Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik olmaya çok az kalmış canım aksam testi tekrarla yumurtlama olabilir. T daha koyu olursa değerlendir
Tamam canım çok teşekkür ederim akşam koyu olursa hangi günleri değerlendirmek gerekiyor ilk defa yapıyorum kusurabakmayınPik olmaya çok az kalmış canım aksam testi tekrarla yumurtlama olabilir. T daha koyu olursa değerlendir
Sen bugünü değerlendir pik yarın bile olsa sperm 72 saat canlı kalabiliyor ne de olsaTamam canım çok teşekkür ederim akşam koyu olursa hangi günleri değerlendirmek gerekiyor ilk defa yapıyorum kusurabakmayın
Bugünu değerlendir. Aksam da test yap at buraya yarın da yapacaksın şişliklesmeye baslarsa 3 gun değerlendirme yapacaksınTamam canım çok teşekkür ederim akşam koyu olursa hangi günleri değerlendirmek gerekiyor ilk defa yapıyorum kusurabakmayın
Bugünu değerlendir. Aksam da test yap at buraya yarın da yapacaksın şişliklesmeye baslarsa 3 gun değerlendirme yapacaksın
Merhaba canm bugün yaptın mi tekrar onu da göreyimAkşam yaptığım test canım.Bugün daha yapmadım pik olmuş mu acaba
Bugün yaptım canım bu testiMerhaba canm bugün yaptın mi tekrar onu da göreyim
Siliklesmis çatlamış canım üç gün değerlendirme yapman lazım.Bugün yaptım canım bu testi
Çok çok teşekkür ederim canımSiliklesmis çatlamış canım üç gün değerlendirme yapman lazım.
Rica ederim canımÇok çok teşekkür ederim canım![]()