Ovulasyon takibi ile bebek bekleyenler..

mrb canım sanırım ovulasyon takibiyle hamile kaldın.. bende takibe başladım 28 günde bir adet görüyorum bugün 11. gün ve testim hala tek çizgi silik bile değil ne zaman çizgi oluşmaya başlıyor
canım 28 günde bir ise ayın 14 ü gibidir yumurtlaman ama bellide olmaz .ben ilk ay adetin 12.günü piki gördüm 2. ayda 13 gün gördüm piki

adetin 10.günü başla test yapmaya

kızlar ikinizi de tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi. Bende bu ay takibe başlıcam ama pko olduğu için kestiremiyorum. son 4 ayda 2 kez adet gördüm, doktor geç ovülasyon dedi. Sizce 10.gün mü başlasam yoksa daha geç mi?

bedenin ne yapacağı belli olmaz test elinde bol ise 10 günden yapmaya başla bence canım benimde iki ayım altüst oldu önceden 28 günde bir olurken 2 aydır 26 günde bir olmaya başlamıştım.

bu arada kızlar benim geçen ay lh piki 1.5 gün sürmüştü tam net iki çizgi ama bu ay nerdeyse 3 gün pik haldeydi haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…