- Konu Sahibi emlyinparis
-
bat, beklenen adet tarihi demekinşallah hamilesinizdir. test yaptınız mı baba evinin ordaki eczaneden test almaya gidiyoruz. Sabah sabah yapayım bakayım eşime bolu manzarasında müjde verirm belki
Kızlar eşim fairl marka erken gebelik testi almış ama çıkmadı. Adeti beklemek mübah oldu banabat, beklenen adet tarihi demekinşallah hamilesinizdir. test yaptınız mı peki
Merhaba canım hiç test yaptın mı yeniden? Bat ne zaman sende?Benim 18 ekim pikti, bugün sabah ilk idrarla test yaptım negatifti. Dpo 8deyim şu an
Belirti sandığım durumlar oluyor ama kendimi çok dinlemekten de olabilir. Sizler ne durumdasınız?
Yapmadım canım, Pazartesi sabah yapmıştım negatifti. Pikten 14-15 gün sonra bat, benim 2 Kasım gibi. Senin nasıl sen yaptın mıMerhaba canım hiç test yaptın mı yeniden? Bat ne zaman sende?
Çok yavaş geçiyor günlerKızlar eşim fairl marka erken gebelik testi almış ama çıkmadı. Adeti beklemek mübah oldu bana
İlk idrarla tekrar bakmak lazımKızlar merhaba,birsey sormak istiyorum, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim,Birkaç gündür kasık batması yaşıyorum, bundan dolayı bugün sabah saatlerinde laboquik marka kaset test yaptım, fakat gün içinde bakamadım gece 12 gibi baktığımda bu sekildeydi,sizce var mıdır? Birde bu marka kuruma çizgisi çıkarıyor mu? bilenler varmı? ben ilk kez kullanıyorum bu markayı
Benim de 4 kasim, bende yapmadimYapmadım canım, Pazartesi sabah yapmıştım negatifti. Pikten 14-15 gün sonra bat, benim 2 Kasım gibi. Senin nasıl sen yaptın mı
Pik 18 Ekim olanlar olarak sen test yaptın mı acaba mutlu haberler alalım birazcık :)Benim de pik 18 ekim, çatlama 19 ekim
Yarın sabah yani dpo 9da test yapmak istiyorum. Gerçi erken test yapmayın regl gecikmesine kadar bekleyin diyolar ama günler geçmek bilmiyor
Benim pik 19-20 ekim ben şimdi dayanamayıp ovülasyon testi yaptım ilk denemem bebiş o yüzden çok heyecanlıyım bu şekilde çıktı acaba yine mi yumurtlucamPik 18 Ekim olanlar olarak sen test yaptın mı acaba mutlu haberler alalım birazcık :)
Bu sabah yani dpo10 da awox ve laboquick yaptım canım sonuçlar böyle çıktı burda da konu açtım hattaPik 18 Ekim olanlar olarak sen test yaptın mı acaba mutlu haberler alalım birazcık :)
Adetime 1 hafta varPik 18 Ekim olanlar olarak sen test yaptın mı acaba mutlu haberler alalım birazcık :)
Silik görünüyor galiba var gibiBu sabah yani dpo10 da awox ve laboquick yaptım canım sonuçlar böyle çıktı burda da konu açtım hatta
Hanımlar yorum yazdılar var gibi dediler hastaneye gidip kan verdim sonuçları bekliyorum güzel dualarınızı esirgemeyin inşallah vardır hayırlısıyla tabi
Benim pik 19-20 ekim ben şimdi dayanamayıp ovülasyon testi yaptım ilk denemem bebiş o yüzden çok heyecanlıyım bu şekilde çıktı acaba yine mi yumurtlucam
Ayyyy harika çok sevindimBu sabah yani dpo10 da awox ve laboquick yaptım canım sonuçlar böyle çıktı burda da konu açtım hatta
Hanımlar yorum yazdılar var gibi dediler hastaneye gidip kan verdim sonuçları bekliyorum güzel dualarınızı esirgemeyin inşallah vardır hayırlısıyla tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?