- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Doktor genelde klomen verior ama bende femara ilacini duydum hic kullanmadm.En iyi hormon ilaci femara diyorlar. Bunuda doktor yazmiyor..hic yan etkisi yok..kist yapmiyor..icerigi klomen gibi ama daha iyi...Göğüs ve rahim kanseri tedavisinde kullanılıyor
Insa canim bir an once kavusursun bebisine burdan gelismeleri yaz dualarm dasin ins olir kalbini ferah tut stres yapma hakkinda hayrlisiKızlar salı günü aşılamamam var dua istiyorum
Saol bitanem bu gece 12 de çatlatma vurulcamInsa canim bir an once kavusursun bebisine burdan gelismeleri yaz dualarm dasin ins olir kalbini ferah tut stres yapma hakkinda hayrlisi
Niye gece? Igneyi kim yapicak? Kac saat sonra aşılama yapılacak. ?Saol bitanem bu gece 12 de çatlatma vurulcam
Gece iğne olcak ki 36 saat sonra sperm enjekte edilecek oda sabaha denk gelecek salı günü . İğneyi hastanede yaptırmayı planlıyorum CanımNiye gece? Igneyi kim yapicak? Kac saat sonra aşılama yapılacak. ?
Hadi bakalm hayirlisi canim. Guzel haberlerini bekliormSaol bitanem bu gece 12 de çatlatma vurulcam
İnşAllah bitanemHadi bakalm hayirlisi canim. Guzel haberlerini bekliorm
Bende de edu kullandimMK128kullandım 2518449 .!.:Klomen bende de kist yaptı . Lanet ilaç
Klomenin yan etkileri bunlar..tekrar gidin kontrole catlamısmı diye. .catlamasa klomen Kiste neden oluyorMerhaba arkadaşlar bana yardmcı olurmusunuz klomen kullandım 1 hafta önce bitti ve gün aşırı ilişki oldu bayram oldugu için kontrole gidemedim doktorum suan izinde çatlama ignesi yapmadık kendiliğinden olur dedi doktor olmazsa çatlama iğnesi yaparız dedi günlerdir akıntım ve kasık ağrım var ilaçtan dolayı mı oluyo bu ağrı adet yaklaşırken ki sancılar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?