Ovulasyon çok önemli (resimli)

bebegim10

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
108
14
13
32
Arkadaşlar merhaba 22 Mayıs’ta adet oldum 28 Mayıs da bitti beklenen adet tarihim 19 haziran
Bugün dongun 11.gunundeyim sabahtan beri akıntım fazla (şeffaf uzayan akıntı)
Bende iki defa ovulasyon yaptım Altan son 2 bugünün sanırım pik
Ama bu kadar erken pik olması normal mi ya ilk defa bukadar erken yumurtluyorum yorum yaparmisiniz ne demek oluyor bu 🥹
😌 Geçen ay 14.gun ve 15.gun pik görmüştüm
Daha adetim biteli 3 gün oluyor yani bu kadar çabuk mu yumurtladim 🤣

Eklentiler

• 1000174202.webp
    1000174202.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 140
Evet canım takip ediyorum geçen ay telefondaki programa göre aynı tarihte olmuştu 14.15 gün pik 16.gun çatlama görmüştüm
Bu sefer 11.gun olnca şok oldum ilk defa başıma geldi
Merhaba benimde son adetim 23 Mayıs aynı sayılırız benimde bugün adetimin 10. Günü dünden beri koluşmaya başladı sanki Banada birkaç gün enken gibi geldi 🤔 bu arada 30 unda iki tane yapmıştım sabah akşam

Eklentiler

• IMG_5815.webp
    IMG_5815.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba benimde son adetim 23 Mayıs aynı sayılırız benimde bugün adetimin 10. Günü dünden beri koluşmaya başladı sanki Banada birkaç gün enken gibi geldi 🤔 bu arada 30 unda iki tane yapmıştım sabah akşam
Canım daha pik olmamış ama bugün yada yarın kesin olur 💞

Havalardan heralde anlamadım bende erkenden gördüm yumurtlamayi 🙏🏿

bazen vücut bu ayı bir tık hızlı başlatabiliyor 🙂 11. günde pik görmek kesinlikle mümkündür, özellikle adetinin 5-6. gününde bitmesiyle yumurtlama döngün öne kaymış olabilir.
geçen ay 14-15. gün görmen normaldi, ama her ay döngü sabit gitmez.
akıntının şekli, test çizgilerin ve zamanlaman baya tutarlı görünüyor bence — muhtemelen bugün ya da yarın yumurtlaman gerçekleşiyor.

şimdiden doğru zaman! yumurtlama sonrası 24 saat civarı aktif kalır, değerlendirmek istersen bugün/yarın iyi olur 💛
vücut seni şaşırtabilir ama sen gayet iyi takip ediyorsun, panik yok 🌸

bazen vücut bu ayı bir tık hızlı başlatabiliyor 🙂 11. günde pik görmek kesinlikle mümkündür, özellikle adetinin 5-6. gününde bitmesiyle yumurtlama döngün öne kaymış olabilir.
geçen ay 14-15. gün görmen normaldi, ama her ay döngü sabit gitmez.
akıntının şekli, test çizgilerin ve zamanlaman baya tutarlı görünüyor bence — muhtemelen bugün ya da yarın yumurtlaman gerçekleşiyor.

şimdiden doğru zaman! yumurtlama sonrası 24 saat civarı aktif kalır, değerlendirmek istersen bugün/yarın iyi olur 💛
vücut seni şaşırtabilir ama sen gayet iyi takip ediyorsun, panik yok 🌸
Değerli yorumun için coook teşekkür ederim canım 💞dün degerlendirdim tabi bugünde değerlendiricem akşam yine aynı saatlerde ovulasyon yapicam bakalım ne zaman catliyacak inşallah bu ay tutar bide tuttu mu tutmadimi beklemesi insanı strese sokuyor kan pıhtılaşması olduğu için ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi olacak iğneye yada kan hapına başlamak için 💞🩵

Değerli yorumun için coook teşekkür ederim canım 💞dün degerlendirdim tabi bugünde değerlendiricem akşam yine aynı saatlerde ovulasyon yapicam bakalım ne zaman catliyacak inşallah bu ay tutar bide tuttu mu tutmadimi beklemesi insanı strese sokuyor kan pıhtılaşması olduğu için ne kadar erken ogrenirsem o kadar iyi olacak iğneye yada kan hapına başlamak için 💞🩵
Peki sizde yumurtlama dönemi belirtisi var mı benim akıntım yok şuan kuru baya

Back
X