Ovitrelle Vb. Çatlatma İğnelerinden Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

Ovitrelle Çatlatma İğnesini Vurulduktan Kaç Gün Sonra Testte Pozitif Sonuç Aldınız?

• Ankete Katılan
    460
benim adetten sonraki 16.günüm daha kuzum yaa,yani iğneden hesplarsan bugun 5.günüm..
ama şimdi şoyle bir durum var bu çatlama iğnesinin mekanızmasınız iyi bilmek gerkiyor.bu iğne vurulunca yumrtayı çatlatan bir etken maddeye sahip değil.iğne de tıpkı klomen gibi hormon içeriyor ve yumurtayı hızla buyutup çatlamasını sağlıyor.zaten prospektuslrıne bakarsan,iğne de de yumurta geliştirici yazıyor. ee şimdi sen hormonu alıyosun.diyelim 20mm ken ölçtürdün hemen tak diye iğneni yaptılar 36saat sonra noldu yumurta oldu sana 22-23mm ee belki senin ki 24 25mm de çatlayacak,işte budurumda ovulasyon dediğimiz çatlama mevzusu da 36saatten daha geç bir saatte oluyor.ya hep diyorum ya adet bitecek başlayacaksın besmele çekip ya bismillah diye gün aşırı yapacaksın.he o arada klomen kullanmışsın iğne vurulmuşsun bunlar destek yöntemler olacak.bu şekilde ilişki olursa günaşırı kaçırma ihtimalin de olmaz.ama tabi günaşırı ortalama 10-12gün ilişki de valla bayıyo yanii.cunku ister istemez bi görev edasıyla oluyor ve kocaalar başlıyor mızmızlanmaya..
senin adetin ozaman bu ay 33.gunde mi geldi.çatlama 19.günse 14say üstüne 33gün yapıyor da??
Can'ım valla bayıyo eşim diyoki görev gibi istemiyorum ama napalım 1 senedir olmuyo ilk defa tedavi gördüm oda 36. Saati kaçırdık ona çok üzüldüm :KK43:

sen adet olmadın mı???? ee belki olmayacaksın ozaman,gecikme dediğin 3-5gün değil de 9ay 10gün sürecek belki ..:))
19.gün çatlamayı ultrason kontrolünde doktorun mu söyledi?? eee değerlndirmişsindir de neden olmasın? bu ilk ay mıydı klomenle,sıkıntı neydi ki? ayın 15.inde çatlamıştı yumurtan dimi.3gün var enazından kanda bile en erken çıkmasına..
ay neden olmasın p.tesi ye belli olur kesin kesin.. inşallaaah olmazsın adet :anneadayı:

Can'ım valla bayıyo eşim diyoki görev gibi istemiyorum ama napalım 1 senedir olmuyo ilk defa tedavi gördüm oda 36. Saati kaçırdık ona çok üzüldüm :KK43:

ya sen 36.saate ne takılıosun canım arkadaşım,o yıllarca raslantısal yapılan teknik çalışmalarla ortalama olarak belirlenmiş bir saat.diyorum ya 36 olmaz 46 olur 26 olur.. senin kaçırdıgın 36.saatten nekadar önce ilişki olmuştu. o da var mesela 36. saatın atıyorum pazar akşam 10olsun.ee sen önceki cuma aksam 10da ilişkiye girmiş olsan o bile döller yahu yumurtayıııı..
bak ilk tedavinmiş yumurtan olmuş.çatlamış.sperm dediğin kaçgun yaşıyor içerde ona okadar takılma
olmuştur olmuştuuuuuuuuur :halay:

sen adet olmadın mı???? ee belki olmayacaksın ozaman,gecikme dediğin 3-5gün değil de 9ay 10gün sürecek belki ..:))
19.gün çatlamayı ultrason kontrolünde doktorun mu söyledi?? eee değerlndirmişsindir de neden olmasın? bu ilk ay mıydı klomenle,sıkıntı neydi ki? ayın 15.inde çatlamıştı yumurtan dimi.3gün var enazından kanda bile en erken çıkmasına..
ay neden olmasın p.tesi ye belli olur kesin kesin.. inşallaaah olmazsın adet :anneadayı:
36. Saatte olmayınca ilişki öğlen bi telaşla dr gittim:KK48: oda çatlamış yumurtaların dedi ondan biliyorum belki çatlamamış der diye bekledim

36. Saatte olmayınca ilişki öğlen bi telaşla dr gittim:KK48: oda çatlamış yumurtaların dedi ondan biliyorum belki çatlamamış der diye bekledim

belki doktorun hesap ettiği 36.saaten bile önce çatladı yumurtan.36.saatten önceki herhangi bir gün ve saatte ilişkiye girmediniz mi?

