- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Kozlenmis patates
-
herşey gönlünce olsun canımCesaret edemiyorm ki test yapmayabi kaç gün daha bekleyeyim ondan sonra yaparım diye dusunuyorum
mrb canım sanırım ovulasyon takibiyle hamile kaldın.. bende takibe başladım 28 günde bir adet görüyorum bugün 11. gün ve testim hala tek çizgi silik bile değil ne zaman çizgi oluşmaya başlıyorovulasyon takibiyle 2.ayımda hamileyim çok şükür
ay yeni gördüm ya tekrar hayırlı uğurlu olsun canımkız limon hamileymişim kızzzzzzz
ay yeni gördüm ya tekrar hayırlı uğurlu olsun canım
canım 28 günde bir ise ayın 14 ü gibidir yumurtlaman ama bellide olmaz .ben ilk ay adetin 12.günü piki gördüm 2. ayda 13 gün gördüm pikimrb canım sanırım ovulasyon takibiyle hamile kaldın.. bende takibe başladım 28 günde bir adet görüyorum bugün 11. gün ve testim hala tek çizgi silik bile değil ne zaman çizgi oluşmaya başlıyor
adetin 10.günü başla test yapmayacanım 28 günde bir ise ayın 14 ü gibidir yumurtlaman ama bellide olmaz .ben ilk ay adetin 12.günü piki gördüm 2. ayda 13 gün gördüm piki
başladım canım bugün adetin 12. günü ama hala çizgi yok denecek gibiadetin 10.günü başla test yapmaya
yapmaya devam et canım geç yumurtluyorda olabilirsin hiç belli olmazbaşladım canım bugün adetin 12. günü ama hala çizgi yok denecek gibi
adetin 10.günü başla test yapmaya
normal yani bu durum stres oldum hep tek çizgi görmekten sizde mi ovulasyon testi ile hamile kaldınızyapmaya devam et canım geç yumurtluyorda olabilirsin hiç belli olmaz
yani yumurtlaman geçse tek çizgi normal ama adete yakın yumurtlayan da var adet zamanı da bir bak bakalım olmazsa en son dr gidersinnormal yani bu durum stres oldum hep tek çizgi görmekten sizde mi ovulasyon testi ile hamile kaldınız
evet ben iki aydır ovu testi kullandım 2.ayda hamileyimyani yumurtlaman geçse tek çizgi normal ama adete yakın yumurtlayan da var adet zamanı da bir bak bakalım olmazsa en son dr gidersin
tamam canım teşekkür ederimyani yumurtlaman geçse tek çizgi normal ama adete yakın yumurtlayan da var adet zamanı da bir bak bakalım olmazsa en son dr gidersin
bedenin ne yapacağı belli olmaz test elinde bol ise 10 günden yapmaya başla bence canım benimde iki ayım altüst oldu önceden 28 günde bir olurken 2 aydır 26 günde bir olmaya başlamıştım.kızlar ikinizi de tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeklerinizi. Bende bu ay takibe başlıcam ama pko olduğu için kestiremiyorum. son 4 ayda 2 kez adet gördüm, doktor geç ovülasyon dedi. Sizce 10.gün mü başlasam yoksa daha geç mi?
allah kucağına almayı da hayırlısıyla nasip etsin canım peki adetin kaçıncı günü ovulasyon koyulaşmaya başlıyorduevet ben iki aydır ovu testi kullandım 2.ayda hamileyim
benim bu ay 11 gün gün orta halli çizgi vardı 12 de öyle idi 13 gün pik olduallah kucağına almayı da hayırlısıyla nasip etsin canım peki adetin kaçıncı günü ovulasyon koyulaşmaya başlıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?