Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Bana doktor önce rahim filmi çekti uç ay sonrada klomene başlattı 5 gün kullandım bugün 9. Gün catlatma iğnesi olali önce tüplere bakması lazimdi

canim daha bugun 10.gun e gecti ancak 14
Gun adet belirtim olmazsa yaparim test ben klomen de 3.ayim ve bir adet yumurta oldu 22 ml.ilk ayinda 3 adetti 2.ayda 1 adet 25mldi simdi 22ml oldu ilk iki ay gunde birtane 3.ay gubde 3 tane ictin tahlillere gire gelisimi az dedi bi dahaki aya dozu arttircam dedi 3.ay dozu arrtirmasina ragmn 1 adet ilk ay 3 olunca diger aylar yavas geldi halliyle doktora sadece 22 ml elverisli boyut olarak dollenmeye nasp ki
Smet artik sen de durumlar ne canim senin de is nedenli duzgun kullanamadiniz diye hatirliyorum klomeni araliklarla diye kavinvi gunun
Ben gittim bugun doktora 3 tane yumurta var biri 20 biri 18 digeride yanlis hatirlamiyorsam 16 mm di yarin sabah iliski olsun dedi doktor ama igne daha vermedi canim kacinci mm de catliyor bu yumurtalar senin dr bu konuda birsey diyormu benimki pek konusmayi sevmiyor ama guzel ilgileniyor acaba yarinmi vercek igne bilemedim klomende gunde 2 tane kullandim bugunde adetin 14. Gunundeyim yumurta buyuklukleri normalmi sence zaten dr demistiki yumurtalarin biraz gec gelisiyor diye simdi bakalim ne olcak

Kizlar bugun doktora gittim gecen ay yumurta 16 mm deyken catlatma ignesi vermisti bu ay 3 yumurta var en buyugu 20mm digerleride 18,16 mm ama igne vermedi niye vermedi sizce acaba kendiliginden catlar diyemi vermedi yoksa verirmi bir diger sorumda bu yumurtalarin hepsimi catlar yoksa sadece birimi

Kizlar bugun doktora gittim gecen ay yumurta 16 mm deyken catlatma ignesi vermisti bu ay 3 yumurta var en buyugu 20mm digerleride 18,16 mm ama igne vermedi niye vermedi sizce acaba kendiliginden catlar diyemi vermedi yoksa verirmi bir diger sorumda bu yumurtalarin hepsimi catlar yoksa sadece birimi
Benim bildigime gore hepsi catliyo cnm

Ben gittim bugun doktora 3 tane yumurta var biri 20 biri 18 digeride yanlis hatirlamiyorsam 16 mm di yarin sabah iliski olsun dedi doktor ama igne daha vermedi canim kacinci mm de catliyor bu yumurtalar senin dr bu konuda birsey diyormu benimki pek konusmayi sevmiyor ama guzel ilgileniyor acaba yarinmi vercek igne bilemedim klomende gunde 2 tane kullandim bugunde adetin 14. Gunundeyim yumurta buyuklukleri normalmi sence zaten dr demistiki yumurtalarin biraz gec gelisiyor diye simdi bakalim ne olcak
cok takilma yumurta buyuklgune her zamn ayni sekil olmuyor buuumeleri benim de senin gibi genelde 14 15.gunu gelisiyo.degisebilir bazen dedi doktor senin yumurtalarin icin bence yarin verir igne ikiside uygun boyutlarda en ufagini neklese gec kalir digerleri cok buyur yarin verir bence igne belki de catlatma sorunjn yoksa kendi catlasin diye de bekletiyodur canim

bence uugun boyutlari yumurtalarin guzel kendi catlasin diyedir canim yoksa yazardi bugun igneyi yarin vurdur derdi cagiridmi seni

Arkadaşlar yumurta olgunlaştıran ve çatlatmasına yardımcı olan bir kür tesadüfen çıktı bir sayfada karşıma çok da basit
7 yada 8 tane kuru inciri ortadan ikiye ayırıp 1 litre suda 15 dakika kaynatın
Ayrı bir kapta da 4 tane havucu 4 yada 5 parçaya ayırıp onuda 1 litre suda 15 dakika kaynatıp ılıman olduktan sonra bir şişeye iki karışımıda boşaltıp 20 gün boyunca içiyosunuz adetin 2. Günü başlayıp sabah akşam bu karışımın suyu klorsuz olucak yani çeşmeden değilde içme suyundan olucak ben adet olursam başlıycam içmeye:eğlence:
Canim ama o kurleri ilac kullanirken yaparsan kist olusabilir dikkatli ol

cok takilma yumurta buyuklgune her zamn ayni sekil olmuyor buuumeleri benim de senin gibi genelde 14 15.gunu gelisiyo.degisebilir bazen dedi doktor senin yumurtalarin icin bence yarin verir igne ikiside uygun boyutlarda en ufagini neklese gec kalir digerleri cok buyur yarin verir bence igne belki de catlatma sorunjn yoksa kendi catlasin diye de bekletiyodur canim
Bende catlama sorunu var her ay catlamiyor canim ya neyse bakarsin yarina catlamazsa verir zaten

bence uugun boyutlari yumurtalarin guzel kendi catlasin diyedir canim yoksa yazardi bugun igneyi yarin vurdur derdi cagiridmi seni
Evt canim yarin sabah iliski olsun ogleden sonra gel dedi muhtemelen catlayip catlamadigina bakicak yoksada igne verir diye tahmin ediym