ya sen 36.saate ne takılıosun canım arkadaşım,o yıllarca raslantısal yapılan teknik çalışmalarla ortalama olarak belirlenmiş bir saat.diyorum ya 36 olmaz 46 olur 26 olur.. senin kaçırdıgın 36.saatten nekadar önce ilişki olmuştu. o da var mesela 36. saatın atıyorum pazar akşam 10olsun.ee sen önceki cuma aksam 10da ilişkiye girmiş olsan o bile döller yahu yumurtayıııı..
bak ilk tedavinmiş yumurtan olmuş.çatlamış.sperm dediğin kaçgun yaşıyor içerde ona okadar takılma
İnşallah Can'ım işin kötüsü cuma saat 2 de vuruldum iğneyi en son ilişki salıydı gün aşırı yapmak gerekiyordu perşembe Can'ım hiç istemedi dedim cuma yaparız o günde iğnemi oldum dr ilişki yok yarın dedi aksilik işte ilk kez klomen kullandım benim 11 yaşında kızım var o hemen oldu bu bir türlü gelmiyor bi sorunumuzda yok ama yaşım 37

belki doktorun hesap ettiği 36.saaten bile önce çatladı yumurtan.36.saatten önceki herhangi bir gün ve saatte ilişkiye girmediniz mi?
Sabah kalktığımda Ağrı'm ve akıntım vardı büyük ihtimalle c.tesi değil pazar sabahı çatladı

benimde 5yaşında kızım o da tek gece korunmadık hemen oldu çok ta planlamaıştık.. niye boyle oluyor anlaıyorum.. inşallaaah senin de benimde tutar bu ay da ugrasmayız strese girmeyiz bir daha :110:

benimde 5yaşında kızım o da tek gece korunmadık hemen oldu çok ta planlamaıştık.. niye boyle oluyor anlaıyorum.. inşallaaah senin de benimde tutar bu ay da ugrasmayız strese girmeyiz bir daha :110:
İnşallah Can'ım ikinciler Nazlı oluyo herhalde

yumutta catladiktan sonra 24saat takiliyor oralarda biliyorsun.e esinin spermleri desen rahime doldugu gibi 30dk gidio buluyo yumurtayi oyuzden neden olmasin.. ohooo o bebek seni buay bulcksa neler olur neler yeterki bu ay sana kaderi yazilmis olsun
Canim ben sperm yumurtaya 7 saatte ulasiyo diye biliyorum sanki uzaya yolculuk yapar gibi zormus ve bu yolculukta guclu olan sperm yumurtaya ulasiyormus ama insallah senin dedigin dogrudur

Ay inşallah çok sevindim gözün aydın cnm inş bebesin sana sıkıca tutulur darısı basimiza kaçıncı gün öğrendim cnm gebeligini
14. Gün değerim 9,73 çıkmıştı canım, inşallah Rabbim hepimize nasip eder bebeklerimizi kucağımiza almayi

Can'ım inşallah hamilesindir ben dün hüsrana uğradım 10. Günümde çatlamadan sonra hcg 0.339 çıktı Allah sana yaşatmasın hep ellerim titredi gece uyuyamadım

Oy çok üzüldüm kuzum Allah bu ay vermezse bir sonraki ay inşallah verir benim de yarın çıkacakmış sonuç ama bende düşük çıkacağına eminim

Canim ben sperm yumurtaya 7 saatte ulasiyo diye biliyorum sanki uzaya yolculuk yapar gibi zormus ve bu yolculukta guclu olan sperm yumurtaya ulasiyormus ama insallah senin dedigin dogrudur

yok canım yaa,rahimde sperm geçisine engel bir durum yoksa,flora uygunssa,spermlerde hız harekelilik problemi yoksa gider.. sonucta ejekulayon sıvısı denen birşey var.spermler tek basına gitmiyorki,bi sıvının içinde taşınıyorlar,sonra artı eksi yük mevzusu var,yumurta spermi çekiyor fiziksel olarak ikisi farklı elektrikssel yük taşıyor cünkü.düşün hsg messela sıvıyı veriyor rahim boşluguna hoppp saniyesinde kanallardan geçip görüntü veriyor rontgen de,onun gibi düşün.sadece işte hsg den farklı olarak eşin sperm sıvısı direk rahim içine değilde vajina boşluguna doldugu için,ordan serviks yani rahim agzından geçmesi biraz zaman alıyor.. netice de rahim agzı daracık biyer :))

Rabbim gercekten isteyen herkeze nasip etsin insallah.asilamami oldun sen.yoksa normal 14.gun kendi kendine mi kalip cikti bu deger.benimd3 2.ci asilamamm bakalim bekliyorum sabirsizlikla sonucu
Aşılama olmadı canım, sadece klomen ve iğne ile oldu, olmasaydı bu ay aşılama düşünüyordum, altı buçuk yıllık evliyim bu arada ilk bebeğim olacak inşallah

Kizlar bugun 18. gune gectim adet belirtim yok oldu su anda bugun hic his yok ama umitlenmiyorum dogru durust iliskide olmadi 36 saat sonra bi oldu zaten cikolata kistiyle zor yarini atlatirsam test yaparim

Back
X