Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste 1er mm buyuse hergun persembe 17.5 tan pazar 20.5 oluuo igne vuruldugumda ki buyumustur de cunku buyumede catlamada hic sikinti yasamadim simdiye kadar.benim sikintim transport asamasinda sperm gidecekte yumurtayi bulacak mi acaba yol saglammi gorucez 10guneAnladım canım önemli olan zaten en kaliteli yumurtayi anlamasi biliosun genelde 20 yada 22 mm gelince catlama ignesi yapılıo canım ama her dokTor uyguladığı tedavi de farklı Şansın yüksek ama 6 7 yumurta çok gusel önemli olan onların 20 22 mm gelmesi cnm
yani ayin 15inde catladigindan eminsen hadi hemen ogun dollenmiste olsa mesela ordan yuruyup rahme implante olmasi kacadan 6 gun.ee implante olmasi yetmiyor bir de hcg salgilayacak o da yetmez o hcg kanda belirli bir seviyeye gelecwk derken temizinden eniyi ihtimalle toplamda 12 gun.15in ustune koy arti 12 gun etti sana 27 ee ozmaan erken mi?? valla bence 3- 5 gun daha bekle benceMerhaba ayın 15 inde yumurtam çatladı bugün 10. Günü beta hcg 0.339 çıktı erkenmi yaptım tahlili sizce![]()
herkes islanmis yaaa ben neden kurudum neden neden bu merak beni öldurecekbende de islaklik yapiyo canim
Can'ım çok sıkıldım bugün çok ağladım tutmadı diye biraz umut verdin sağolasınyani ayin 15inde catladigindan eminsen hadi hemen ogun dollenmiste olsa mesela ordan yuruyup rahme implante olmasi kacadan 6 gun.ee implante olmasi yetmiyor bir de hcg salgilayacak o da yetmez o hcg kanda belirli bir seviyeye gelecwk derken temizinden eniyi ihtimalle toplamda 12 gun.15in ustune koy arti 12 gun etti sana 27 ee ozmaan erken mi?? valla bence 3- 5 gun daha bekle bence![]()
umudunu asla kaybetme bugun olmazsa bile kaybetme elbet yarin.umudumuz olmazsa napariz.elbet olcak bigun mutlaka hayirlisiyla sikma sakin caniniCan'ım çok sıkıldım bugün çok ağladım tutmadı diye biraz umut verdin sağolasın
Can'ım çatlatma iğnemi 13 de oldum dr 36 saat sonra ilişki dedi ama eşim çok hasta oldu ertesi gün dr gittim yumurta çatlamış yani ayın 15 inde biz o gün ilişkiye girdik çok ümitli değilim ama ya olursa dedimCan'ım çok sıkıldım bugün çok ağladım tutmadı diye biraz umut verdin sağolasın
İnşallah Can'ım Allah seninde gönlüne göre versinyumutta catladiktan sonra 24saat takiliyor oralarda biliyorsun.e esinin spermleri desen rahime doldugu gibi 30dk gidio buluyo yumurtayi oyuzden neden olmasin.. ohooo o bebek seni buay bulcksa neler olur neler yeterki bu ay sana kaderi yazilmis olsun
Ay inşallah çok sevindim gözün aydın cnm inş bebesin sana sıkıca tutulur darısı basimiza kaçıncı gün öğrendim cnm gebeliginiCanım hamdolsun rahim filmine gerek kalmadan müjdeli haberi aldim bikac gün önce, beta hcg 9,73 çıktı, iki gün sonra da 17 çıktı, doktorlar hâlâ sevindirmiyorlar tam olarak kese görünmediği için ama bebeğim benimle inşallah
Canım inşallah tutmustur çok kafana takma olurmu bende asilama oldum tedavi gordum catlama ignesi ama negatif ama bende pko var senin yumurtan da sorun yoksa hamis kalman yüksek gusel haberlerini bekliorum inşallah hamilesindiriste 1er mm buyuse hergun persembe 17.5 tan pazar 20.5 oluuo igne vuruldugumda ki buyumustur de cunku buyumede catlamada hic sikinti yasamadim simdiye kadar.benim sikintim transport asamasinda sperm gidecekte yumurtayi bulacak mi acaba yol saglammi gorucez 10gune![]()
Adet günü gelmedi canım daha 11.gün test yaptım negatif bugün 13.gün kan verdim bekliyorum ama umudum yokkacinci gunun canim adet gunun gectimi
Canım inşallah tutmustur çok kafana takma olurmu bende asilama oldum tedavi gordum catlama ignesi ama negatif ama bende pko var senin yumurtan da sorun yoksa hamis kalman yüksek gusel haberlerini bekliorum inşallah hamilesindir
Canım ben ilaç içmekten okadar yoruldum ki anlatamam muane olmaktan int araştırdim hayıt suyu ve arı sütu propolis polen kapsülü kullanıp o ay yada 6 ay içinde hamile kalan çok fazla insan var yani klomen icioruz tmm ama doktor tam zamanında igne yapmasi çok önemli zaten banan doktorum dediki 48 saat yada 36 saat içinde yumurtanın catliycagini dusunuoruz yani onlarda kesin bişey bilmio biraz kendi haline bıraktım ve yazdıklarımı kullanmaya başladım inanamicaksin belki ama bir hafta oldu iyi geldiğini hissedioruminşallaah arkadaşım yaa,hepimizin yüzü gülsün artık HAYIRLISIYSA tabi.. benim çok çok kasık agrım var sol kasıgım özellikle oyuzden buay gitti gitti umutlarım,genelde agrı olunca kist oluyomus.gerçi solda tüpüm yok kist olsa nolur da,yumurtam da enbuyuk olan sağdaydı.offf nebiliiiimm
senin eşinde bi sıkıntı yoktu dimi,tüplerin falan hepsi normaldi,bitek pko mu yani sebep??? iğne ilaç kullanmışsın işte düzenli yumurtlamışsındır da ee aşılama da olmuşş,ben anlamıyorum işte böyle butun basamakları gözden geçiriyosun tamam diyosun yaa bi sebep yok artık ama sonuççç hooop yine negatif,,vallahii tıp bu konuda çaresiz.. sen napacaksın şimdi tüp bebek falan mı?
