç ve çatlatma iğnesi olur tedavinin ilk basamağıKizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?
Eşimde sorun yokmuş arkadaşımAramıza hoşgeldin canım tedavi şeklini doktorun belirliyor ama eğer eşinin değerleride iyiyse ilaç ve çatlatma iğnesi olur tedavinin ilk basamağı
kızlar bugün dr. gittim test yapıldı perşembe günü 19 olan değerim bugün 53 olmuş çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
A
Allah kucagina almayi nasip etsin insaallah canim arkadasim.:)
İnşallah canım. Bizde de sorun yokmuş ama bekliyoruz. Hayırlısı.. inşallah kavusuruz bebişlereEvet hicbir sorun yok onda...Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin....
İnşallah canım inşallahrabbim en kısa zamanda bizlerin yüzünü güldürür inşallah bende 30 uma girdim artık alalım kucağımıza inşallahh
Canım çok sevindim. Allah yüzünü güldürsün. Sağlıkla kavuştursun bebisine inşallahkızlar bugün dr. gittim test yapıldı perşembe günü 19 olan değerim bugün 53 olmuş çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Kuzum peki hsg cekildigi ay bu ilaclari verirlermi yoksa br ay sonarami baslarlar tedaviye[/QUOTE
Canm ben de birkac gun once hsg cektrdm yumurta ilacı da ictim Pazartesi iğne olcam hatta bi dahaki aya bırakmadı yani doktr hsg adetin 8.gunu cekildm ilacım bitmemişti daha 5er tane yumurtam vardi 10-13mm aralığında her iki yumurtalgmda
ozaman bende hemen gideyim doktora banada ılaca baslasın.yıne bu hafta ıcıde hsg cekınırım
tamam kardeş çok sagolasın.Allah isteyen herkese nasip etsin :)Canm ayrica hsg adet bittikten sonra birkac gun icinde çekiliyor ona gore ayarlarsn kendini
tamam kardeş çok sagolasın.Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsinkızlar bugün dr. gittim test yapıldı perşembe günü 19 olan değerim bugün 53 olmuş çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Zamanı geldiğinde o kırmızılar 9 ay hiç gelmeyecek canım inşallah bu ay güzel haberler alırız sendenS.a kızlar dün kırmızılar geldibu ayda olmadı demekki zamanı gelmedi cok sıkıldım artık herşey monoton oldu sanki
(
Zamanı geldiğinde o kırmızılar 9 ay hiç gelmeyecek canım inşallah bu ay güzel haberler alırız senden