Ovülasyon testi gerçekten işe yarıyor mu?

Klomeni doktor mu yazıyor
Doktor yazıyor mesela kullanımını anlatıyor bende öyle aldım bir kere bir kere daha aldım kendim dokyorun dediğini uyguladım reçetesiz bu sefer kullanmadım ama aralıkta regl 5 günü elimde klomen var tekrar kullanıcam doktorun anlattığı gibi birde ovilasyon testi ile desteklicem

Klomen nedir

Bende bu ay öyle yapıcam valla söz verdim kendime ovulasyon yapmamak icin

Ovulasyon testi bence iyi bişey tam denk getirip garanti şekilde ilerlemek.. tutsun ya da tutmasın Yumurtlamayi görup ilerlemek iyi bişey bence.. günaşırı iliski de strese sokuyor stres olayına girersek.. yine gorev gibi günaşırı ilerliyosun belkide canım o gün istemicek ama yapmak zorunda gibi oluyor..zaten bebek düşüncesi olmayışı v.s stresinizi etkiliyor onun önüne gecemeyiz.. ovulasyon testini bir denersin begenmezsen stresli mi hissettin birakirsin zor bişey değil kullanmazsin.

Ben deniyorum ama tutmadı iki aydır. Bilmiyorum nasip tabi ama insan strese giriyor, sanki o gün görevin gibi yapman gerekiyormuş gibi hissediyorsun. Mesela o gün canım istemiyor benim ya da eşimin ama mecbur diyorsun isteksiz birliktelik oluyor kötü bence. Birde sürekli hamilelik şüphen oluyor o günü değerlendirdiğin için. Yani sürekli acaba hamile miyim kesin tuttu o günü değerlendirdim oldu bence.. gibi kendine belirti arıyorsun. Bu insanı yoruyor. En iyisi adet başlangıcından itibaren 12. 18. günler arasını değerlendirmek. Akışına bırakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…