Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Adetim düzensiz diyecektim yanlış yazmışım. İşte 40 günü geçtiğini de gördüğüm için yapmak istemedim. Ama haftaya yapmayı düşünüyorum. Hiçbir hamilelik belirtim de yok şimdiye kadar.[/QUOTbenimde hala kasiklarim agriyo yürüyünce özellikle bide gaz var goguslerimde sisti agriyo

Dediklerin gebelik belirtisi. Günün geçtiyse test yap sen de.
Bugün iğneyi vurulali 10.gun 8. Yaptım pozitifti bugünde yaptım pozitifti kan tahlili verdim degerim yüksek çıkarsa hamisimdir inş ilaçtan dolayı pozitif değildir doktor bugünde pozitif çıktıysa bisey vardır dedi sonucun çıksın pozitifse pazartesi bidaha yaparız tahlil dedi

evet canim, bugun de test yaptim hem de hem gece 3 te heyecandan hem de oglende, ikisinde basta negatif gibi duruyo isiga tutunca bi anlasiliyo silik cizgi, ama saatler sonra bayagi belirginlesiyor. Bu aksam da biraz midem bulandi ama psikolojik de olabilir, yarin sabah 10. 30a randevu aldim hastaneden test icin, yarin 14. Gunum olacak.
Test sonucun ciktimi cnm

Kizlar doktor igne vermedi iki yumurtanin gelisimi cok iyimis kendi kendine catlarmis igne verirse onlar kiste donusebilirmis iste bir gun araliklarla iliskilere devam edicem yumurtam gec catliyormus benim yarinda progestana basliyorum dua edin kizlar ne olur

Yani bu hamilesin mi demek oluyor canim ilk tebrik eden ben oliyim:) simdi anlat bakalim belirtilerin nelerdi kacindi denemende oldu vs vs :))
Cnm doktor gebelik başlangıcı olabilir dedi ama iğnenin etkiside olabilir dedi pazartesi bidaha yapicak kan tahlili inş ilaç etkisi değildir ilk denemem catlatma iğnesini 5 gün klomen kullandım 5 günüde iğneyi oldum bugün 10.gun kasiklarim agriyo goguslerim şiş gaz var

Benim bugün iğnenin 20.günü ve hala adet olmadım. Test yapmamamın sebebi adetlerimin zaten düzenli olması. 40 günü geçtiği oldu adetimin. Şimdi de 32.günü. Beklemeye çalışcam.
Nasıl yani iğneyi vurmana rağmen de mi 40 günü buluyor.

Cnm doktor gebelik başlangıcı olabilir dedi ama iğnenin etkiside olabilir dedi pazartesi bidaha yapicak kan tahlili inş ilaç etkisi değildir ilk denemem catlatma iğnesini 5 gün klomen kullandım 5 günüde iğneyi oldum bugün 10.gun kasiklarim agriyo goguslerim şiş gaz var
Aynı belirtiler bende de var test yaptım negatif

Igneye baslamadan önceki ay 42 günde olmuştum. İğneyi vurdurunca 24 günde oldum. Şimdi de 31.günde adet oldum. Bu sefer iyice umutlanmistim. Galiba hiç hamile kalamiycam :KK43:
Sanırım sen iğneyi vurduktan 3 gün sonra çaylamış yumurtan öyle deme umut en güzel şey umut hep olsun inşllah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat gelsin

Back
X