Ovulasyon testi ile gebelik nasıl belli olur?

Benim iki çizgi de eşit çıktı ama gebelik testim negatif bat 9 kasımdı artık umudumu kesmem lazım galiba

Eklentiler

• 1000045014.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 20
Ne olmayabilir anlayamadım :) galiba gebelik olmayabilir :) valla artık hayırlısı cumartesine kadar olmazsan cumartesi test yapıcam tekrar çünkü hala regl belirtisi yok
Kan testi verip direkt o daha ne olur ,senin adet günün ne zaman kac gün geçti oda önemli

Kan testi verip direkt o daha ne olur ,senin adet günün ne zaman kac gün geçti oda önemli
Tahmini 9 ekim diye düşünmüştüm aslında 6 ve 7 sinde çok ağrım vardo ve birebir regl ağrısı sonra birden kesildi akıntı başladı böyle bayağı kaygan yapışkan chat gbt gebelik akıntısı diyip beni umutlandırdı bugün sabah ki test ellerimi boş bıraktı biraz bilmiyorum bazıları var testte aşırı silik görmüş gözle zor seçiliyor beta 450 çıkmış

9 ekim değil 9 kasım

Kızlar benim de dün ovulasyon testimde ikinci çizgi varken bugün hiç gölge bile çıkmadı sebebi ne olabilir acaba

Eklentiler

• IMG_6346.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_6321.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…