- 27 Ekim 2025
- 40
- 8
- 1
- 40
- Konu Sahibi emlyinparis
-
15 pik, 16 da çatladı yumurtam dpo 10. Belirti kendimce çok ama regl belirtiside olabilir :) hayırlısını diliyorumBenim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
Merhaba, benim de 18 Ekim pikti. Bende test yaptim bugün negatif çıktı, çok üzüldümBenim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
Bende hiç belirti yok test de negatif çıktı zatenBenim bir iki kez baş ağrım oldu
Arada hafif kasıklarda kramp ve iğne batması hissi
Ağzımda tad değişimi oldu 1-2 gün
Biraz da yorgunluk uyku var gibi
Sizlerden neler var
Ben bekleyeceğim artık test yapmam bir daha negatif görmek istemiyorumİnşallah hepimizde pozitif olur, bende de şüphe olmayacak şekilde negatifti. Belki erkendir bakalım..
Gebelik testi, erken gebelik testi, ultra erken gebelik testi vb. yazıyor farklı testlerin üzerinde ama hepsinin içinden çıkan kağıtta adet gecikince test yapın diyor çözemedim gittiDpo 8den itibaren silik çizgi çıkan varmış aslında
Öte yandan regl gecikmeden çıkmıyor diyen de var
Pikten ortalama 14 gün sonra adet olunuyor amaBenim de 20 Ekim pikti sanırım umarım öyledir yani beklemedeyim ama dün adet günümde olmadım bugün de olmadımbirkaç belirti var ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Evet biliyorum ama geç yumurtlama oldu galiba bu ay yani eğer tuttuysa 6. Gün falan bugünPikten ortalama 14 gün sonra adet olunuyor ama
Kız var öyle bir şey diye biliyorum ben pahalıdır tabi. Bende dpo 7 deyim 19 20 Ekim pikti 20 gecesi çatladı ama ben 21 ini baz alıyorum. İlk 4 5 gün hormonların etkisiyle bir sürü bir şey hissediyordum ama şu an gittikçe azaldı. Hayırlısı olsun hakkımızda geçen ay histeroskopi oldum inşallah bu ay tutar da doktoruma sürpriz yaparımAdet gecikmeden güvenmiycez demek ki
Beklemek de aıkıntı
Keşke şeker ölçüm cihazları gibi evde kandan beta hcg bakılsa
Dpo 13 falan olmuşBenim 15 pikti o günü değerlendirdim ve ve 21 ekimi de değerlendirdim. Şimdi idrar testi yapsam sabah ilk idrar ile mi olmalı? Bu aralar 15 ekimden sonra sol kasık ağrım arttı kramp var dün gece sol kolumun üstüne yatmışım daha çok battı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?