- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 35
Cevap yazma bolumunden dosya atma kismi varya ordan attuliyo cnm
attim cnm sende mi 11 gün yaptin pozitifdi sonra negatifemi donduCevap yazma bolumunden dosya atma kismi varya ordan attuliyo cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap yazma bolumunden dosya atma kismi varya ordan attuliyo cnm
attim cnm sende mi 11 gün yaptin pozitifdi sonra negatifemi donduCevap yazma bolumunden dosya atma kismi varya ordan attuliyo cnm
valla canim insallah pozitiftir iyi belli oluyo sende benim daha silikti hatta belkide cizgi bile yoktu ben oyle gormek istedim belkide hayirlisiyla olur insallh
İnş cnm ya beklemek çok kötü Rabbim hepimize hayırlı evlat versinvalla canim insallah pozitiftir iyi belli oluyo sende benim daha silikti hatta belkide cizgi bile yoktu ben oyle gormek istedim belkide hayirlisiyla olur insallh
Tebrik ederim canım benim, hayırlı ve sağlıklı olsun hamileliğin de çok harika geçsin inşallah, ben de seninle aynı durumdayım, test sonucum 9,73 çıktı, bir hafta sonra tekrar test dediKan testi yaptirdm sonucum ciktiii 23.iki gun snra tekrar baktiricaz insaallah hamileyimdir yukselir insaallah dua edin nolur cok korkuyrm yukselmez diye
Tebrik ederim canım benim, hayırlı ve sağlıklı olsun hamileliğin de çok harika geçsin inşallah, ben de seninle aynı durumdayım, test sonucum 9,73 çıktı, bir hafta sonra tekrar test dedi
Kan testini 14. Gün yani dün yaptırdım canım.Aminn insaallah dualarin senin icin de gercek olsun canm Allah razi olsun.ben hala inanamiyorum.bir yil once bu ay hamile kalmistim.bi ay sonra dusuk yapmstim.yine ayni ay hamile kalms olcam sknti cikmazsa.bir yil bekledm.sen kacinci gununde test yaptn
Olabilir ama psikolojik de olabilir canım, bende hiçbir belirti çıkmadıKızlar ben rahatsizim ya midem bulaniyo istifar ettim midem kaynıyor sanki kasiklarim agriyo vücut ısımda çıkıyor dusuyo gebelik belirtisi olabilirmi
Yarın 12. gün bihada test yapsam bu sefer kesin sonuç alır mıyım sence cnmOlabilir ama psikolojik de olabilir canım, bende hiçbir belirti çıkmadı
İyi dayaniyosun 12.gun ve yine silik çizgi çıktı inş bebisim bana tutunmustur dua edin esimde çok heycanli bende ama ona umutlanma diyorum ama ben ondan daha çok umutlaniyorumBenim de yarin 13.gunu olcak ama test yapmicam adet olana kadar gecen ayda yapmadim
insalh tutunmustur ne kadar zaman oldu bebek olmayali ben 2 seneyi dolduruyorum gecen ay 15.gunu oldum adet olmayi beklicem bakalim 12.gun cikitysa bence vardir birseylerİyi dayaniyosun 12.gun ve yine silik çizgi çıktı inş bebisim bana tutunmustur dua edin esimde çok heycanli bende ama ona umutlanma diyorum ama ben ondan daha çok umutlaniyorum
Canım ben de 9. Günden beri test yapıyorum hiçbir testte tamamen negatif görmedim, ışığa tutunca hep silik çizgi çıkiyordu, o yüzden kendimce ne zaman iğnenin etkisi geçti ne zaman hamilelik başladı bilemiyorum, ama çok araştırdım forumlardan, 11. Günde bile hamile olduğunu öğrenen ve iki günde bir hcg değeri artan birine rastlamıştım, bana da Umut olmuştu, inşallah seninledir meleginİyi dayaniyosun 12.gun ve yine silik çizgi çıktı inş bebisim bana tutunmustur dua edin esimde çok heycanli bende ama ona umutlanma diyorum ama ben ondan daha çok umutlaniyorum
4 senedir evliyim iki yıla yakındır istiyoruzinsalh tutunmustur ne kadar zaman oldu bebek olmayali ben 2 seneyi dolduruyorum gecen ay 15.gunu oldum adet olmayi beklicem bakalim 12.gun cikitysa bence vardir birseyler
benim gibi canim insalh vardir ya cok sevindjm adet belirtin falan varmi gebelikle benziuor diyorlar ya ondan sordum4 senedir evliyim iki yıla yakındır istiyoruz
Var cnm goguslerim Çok şiş kasiklarimda agriyobenim gibi canim insalh vardir ya cok sevindjm adet belirtin falan varmi gebelikle benziuor diyorlar ya ondan sordum
İnş cnm benim ya çok istiyoruz yarın belli olurCanım ben de 9. Günden beri test yapıyorum hiçbir testte tamamen negatif görmedim, ışığa tutunca hep silik çizgi çıkiyordu, o yüzden kendimce ne zaman iğnenin etkisi geçti ne zaman hamilelik başladı bilemiyorum, ama çok araştırdım forumlardan, 11. Günde bile hamile olduğunu öğrenen ve iki günde bir hcg değeri artan birine rastlamıştım, bana da Umut olmuştu, inşallah seninledir melegin
bugun kan testine gitcektin gittin mi canimVar cnm goguslerim Çok şiş kasiklarimda agriyo
Verdim cnm 3 de belli olucak bugünde test yaptım silik çizgi ciktibugun kan testine gitcektin gittin mi canim
hayirlisi olsun zaten bugun de silik cizgi ciktigina gore hamilesin canim ama inanmkata gucluk cekiyosundur bu kadar zamandan sonra bi sorun varmuydi siz de canimVerdim cnm 3 de belli olucak bugünde test yaptım silik çizgi cikti