• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi 5 gündür pozitif ovitrelle iğnesi

seraycann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2025
2
0
1
28
Merhaba kızlar ben 1 yılı geçkin çocuk denemesi yapıyorum. 2 aydır doktora gidiyorum. Herhangi bi sorun bulunmadı. İlk ay ilaç ve çatlatma iğnesi oldum sonuç olumsuz bu ay yine ilaç kullandım iki yumurta oluştu yine çatlatma iğnesi vuruldum vurulduğum ilk gün ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk gün t çizgisi cden silikti daha sonra 5 gün t çizgisi ya aynı koyulukta ya da daha koyu çıktı. Bugün progesteron testi verdim 28 çıktı. Pazartesi günü başladı bu süreç. Ovulasyon testinin 5 gün pozitif çıkması beni şüphelendirde. Başına böyle bir şey gelen ver mı siz ne düşünüyorsunuz

Merhaba kızlar ben 1 yılı geçkin çocuk denemesi yapıyorum. 2 aydır doktora gidiyorum. Herhangi bi sorun bulunmadı. İlk ay ilaç ve çatlatma iğnesi oldum sonuç olumsuz bu ay yine ilaç kullandım iki yumurta oluştu yine çatlatma iğnesi vuruldum vurulduğum ilk gün ovulasyon testi yapmaya başladım. İlk gün t çizgisi cden silikti daha sonra 5 gün t çizgisi ya aynı koyulukta ya da daha koyu çıktı. Bugün progesteron testi verdim 28 çıktı. Pazartesi günü başladı bu süreç. Ovulasyon testinin 5 gün pozitif çıkması beni şüphelendirde. Başına böyle bir şey gelen ver mı siz ne düşünüyorsunuz
Canım bende çatlatma iğnesi oldum aynı durumda ovulasyon sürekli koyu çıkıyor bu durumu araştırdım iğnenin içinde hcg olduğu için test hcg algılıyomuş bu yüzden pozitif çıkıyormuş yani çatlama olsa bile iğnenin içindeki hormondan dolayı bu şekilde oluyormuş

Ben de bu şekilde düşünmüştüm ama geçen ay vurundum böyle olmamıştı o yüzden çok şüpheye düştüm acaba çatlamadı mı diye. Chatgpt progesteron testinden anlaşılır dedi yaptırdım çatlamış görünüyor teste göre. Adetime de 10 gün var umarım bu ay olur

Back
X