Can'ım valla bayıyo eşim diyoki görev gibi istemiyorum ama napalım 1 senedir olmuyo ilk defa tedavi gördüm oda 36. Saati kaçırdık ona çok üzüldümbenim adetten sonraki 16.günüm daha kuzum yaa,yani iğneden hesplarsan bugun 5.günüm..
ama şimdi şoyle bir durum var bu çatlama iğnesinin mekanızmasınız iyi bilmek gerkiyor.bu iğne vurulunca yumrtayı çatlatan bir etken maddeye sahip değil.iğne de tıpkı klomen gibi hormon içeriyor ve yumurtayı hızla buyutup çatlamasını sağlıyor.zaten prospektuslrıne bakarsan,iğne de de yumurta geliştirici yazıyor. ee şimdi sen hormonu alıyosun.diyelim 20mm ken ölçtürdün hemen tak diye iğneni yaptılar 36saat sonra noldu yumurta oldu sana 22-23mm ee belki senin ki 24 25mm de çatlayacak,işte budurumda ovulasyon dediğimiz çatlama mevzusu da 36saatten daha geç bir saatte oluyor.ya hep diyorum ya adet bitecek başlayacaksın besmele çekip ya bismillah diye gün aşırı yapacaksın.he o arada klomen kullanmışsın iğne vurulmuşsun bunlar destek yöntemler olacak.bu şekilde ilişki olursa günaşırı kaçırma ihtimalin de olmaz.ama tabi günaşırı ortalama 10-12gün ilişki de valla bayıyo yanii.cunku ister istemez bi görev edasıyla oluyor ve kocaalar başlıyor mızmızlanmaya..
senin adetin ozaman bu ay 33.gunde mi geldi.çatlama 19.günse 14say üstüne 33gün yapıyor da??