ovulasyon testi meselesi

Günaydın kızlar.Testlerimizi yaptık,değerlendrdik:)İnş. olmuştr.Simdi bekleme zmnı.Bata 10 günden fazla var. Testler işe yarayacak mı merak edyrum ?Sizin kaç gün var bata?

Günaydın kızlar.Testlerimizi yaptık,değerlendrdik:)İnş. olmuştr.Simdi bekleme zmnı.Bata 10 günden fazla var. Testler işe yarayacak mı merak edyrum ?Sizin kaç gün var bata?
Ben bu ay test yapmadığım için tahmini 5-6 gün var bata canım. Normalde ovu testinin koyu çıktığı 2. günden tam 14 gün sonra adet oluyodum. Hadi inşallahhh dolmuştur göbüşlerimiz

Arkadaşlarım selamlar. Ben de test aldım yapacağım kısmet olursa :) gün aşırı hiç atlamadan ilişkiye girildiği zaman da bu testin bir yardımı oluyor mu ki? Biz iki aydır atlamadık hiç, gün aşırı. Ama olmadı.. Teste göre mi hareket etmeliyim sizce?

Mrb, Ben de korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama haftası gün aşırı yaptım hep. Ama olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Pozitif gördüğüm günler ve negatife döndüğü günü değerlendrdşm. Baklaım bu defa olacak mı?

İnşallah sonuç alırız. Ben de testle deneyeceğim bu sefer. Bakalım :)

canım testi her gun yap yumurtlama gunu dıye tahmın ettıgın tam adetin ortasındakı gunden bır gun önceden basla ben oyle yaptım 18. gun yumurtladım. bı de gun asırı ılıskıde bulunun bır doktordan duydum sperm kalıtesı önemlı guclu olmalı kı tutunsun rahme yerleşebilsin boll sans

Bu sefer dikkat edeceğim arkadaşım. Teşekkür ederim mesajın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…