• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi gerçekten işe yarıyor mu?

banulk

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
383
144
18
30
Arkadaşlar hamile kalmak isteyenlerin bu testi sürekli kullandığını görüyorum ama bu test gerçekten hamileliğe bu kadar yardımcı oluyor mu? İle yarama ihtimali çok mu yüksek? Deneyimli olanlar fikir versin lütfen bu kadar mı önemli bir şey yoksa olsa da olur olmasa da olur mu

Ben kullamen kullandım ovilasyon da yaptım tutmadı bubay tekrar klomen ve ovilasyon denicem çevremde kullanan ve hamile kalan çok oldu ilk aylarda olmasada ikinci üçünçü yapmada olabiliyor kiminde hemen ilk ay işe yarıyor

Ben kullamen kullandım ovilasyon da yaptım tutmadı bubay tekrar klomen ve ovilasyon denicem çevremde kullanan ve hamile kalan çok oldu ilk aylarda olmasada ikinci üçünçü yapmada olabiliyor kiminde hemen ilk ay işe yarıyor
Anladım ben pek bilmiyorum ovülasyon testini. Biz rastgele deniyorduk hamile kaldım ancak maalesef kürtaj oldu. Şimdi daha bilinçli ilerlemek istiyorum. Eğer gerçekten bu kadar önemliyse ovülasyon testi ile ilerlemek istiyorum

Benimde iki çocuğum var bir kimyasalım şimdi sanırım sorun varmış iki sezeryan sonrası olmuş tedavi olmam lazım bende deniyorum son kez ovilasyon ve klomenle denicem

Kesin net gösteriyor öyle mi ovülasyon testi.. Hamilelik ihtimalini arttırıyorsa mutlaka kullanmak istiyorum
Ben kullandığım markadan memnun kaldım laboquick marka kullandım 6 tane de kaset gebelik testi yollamışlardı yanında. Onlar da çok güzel. Hassasiyetleri diğer erken gebelik testlerine göre çok daha iyi.

Ben kullandığım markadan memnun kaldım laboquick marka kullandım 6 tane de kaset gebelik testi yollamışlardı yanında. Onlar da çok güzel. Hassasiyetleri diğer erken gebelik testlerine göre çok daha iyi.
Tamam bakacağım çok teşekkür ederim ❤ hamile kalma sürecinde başka önerebileceğiniz bir şey var mı peki

Arkadaşlar hamile kalmak isteyenlerin bu testi sürekli kullandığını görüyorum ama bu test gerçekten hamileliğe bu kadar yardımcı oluyor mu? İle yarama ihtimali çok mu yüksek? Deneyimli olanlar fikir versin lütfen bu kadar mı önemli bir şey yoksa olsa da olur olmasa da olur mu
Bence hiç bulaşmayın reglden sonra gün aşırı birliktelik olduktan sonra teste gerek yok

Sürekli ovülasyon testi ile uğraşmak yorucu olur diye mi
Yorucu neyi var ki, bir top hazır kağıt bardak alın marketten. Bardağın içinde idrarınızı toplayın içinde vakum çubuk çıkıyor her akşam aynı saatte yapıyorsunuz. Ben her zaman reglden bir hafta sonra yumurtladığımı düşünürdüm ona göre ayarlardım çünkü o zamanlar kasık ağrısı hissederdim ama meğerse 12-13 gün sonra yumurtluyormuşum.

Yorucu neyi var ki, bir top hazır kağıt bardak alın marketten. Bardağın içinde idrarınızı toplayın içinde vakum çubuk çıkıyor her akşam aynı saatte yapıyorsunuz. Ben her zaman reglden bir hafta sonra yumurtladığımı düşünürdüm ona göre ayarlardım çünkü o zamanlar kasık ağrısı hissederdim ama meğerse 12-13 gün sonra yumurtluyormuşum.
Askım tamam da gün aşırı ilişki olsa zaten yakalar yumurtlamayı ondan diyorumm

Askım tamam da gün aşırı ilişki olsa zaten yakalar yumurtlamayı ondan diyorumm
Bende 3 ay yaptım ve kendımı ınanılmaz streslı bır pıskolojıye soktum . Baktım daha çok zoruma gıdıyor daha çok üzülüyorum . Vazgectım yapmaktan . Onun yerıne vücudumu takıp edıyorum . Akıntı , kasık ağrısı vs. Yumurtlama akıntısı gördükten ıtıbaren 1 hafta duzenlı ılıskı olarak denıyorum .

Back
X