Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Ben yeni uyeyim kızlar slm benimde iğne olali 8 gün oldu bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi biraz belli oluyordu inş 14 gundede böyle çıkar

Ben yeni uyeyim kızlar slm benimde iğne olali 8 gün oldu bugün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi biraz belli oluyordu inş 14 gundede böyle çıkar
İnşallah canım testi neden erken yapıyorsunuz ikinci çizginin hiç yok olmaması mi gerekiyor 14.güne kadar

Ben dayanamayıp yaptım doktorun bana 14 gün yap dedi test pazartesi inş güzel haber veririm

Meraba anne adayları, Ben de catlama ignesi vuruldum bu ay, 9. gunu cok silik cizgi, 10. Gunu daha da silik cizgi, 11. Gunu daha da silik cizgi cikti, ve bu gun 12. Gunuydu sabah idrariyla test yapmistim dunkunden biraz daha belirgin silik cizgi cikti, yarin sabah da test yapmak icin sabirsizlaniyorum, yalniz bu silik cizgiler ignenin etkisiyle olabilir, zaten hicbir gebelik belirtim yok, yarin bir de kan testi dusunuyorum. Insallah ocak ayi bizim ayimiz olur..

Meraba anne adayları, Ben de catlama ignesi vuruldum bu ay, 9. gunu cok silik cizgi, 10. Gunu daha da silik cizgi, 11. Gunu daha da silik cizgi cikti, ve bu gun 12. Gunuydu sabah idrariyla test yapmistim dunkunden biraz daha belirgin silik cizgi cikti, yarin sabah da test yapmak icin sabirsizlaniyorum, yalniz bu silik cizgiler ignenin etkisiyle olabilir, zaten hicbir gebelik belirtim yok, yarin bir de kan testi dusunuyorum. Insallah ocak ayi bizim ayimiz olur..
Bence hamilesin ben 8. Gün test yaptım ilk idrar değil ama bende negatif çıktı

hadi hayirlisi canim yani belli de olmazki 36 saatte catlicak diye de illa birsey yok aslinda devam etmek lazim hadi bakalim hepimiz ickn basladi surrc
Canim test yaptinmi durum ne insallah hayirlisiyla olur canim sen bu klomeni gunde kac tane kullandin bide kac yumurtan olustu

Canim test yaptinmi durum ne insallah hayirlisiyla olur canim sen bu klomeni gunde kac tane kullandin bide kac yumurtan olustu
canim daha bugun 10.gun e gecti ancak 14
Gun adet belirtim olmazsa yaparim test ben klomen de 3.ayim ve bir adet yumurta oldu 22 ml.ilk ayinda 3 adetti 2.ayda 1 adet 25mldi simdi 22ml oldu ilk iki ay gunde birtane 3.ay gubde 3 tane ictin tahlillere gire gelisimi az dedi bi dahaki aya dozu arttircam dedi 3.ay dozu arrtirmasina ragmn 1 adet ilk ay 3 olunca diger aylar yavas geldi halliyle doktora sadece 22 ml elverisli boyut olarak dollenmeye nasp ki
Smet artik sen de durumlar ne canim senin de is nedenli duzgun kullanamadiniz diye hatirliyorum klomeni araliklarla diye kavinvi gunun

Canım test yaptinmi

Arkadaşlar yumurta olgunlaştıran ve çatlatmasına yardımcı olan bir kür tesadüfen çıktı bir sayfada karşıma çok da basit
7 yada 8 tane kuru inciri ortadan ikiye ayırıp 1 litre suda 15 dakika kaynatın
Ayrı bir kapta da 4 tane havucu 4 yada 5 parçaya ayırıp onuda 1 litre suda 15 dakika kaynatıp ılıman olduktan sonra bir şişeye iki karışımıda boşaltıp 20 gün boyunca içiyosunuz adetin 2. Günü başlayıp sabah akşam bu karışımın suyu klorsuz olucak yani çeşmeden değilde içme suyundan olucak ben adet olursam başlıycam içmeye:eğlence:

Arkadaşlar yumurta olgunlaştıran ve çatlatmasına yardımcı olan bir kür tesadüfen çıktı bir sayfada karşıma çok da basit
7 yada 8 tane kuru inciri ortadan ikiye ayırıp 1 litre suda 15 dakika kaynatın
Ayrı bir kapta da 4 tane havucu 4 yada 5 parçaya ayırıp onuda 1 litre suda 15 dakika kaynatıp ılıman olduktan sonra bir şişeye iki karışımıda boşaltıp 20 gün boyunca içiyosunuz adetin 2. Günü başlayıp sabah akşam bu karışımın suyu klorsuz olucak yani çeşmeden değilde içme suyundan olucak ben adet olursam başlıycam içmeye:eğlence:

Aman aman ben bi kez yaptim onu gogsum sisti sonra tek tarafli yumurtalk agrisi fena halde bastrdi ben sandmki hamileyim.meger prolaktinimi yukseltms incirin oyle bi etkisi var sutu arttirsin diye de icerler ztn basima is actm hem aci cektm kac hafta hem de bosa cikti heveslerm.bide prolaktin sınırdan yuksek ckti ins.gebeligi engellemez diye dua edip duruyorm

-Lorde- -Lorde- hayırlısı olsun inşaAllah.
Ben bu ay beklemek istedim sonra aşılama düşünüyorum inş ama aşılama da biraz masraflı galiba :(

-Lorde- -Lorde- hayırlısı olsun inşaAllah.
Ben bu ay beklemek istedim sonra aşılama düşünüyorum inş ama aşılama da biraz masraflı galiba :KK43:

Aşılama tabi pahalıdır, baksana rahim filmi bile çok pahalı. Bana doktor dört beş kez Klomen ve çatlatma iğnesini deneriz, sonra da rahim filmi çekeriz demişti. İkinci denemem oldu bekliyorum. Hayırlısı dediğin gibi...

Aşılama tabi pahalıdır, baksana rahim filmi bile çok pahalı. Bana doktor dört beş kez Klomen ve çatlatma iğnesini deneriz, sonra da rahim filmi çekeriz demişti. İkinci denemem oldu bekliyorum. Hayırlısı dediğin gibi...[/QUOTE

Back
X