Ovulasyon testi kullananlar bana yardımcı olabilir mi?

tlskm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
265
74
Merhaba Hanım

Sizlere sorum olacak bana yardımcı olursanız seviniri.
Bende bugün aldım ovulasyon testi ve benim adetimin bugün son günü ne zaman başlayacağım benim adet düzensizliği problemim var pco hastasıyım açıkçası bunun için ne zaman adet olacağım belli olmuyor ve beklemediğim günler adet görüyorum olamadığım zamanda progestan 100mg ilaç kullanıyorum 5 gün 2 şer tane yutuyorum 6. veya 7. günü adet oluyorum.

Açıkcası benim gibi durum yaşayan ve bana yardımcı olursanız sevinirim.Okuduğum ve anladığım kadarı ile kararsız kaldım kızlar ilk defa kullanıcam birde? Şimdiden teşekkür ederim.

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun yani 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi:KK43:(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın....:emir_bebek: 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo yani uzayan akıntı ve 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

Bu köyü çizgiyi gördükten sonra hemen ilişkiye girmek gerekiyor mu
Ben bu testleri yapmaya başladım bugün en köyü olduğu gündü dün gece ilişki oldu Dr da gün aşırı veriyor bgn bu çizgiyi gördüm yarın mi tekrar ilişki olması gerekiyor bi topikte koyu çizgiyi görunce ertesi gün hemn ilişki diyordu kafam karıştı normal takvimime göre de asıl yumurtlama cuma gözüküo bu testi ilk kez yaptım teste göre bgn ????????

X