- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
- Konu Sahibi Kozlenmis patates

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lh yazacaktım yalh piki geçen ay adetin 12.günüydü bu kez 13 .günü oldu.![]()
beyin terklh yazacaktım ya![]()
Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun çok sevindim.. Bildirim gelmediği için cevap yazamamisim ve buraya da yazdığımı unutmusum beğeni yapmissin ordan gördüm valla kusura bakma ...ovulasyon takibiyle 2.ayımda hamileyim çok şükür![]()
canım çok teşekkür ederim çok şükür dr paran varsa tüp bebek yaptır uğraşma demişti bende paradan ziyade korundum hep deneyim olmazsa son çarem ameliyat aşı yada tüp olsun dedim oda çok iyi düşündün dedi ve reglme 10 gün kala farklıydı herşey regl 5 gün kala idrarda çok silik 2.çizgiyi gördüm dr a giittim daha çok yeni dedi beraberlik gününü düşünürsek 8 günlük bebekBenimde cikolata kistim var bana da umut oldun gerçektenKozlenmis patates
Çok mutlu oldum canım Rabbim ol deyince kimse önüne gecemiyor işte :))) test yapmadım çünkü klomen kullandım ilk defa o da gecikme yapıyormuş ama gogus acim çok fazla özellikle uçları... İlk bu ay bebek denedik daha yolun basindayim ben ama hemen olsun istiyorum çünkü daha öncesinde bi ameliyat geçirdim .. Sol yumurtalık rahime yapışık sağ da iki tane kist biri çikolata diğeri ilacın yaptığı bir kist ama benim hiçbir zaman şaşmaz adet günüm hayırlısı diyorumcanım çok teşekkür ederim çok şükür dr paran varsa tüp bebek yaptır uğraşma demişti bende paradan ziyade korundum hep deneyim olmazsa son çarem ameliyat aşı yada tüp olsun dedim oda çok iyi düşündün dedi ve reglme 10 gün kala farklıydı herşey regl 5 gün kala idrarda çok silik 2.çizgiyi gördüm dr a giittim daha çok yeni dedi beraberlik gününü düşünürsek 8 günlük bebekumarım sen de hamilesindir test yapmadın mı hiç birgün geçmiş
![]()
Allah ım gönlüne göre versin zamanı geldiğinde inşalah canım daha ilk ayın ben ilk kızımdan önce ilk korunmadığımda kesin hamileyim dedim kan testi verdim negatiftiÇok mutlu oldum canım Rabbim ol deyince kimse önüne gecemiyor işte :))) test yapmadım çünkü klomen kullandım ilk defa o da gecikme yapıyormuş ama gogus acim çok fazla özellikle uçları... İlk bu ay bebek denedik daha yolun basindayim ben ama hemen olsun istiyorum çünkü daha öncesinde bi ameliyat geçirdim .. Sol yumurtalık rahime yapışık sağ da iki tane kist biri çikolata diğeri ilacın yaptığı bir kist ama benim hiçbir zaman şaşmaz adet günüm hayırlısı diyorum
Benimki de psikolojik olabilir ..o yüzden çok kaptirmiyorm kendimi :)))Allah ım gönlüne göre versin zamanı geldiğinde inşalah canım daha ilk ayın ben ilk kızımdan önce ilk korunmadığımda kesin hamileyim dedim kan testi verdim negatiftikızım 6 yaşında ilk korunmadığımda tüm hamile belirtisi yaşadım idrarda çıkmadı kan verdim yine havamı aldım
psikolojik olarak etkilenmemek elinde değil
![]()
çok ümitlenme ama varsa vardır yoksa yok bence artık test yapmalısın.Fark ettim zaten canım :)) benimde gaz meme başı acıması kremsi beyaz renkte akıntı rahimde hafif seyirmeler kasık batmalari var ama en belirgin olan meme acısı... İnan Hic umudum yok benim sadece bir gun gecikti çünkü bilmiyorum test yapmaya da korkuyorum çünkü hüsran olacak gibi hissediyorum
Not: kalça ve alt bacak ağrısı da cekiyorum ara ara :)