ben yumurtlama gerçekleştikten sonra en fazla yumurtanın 24 saat yaşadığına dair bir bilgi okumuştum. inşallah tutar bu ay. hayırlısı ile bebiş sahibi olursun :)kızlar merhaba,
ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim, SAT 8 Ağustos ve testin gösterdiğinde göre 21 Ağustos'ta yumurtlama günüydü,
bir gün öncesinde ilişkiye girdik , 21'inde yaptık bir de 22'sinde yaptık, sizce daha devam etmeli miyiz yoksa tutmuş mudur,
yumurta ertesi gün çatlıyor, ondan sonra bir hükmü kalmıyor mu acaba bilenler bana anlatsın lütfen =)
ben yumurtlama gerçekleştikten sonra en fazla yumurtanın 24 saat yaşadığına dair bir bilgi okumuştum. inşallah tutar bu ay. hayırlısı ile bebiş sahibi olursun :)
canım iki gün üst üste kırmızı çıkmadı. sadece bi gün c ye yakın kırmızı çıktı. bi önceki ve ertesi günler t silik çıktı.
değerlendirdik canım çok bilinçli bi insanım ama çok stresli çok yıkıcı bi süreç...
ovulasyonda koyu çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi günü değerlendirmiştik sadece, oldu bizim. İnşallah Rabbim gönlüne göre verir. Sürekli üst üste sperm kalitesi düşüyormuş, doktorlar 2 günde bir tavsiye ediyorlar.
Arkadaşlar ovulasyon testine çok güvenmiyorum. reglimin 14. günü yaptım testi negatif çıktı. Bu ay yine olamdı sanırım dedim ve çok üzüldüm. Ki pko tedavisi gördüğüm için takip amaçlı denemek sitedim. Ertesi gün doktoruma gittim ve bu sabah yumurtlaman gerçekeşmiş dedi. Değerlendirmemizi önerdi. Şuan reglime 2 gün var ve sabırsızlıkla bekliyorum. Kasığıma kramp girmesi ve batma dışında hiçbir belirti yok. Allah İsteyen herkese bebek versin.
Evveet kesinlikle güzel haberlerini bekliyorum. yumurtlama olmadan gebelik olmuyormuş zaten canım. senin o gün yumurtlaman olduysa ve değerlendirdiyseniz hamilelik olasılığın var tabi ki :)))ayy inşallah canım aminnn aminneğer tutarsa demek ki bu günler yeterli oluyor, ona göre burdan bilgi veririm tekrar
dediğin gibi de olabilir tabi.inşallah hamişsindir canım, aslında ovulasyon testlerinin markasıyla da alakalı olabiliyormuş, bazı markalar yanıltabiliyormuş
Evveet kesinlikle güzel haberlerini bekliyorum. yumurtlama olmadan gebelik olmuyormuş zaten canım. senin o gün yumurtlaman olduysa ve değerlendirdiyseniz hamilelik olasılığın var tabi ki :)))
çok haklısın canım herkese ne kadar olumlu şeyler yazıp moral veriyorsun ve ayrıca cevaplıyorsun. inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım.canım benim evet beklemek çok sabırsızlandırıyor insanı ama üstümüze düşeni yapıp gerisini Allah'a bırakıcaz atık, hayırlı zamanda sağ salim, hayırlı evlat olarak gelsinler inşallah
çok haklısın canım herkese ne kadar olumlu şeyler yazıp moral veriyorsun ve ayrıca cevaplıyorsun. inş en kısa zamanda hepimiz hamile kalalım.
bu yaptıklarınızdan sonra muhtemelen kısmetse olur demekten başka çare yok. normal şartlar altında gebe kalınması gerekli tabi ama bebiş gelmeye hazırsa çıkmıştır yola inşallah hayırlısıyla :)bende sadece bir gün gösterdi canım, hatta T çizgisi kopkoyu oldu, C silik bile değildi görünmüyordu nerdeyse, değişik bişey oldu =) 3 gün üst üste değerlendirdik ama inşallah olur , valla belimin altına yastık koydum yarım saat falan öyle kaldım ve sabaha kadar da duş almadım tutsun diye
evet 14. gün yumurtlama olmuş gibi. teste erken başlayıp koyulaşmaya başladığı zamanı daha rahat ayırt edebilirsiniz herkeste çok koyu kırmızı çizgi olmak zorunda değil bunlar evde yapılan basit testler sonuçta. silikken koyulaşmaya başladığı zamanı rahatça anlayabilirsiniz. sanırım sizde 14. günmüş. arkadaşta doğru diyor 14 ve 15. günleri değerlendirdiyseniz bir umut var demektir. ayrıca mutlaka şu telefona indirilen regl takvimlerinden edinin böylece 3 ayın sonunda daha kolaylaşır işiniz
Evet yazdıkların çok doğru. Ben gittiğim bi doktora bitkileri sordum kullanalım mi dedim tabiki tıp ile birlikte, kullanın allahın bahşettiği ilmini çözemediğimiz bitkiler var kullanın dedi.
bu yaptıklarınızdan sonra muhtemelen kısmetse olur demekten başka çare yok. normal şartlar altında gebe kalınması gerekli tabi ama bebiş gelmeye hazırsa çıkmıştır yola inşallah hayırlısıyla :)
ladytimer programını kullanıyorum ben. yumurtlama günlerini, hamilelik olasılığının yüksek olduğu günleri vs. gösteriyor. tavsiye ederim.ayy kızlar bana da söyleyin o programın adını =)
ladytimer programını kullanıyorum ben. yumurtlama günlerini, hamilelik olasılığının yüksek olduğu günleri vs. gösteriyor. tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?