- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
- Konu Sahibi bahcedekisandal
-
ben çalışan biriyim öğlen yapamam ki[/Q[/QUOTEçatlamış aynen
18. Gün çatlamış sanırım :)Benimki çatlamış di mi kızlar?
Ben 19 una kadar hep pozitif olarak düşnyrdum cnm.Bugün akşam çok silikleşti.18. Gün çatlamış sanırım :)
O günleri de değerlendirdiysen sorun yok :)Ben 19 una kadar hep pozitif olarak düşnyrdum cnm.Bugün akşam çok silikleşti.
Cift cizgiyi ayni gun gormusuz canim12-13-15 i degerlendirdim.bir belirtin var mi Pékin
Tutturmuşuzdur inşallah
Hayırlısı artık cnm...O günleri de değerlendirdiysen sorun yok :)
Ben bu ay test yapmadığım için tahmini 5-6 gün var bata canım. Normalde ovu testinin koyu çıktığı 2. günden tam 14 gün sonra adet oluyodum. Hadi inşallahhh dolmuştur göbüşlerimizGünaydın kızlar.Testlerimizi yaptık,değerlendrdik:)İnş. olmuştr.Simdi bekleme zmnı.Bata 10 günden fazla var. Testler işe yarayacak mı merak edyrum ?Sizin kaç gün var bata?
İnş.canım ya.Pozitifleri görürz umarım:)Ben bu ay test yapmadığım için tahmini 5-6 gün var bata canım. Normalde ovu testinin koyu çıktığı 2. günden tam 14 gün sonra adet oluyodum. Hadi inşallahhh dolmuştur göbüşlerimiz
İnşallah sonuç alırız. Ben de testle deneyeceğim bu sefer. Bakalım :)Mrb, Ben de korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlama haftası gün aşırı yaptım hep. Ama olmadı. Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim. Pozitif gördüğüm günler ve negatife döndüğü günü değerlendrdşm. Baklaım bu defa olacak mı?
İnş. Allah herkesin gönlüne göre versin :)İnşallah sonuç alırız. Ben de testle deneyeceğim bu sefer. Bakalım :)
canım testi her gun yap yumurtlama gunu dıye tahmın ettıgın tam adetin ortasındakı gunden bır gun önceden basla ben oyle yaptım 18. gun yumurtladım. bı de gun asırı ılıskıde bulunun bır doktordan duydum sperm kalıtesı önemlı guclu olmalı kı tutunsun rahme yerleşebilsin boll sansArkadaşlarım selamlar. Ben de test aldım yapacağım kısmet olursa :) gün aşırı hiç atlamadan ilişkiye girildiği zaman da bu testin bir yardımı oluyor mu ki? Biz iki aydır atlamadık hiç, gün aşırı. Ama olmadı.. Teste göre mi hareket etmeliyim sizce?
En erken 13 14 gün sonrakızlarr yardımmmmmmmmmmmm şimdi biz 3 yumurtlama gunu degerlendırdık hamılelik ne kadar sonra idrarar geçiyor
Bu sefer dikkat edeceğim arkadaşım. Teşekkür ederim mesajın için :)canım testi her gun yap yumurtlama gunu dıye tahmın ettıgın tam adetin ortasındakı gunden bır gun önceden basla ben oyle yaptım 18. gun yumurtladım. bı de gun asırı ılıskıde bulunun bır doktordan duydum sperm kalıtesı önemlı guclu olmalı kı tutunsun rahme yerleşebilsin boll sans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?