Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Kizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?
Hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına. Benim de yaş 32. İlk bebek için uğraşıyoruz Allah kısmet ederse.
Eşin de testlerini yaptırdı mı?

Evet hicbir sorun yok onda...Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin....
Hoşgeldin. İnşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına. Benim de yaş 32. İlk bebek için uğraşıyoruz Allah kısmet ederse.
Eşin de testlerini yaptırdı mı?
rabbim en kısa zamanda bizlerin yüzünü güldürür inşallah bende 30 uma girdim artık alalım kucağımıza inşallahh

Kizlar bir yildir bebek olmuyor.34oldu yasim baska cocuk yok.hormon testi ,bir ay yumurta takibi yaptirdim sikinti yok.simir testinde iltihap cikmisti bir ay ilac kullandim oda tamam.bu ay rahim filmide temiz cikarsa sonraki tedavi asamasi bu ilac ve ignemi olur acaba bir fikriniz varmi ?
Aramıza hoşgeldin canım tedavi şeklini doktorun belirliyor ama eğer eşinin değerleride iyiyse ilaç ve çatlatma iğnesi olur tedavinin ilk basamağı

Evet hicbir sorun yok onda...Allah isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin....
İnşallah canım. Bizde de sorun yokmuş ama bekliyoruz. Hayırlısı.. inşallah kavusuruz bebişlere
rabbim en kısa zamanda bizlerin yüzünü güldürür inşallah bende 30 uma girdim artık alalım kucağımıza inşallahh
İnşallah canım inşallah
kızlar bugün dr. gittim test yapıldı perşembe günü 19 olan değerim bugün 53 olmuş çok mutluyum darısı tüm isteyenlerin başına allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın:anneadayı::KK46::KK46:
Canım çok sevindim. Allah yüzünü güldürsün. Sağlıkla kavuştursun bebisine inşallah

Kuzum peki hsg cekildigi ay bu ilaclari verirlermi yoksa br ay sonarami baslarlar tedaviye[/QUOTE

Canm ben de birkac gun once hsg cektrdm yumurta ilacı da ictim Pazartesi iğne olcam hatta bi dahaki aya bırakmadı yani doktr hsg adetin 8.gunu cekildm ilacım bitmemişti daha 5er tane yumurtam vardi 10-13mm aralığında her iki yumurtalgmda

ozaman bende hemen gideyim doktora banada ılaca baslasın.yıne bu hafta ıcıde hsg cekınırım

ozaman bende hemen gideyim doktora banada ılaca baslasın.yıne bu hafta ıcıde hsg cekınırım

Canm adetin 2. Ya da 3.gunu gidiyorsun bakıyor ultrasonla kan alıyor hormonlarına bakıyor normalse 5.gunu ilacı icmeye başlıyorsun ilac 5 gun sürüyor ilac bittikten 3 4 gun sonra catltama iğnesi vuruyor eger yumurtaların olgunlasmissa bu benm 3. Kullansiim esimin ileri hizi dusuk biraz ihtilamali artırıyor bu ilac birden fazla yumurta oluştuğu icin biz de bekliyoruz bakalim :)

Canm ayrica hsg adet bittikten sonra birkac gun icinde çekiliyor ona gore ayarlarsn kendini

S.a kızlar dün kırmızılar geldi:( bu ayda olmadı demekki zamanı gelmedi cok sıkıldım artık herşey monoton oldu sanki :((

Back
X