Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Arkadaşlar bu tüpler iki kez gebelik olup sonrasında tıkanırmı ben iki kez gebe kaldım ilk bebeğim düşük oldu 2. Kızım çok şükür 8 yaşında 3 aydır klomen kullanıyorum doktor banada klomen ferama sonra rahim filmi dedi yani bende de tüp tıkanıklığı olma olasılığı varmı
Olabilir canim kadin vucudu o kadar hassas ki belki cocuk yapmadigin surede olusmus olabilir olmayabilirde ben bi yerde okumustum o tikanikligi acmak icin sicak buhara oturuyomus kadinlar

Olabilir canim kadin vucudu o kadar hassas ki belki cocuk yapmadigin surede olusmus olabilir olmayabilirde ben bi yerde okumustum o tikanikligi acmak icin sicak buhara oturuyomus kadinlar
Merak ettimde ondan olma oladılığını
Bir akrabamız dış gebelik geçirdi iki kere tüpün teki zarar gördüğü için aldılar tek tüple gebe kaldı 1 yıl sonra

Canım test yaptinmi
evet canim, bugun de test yaptim hem de hem gece 3 te heyecandan hem de oglende, ikisinde basta negatif gibi duruyo isiga tutunca bi anlasiliyo silik cizgi, ama saatler sonra bayagi belirginlesiyor. Bu aksam da biraz midem bulandi ama psikolojik de olabilir, yarin sabah 10. 30a randevu aldim hastaneden test icin, yarin 14. Gunum olacak.

Ben rahim filmi çekindim devlet hastanesinde yaptırdım ona para vermedimde aşılamanın iğnelerini ilacını devlet karşılamıyor sanırım
Rahim filminin devlet hastanesinde ucretsiz oldugunu ilk kez duyuyorum canim, iyi ki soyledin ben de bi 400 lira eder diye duymustum da ondan erteliyordum rahim filmini bikac aydir, bide cok aciyormuş ondan da biraz tedirgin oldum

Canim o kürler cok faydali bende arastirdim ama ilacli tedavi goruyorsan o bitkisel kurlerin zarari olabilir şoyleki klomen kullandigin bir ay incir kürude yaparsan belki yumurtani asiri buyutur cunku ikiside ayni ozellige sahip ve buda kiste sebep olur anlatabildimmi

Ben ilac tedavisi kullanmadm gecen ay bu ilk ayim.incir kurunu gecen ay kullandm bu etkileri yapti bende tek basina. cok pisman oldum prolaktini herkeste yukseltir.keske biri bastan beni uyarsaydi dedm

Slm kızlar bugün 10 günüm test yine pozitif çıktı kan tahlili verdim demin öğlen üçte alicam sonucu doktor test pozitif çıktıysa vardır bisey dedi umutlandırıyor bakalım hayırlısı

Rahim filminin devlet hastanesinde ucretsiz oldugunu ilk kez duyuyorum canim, iyi ki soyledin ben de bi 400 lira eder diye duymustum da ondan erteliyordum rahim filmini bikac aydir, bide cok aciyormuş ondan da biraz tedirgin oldum
Rahim filmini ben 500 tl cektirdim canım

Slm kızlar bugün 10 günüm test yine pozitif çıktı kan tahlili verdim demin öğlen üçte alicam sonucu doktor test pozitif çıktıysa vardır bisey dedi umutlandırıyor bakalım hayırlısı

Yaaa hadi hayirli canm insaallaaahh:)) benim bugun 11.gunum test yaptm sabah silik isiga tutunca ortaya cikan bi cizgi çıktı ignedendir diyorum hala.yarn tekrar yapicam

Bence kan tahlili ver cnm 11 gününde çıkar varsa gebelik değerin yüksek çıkar

Yaaa hadi hayirli canm insaallaaahh:)) benim bugun 11.gunum test yaptm sabah silik isiga tutunca ortaya cikan bi cizgi çıktı ignedendir diyorum hala.yarn tekrar yapicam
Bence kan tahlili yaptır cnm gebelik varsa digerin yüksek cikar

Benim bugün iğnenin 20.günü ve hala adet olmadım. Test yapmamamın sebebi adetlerimin zaten düzenli olması. 40 günü geçtiği oldu adetimin. Şimdi de 32.günü. Beklemeye çalışcam.

İyi sa
Benim bugün iğnenin 20.günü ve hala adet olmadım. Test yapmamamın sebebi adetlerimin zaten düzenli olması. 40 günü geçtiği oldu adetimin. Şimdi de 32.günü. Beklemeye çalışcam.
İyi sabrediyosun bence yap test kaç gün oldu iğneyi olali

Kan testi yaptir ya insallah vardir hayirlisi olsun

İyi sa

İyi sabrediyosun bence yap test kaç gün oldu iğneyi olali

Adetim düzensiz diyecektim yanlış yazmışım. İşte 40 günü geçtiğini de gördüğüm için yapmak istemedim. Ama haftaya yapmayı düşünüyorum. Hiçbir hamilelik belirtim de yok şimdiye kadar.

Back
X