Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
Cnm 10. gün senin negatif benim pozitif o zamn ilaç kisisinden kişisine değişiyor demekki etkisini kaybetmede
Kesinlikle düşün ben 8. Gün yaptım hani merak ettim ona rağmen negatif çıktı
28 günde birde adet oluyorum klomen ve iğneden sonra

Test sonucun ciktimi cnm[/QUOTE. Canim bugun igne gununu de sayarsak 14. Gunum yine sabah cok silik cizgiyi gordum, beta hcg yaptirdim 9,73 cikti, doktor ne bebek var diyebilirim nede yok diyebilirim, bir hafta sonra tekrar test yaptir dedi. Ben de acaba ignenin etkisi mi hala gecmedi diye de dusunmuyor degilim,

Kizlar benm 12.gunum yaptm yine pozitif hala ilacn etkisi midir kan testi yaptirsam mi bilemiyorum

Halla halla bende 10. Gün yaptım kan testi 5.6 çıktı değer doktor dediki hamileliğin başlangıcı gibi dedi pazartesi bidaha yapalım tatlil dedi ilaçtan değilse değerin çıkar dedi seni 14 günün olmuş bence hamissin

Kızlar 11 gün bugün yine idrar testi yaptım negatif husran yani çok üzüldüm 10 gün ilaçtan pozitif cikmis

Kızlar sonradan silik çizgi oldu dikkatli bakınca goruluyo sizce umutlanim mi

Kızlar 11 gün bugün yine idrar testi yaptım negatif husran yani çok üzüldüm 10 gün ilaçtan pozitif cikmis

Canm idrar testleri ztn 20nin altinda gostermiyor sanrm.senin dun 5 cikms.idrar testinfe gorunmemesi cok normal.pazartesiyi bekle sen

Kizlar bi fikri olan var mi lutfen, 14. Gunumde beta hcg 9,73 cikti, doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim bir hafta sonra tekrar test yapmak lazim dedi, simdi aklima takilan soru şu sizce doktor ignenin etkisi gecmemis olabilir ihtimaline karsi mi oyle soyledi yoksa kimyasal gebelik mi anlariz o zaman diye mi oyle soyledi, kendisine sormak aklima gelmedi o an, zaten ayni anda 3, 4 kisiyle ilgileniyo bi an once sorup cevaplayip gonderiyor mecbur

Kizlar bi fikri olan var mi lutfen, 14. Gunumde beta hcg 9,73 cikti, doktor ne var diyebilirim ne de yok diyebilirim bir hafta sonra tekrar test yapmak lazim dedi, simdi aklima takilan soru şu sizce doktor ignenin etkisi gecmemis olabilir ihtimaline karsi mi oyle soyledi yoksa kimyasal gebelik mi anlariz o zaman diye mi oyle soyledi, kendisine sormak aklima gelmedi o an, zaten ayni anda 3, 4 kisiyle ilgileniyo bi an once sorup cevaplayip gonderiyor mecbur

Kimyasal ihtimaline karsidir bence.normalde de bu cevabi veriyolar cunku iki gun sonraki sonuca bakmadan gebesin demiyorlar tam olarak

Kızlar sonradan silik çizgi oldu dikkatli bakınca goruluyo sizce umutlanim mi
canim bende de aynisi olmustu ama nwgatifti bence kendini kotu olumsuza hazirla idrar testinin resmini atma ihtimalin varmi benjmkiyle karsilastiricamda cunku

Canim 14. Gundeki degerin iyi cikmis bence normal gebelikte olabilir

canim bende de aynisi olmustu ama nwgatifti bence kendini kotu olumsuza hazirla idrar testinin resmini atma ihtimalin varmi benjmkiyle karsilastiricamda cunku
1485015110163-364990730.webp

Back
X