Aşılama tabi pahalıdır, baksana rahim filmi bile çok pahalı. Bana doktor dört beş kez Klomen ve çatlatma iğnesini deneriz, sonra da rahim filmi çekeriz demişti. İkinci denemem oldu bekliyorum. Hayırlısı dediğin gibi...
Canim benim doktorum once rahim filmi cektirdi sonra klomene basladi doktorun daha iyi bilir ama bana mantikli gelende once film cekilmesi cunku tuplerde bi tikaniklik varsa en azindan erken anlasilir diger turlusu sanki zaman kaybi diye dusunuyorum dusunsene 5 kerede olmadi eder sana 5 ay sonra film cekil allah korusun tuplerde bi tikaniklik varsa al o 5 ayi cope at tekrar basa don once rahimdeki sorunu hallet sonra tekrar basla bilmem anlatabildimmi

Aman aman ben bi kez yaptim onu gogsum sisti sonra tek tarafli yumurtalk agrisi fena halde bastrdi ben sandmki hamileyim.meger prolaktinimi yukseltms incirin oyle bi etkisi var sutu arttirsin diye de icerler ztn basima is actm hem aci cektm kac hafta hem de bosa cikti heveslerm.bide prolaktin sınırdan yuksek ckti ins.gebeligi engellemez diye dua edip duruyorm
Sahimi uzakmı duralım o zaman
Anlamadımki..

Canim benim doktorum once rahim filmi cektirdi sonra klomene basladi doktorun daha iyi bilir ama bana mantikli gelende once film cekilmesi cunku tuplerde bi tikaniklik varsa en azindan erken anlasilir diger turlusu sanki zaman kaybi diye dusunuyorum dusunsene 5 kerede olmadi eder sana 5 ay sonra film cekil allah korusun tuplerde bi tikaniklik varsa al o 5 ayi cope at tekrar basa don once rahimdeki sorunu hallet sonra tekrar basla bilmem anlatabildimmi
Arkadaşlar bu tüpler iki kez gebelik olup sonrasında tıkanırmı ben iki kez gebe kaldım ilk bebeğim düşük oldu 2. Kızım çok şükür 8 yaşında 3 aydır klomen kullanıyorum doktor banada klomen ferama sonra rahim filmi dedi yani bende de tüp tıkanıklığı olma olasılığı varmı

Anlamadımki..

Yumurtlamanda sknti yoksa tavsiye etmiyorum ve prolaktinin sinira yakinsa.benm yumurtlamada sknti yok aslnda ben takibe alnmak bi an once gebe kalmak istedigim icin doktorum klomene baslatti.iste bi onceki ayda inciri kullandm yumurtam muhtemelen cok fazla buyudu ve catlamadi.o ay belkide kist olustu bilmiyrm adetten snra bisi yoktu ama suanki kist agrisini gecen ay da yasamistm.sen yan etkilerini arastr oyle kullan bence canim

Aşılama tabi pahalıdır, baksana rahim filmi bile çok pahalı. Bana doktor dört beş kez Klomen ve çatlatma iğnesini deneriz, sonra da rahim filmi çekeriz demişti. İkinci denemem oldu bekliyorum. Hayırlısı dediğin gibi...
Ben rahim filmi çekindim devlet hastanesinde yaptırdım ona para vermedimde aşılamanın iğnelerini ilacını devlet karşılamıyor sanırım

Yumurtlamanda sknti yoksa tavsiye etmiyorum ve prolaktinin sinira yakinsa.benm yumurtlamada sknti yok aslnda ben takibe alnmak bi an once gebe kalmak istedigim icin doktorum klomene baslatti.iste bi onceki ayda inciri kullandm yumurtam muhtemelen cok fazla buyudu ve catlamadi.o ay belkide kist olustu bilmiyrm adetten snra bisi yoktu ama suanki kist agrisini gecen ay da yasamistm.sen yan etkilerini arastr oyle kullan bence canim
Yok canım ya madrm sen tecrübe ettin ve olumsuz sonuç aldın tabiki kullanmam
Benim yumurtlama sorunu var canım yani adetim 3 aya yakın geliyor 2. Bebek istiyoruz o yüzdrn klomene başladık yumurtalarım 22 m e kadar çıkıyor ama sanırım dr garanti olsun çatlatma iğnemide veriyor 3. Klomen bugün iğnenin 10. Günü femara diye bir ilaç ona başlıycaz dedi bakalım ne olacak

Yok canım ya madrm sen tecrübe ettin ve olumsuz sonuç aldın tabiki kullanmam
Benim yumurtlama sorunu var canım yani adetim 3 aya yakın geliyor 2. Bebek istiyoruz o yüzdrn klomene başladık yumurtalarım 22 m e kadar çıkıyor ama sanırım dr garanti olsun çatlatma iğnemide veriyor 3. Klomen bugün iğnenin 10. Günü femara diye bir ilaç ona başlıycaz dedi bakalım ne olacak

Bana da garanti olsun diye igneyi vurdu bakalm ben de bekliyorum canm.incir kurunden olumlu sonuc alan da var polikistik over olanlar ozellikle yumurtlamayi destekledigi icin olumlu sonuc alabiliyolar.o topiklere bak istersen

Bilmiyorum ki doktoruma güveniyorum aslında ama senin söylediklerin de mantıklı geldi. Peki benim durumumda olup doktoru böyle tercih etmesinin sebebini açıklamış olan var mı?

Anlamadımki..
Canim o kürler cok faydali bende arastirdim ama ilacli tedavi goruyorsan o bitkisel kurlerin zarari olabilir şoyleki klomen kullandigin bir ay incir kürude yaparsan belki yumurtani asiri buyutur cunku ikiside ayni ozellige sahip ve buda kiste sebep olur anlatabildimmi

Bilmiyorum ki doktoruma güveniyorum aslında ama senin söylediklerin de mantıklı geldi. Peki benim durumumda olup doktoru böyle tercih etmesinin sebebini açıklamış olan var mı?
Valla bilemiyorum canim umarim cevap veren olur bende merak ettim

Back
X