Can'ım inşallah hamilesindir ben dün hüsrana uğradım 10. Günümde çatlamadan sonra hcg 0.339 çıktı Allah sana yaşatmasın hep ellerim titredi gece uyuyamadımAdet günü gelmedi canım daha 11.gün test yaptım negatif bugün 13.gün kan verdim bekliyorum ama umudum yok
Can'ım benim de çok tuhaf oldu 28 günde bir regli olurum bu ay 19.günümde çatlama oldu şaşırdım hemde ilaçla acaba ben 14.günde yumurtlamıyormuydum yada öle atılıyordu yumurta sence Can'ım bı ay 30. Günüm oldu bugünTabi canım doktor takiplerinde hiç kesin bi dille konuşamıyorlar onlarda bilmiyorlar cünkü kapalı kutu. belki iğne olmadan hemen önce bile çatlamış olabiliyor bazen yumurtan.sen de bekliyorsun ki iğneyi yapacam 36saat geçecek de ilişki olacak. oyuzden herzaaman enklasik yöntem olan takvim yönetemine göre ilşkiye gireceksin.ben bu ay öyle yaptım.ilaç kullanmama rağmen 8.günde başladım 10.günde tekrar ve iğneyi oldugum 12.günde bi de işte iğne oldum diye 36saat sonrasına denk gelen 13.günde oldu enson da 15.günde dün oldu.böylece adetim bittikten sonra düzenli günaşırı ilişkiye girmiş oldum bu en mantıklısı. sende bu bitkisel kürleri kullanıyorken öyle yap..
ya ne var biliyomusun ben 10 yıldır bu meslekteyim,o kadar çok kişiye takvim yaptım kii,arkadaşlarım,hastalarım,hepsi ama hepsi ben takvim yaptıgım ay gebe kaldılar.enyakın arkadaşım bile kocası kadın dogumcu onun gebe kaldıgı ayda ki6aydır kalamıodu pko su vardı,onun da gebe kaldıgı ay ben yapmıştım takvimini kocasının nöbetlerini bile ona göre ayarlamıştık ve o ay hamile kaldı,bunun gibi onlarca kişi ama gel gör kiiiiii bi kendimde şey edemedim sinir oluyorum,terzi ve sökükleri hesabı![]()
Zannedersem öle bugün 30. Gün pazar günü bekliyorum inşallah gelmezbenim adetten sonraki 16.günüm daha kuzum yaa,yani iğneden hesplarsan bugun 5.günüm..
ama şimdi şoyle bir durum var bu çatlama iğnesinin mekanızmasınız iyi bilmek gerkiyor.bu iğne vurulunca yumrtayı çatlatan bir etken maddeye sahip değil.iğne de tıpkı klomen gibi hormon içeriyor ve yumurtayı hızla buyutup çatlamasını sağlıyor.zaten prospektuslrıne bakarsan,iğne de de yumurta geliştirici yazıyor. ee şimdi sen hormonu alıyosun.diyelim 20mm ken ölçtürdün hemen tak diye iğneni yaptılar 36saat sonra noldu yumurta oldu sana 22-23mm ee belki senin ki 24 25mm de çatlayacak,işte budurumda ovulasyon dediğimiz çatlama mevzusu da 36saatten daha geç bir saatte oluyor.ya hep diyorum ya adet bitecek başlayacaksın besmele çekip ya bismillah diye gün aşırı yapacaksın.he o arada klomen kullanmışsın iğne vurulmuşsun bunlar destek yöntemler olacak.bu şekilde ilişki olursa günaşırı kaçırma ihtimalin de olmaz.ama tabi günaşırı ortalama 10-12gün ilişki de valla bayıyo yanii.cunku ister istemez bi görev edasıyla oluyor ve kocaalar başlıyor mızmızlanmaya..
senin adetin ozaman bu ay 33.gunde mi geldi.çatlama 19.günse 14say üstüne 33gün yapıyor da??