Ovulasyon testi neden hep pik çıkar??

Amin inşAllah çok teşekkür ederim benimde kayıplarım var malesef ve beş senedir uğraşıyorum Rabbim evladınıza çok güzel hayrlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşAllah

Amin inşAllah çok teşekkür ederim benimde kayıplarım var malesef ve beş senedir uğraşıyorum Rabbim evladınıza çok güzel hayrlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin inşAllah
Aminçok teşekkür ediyorum. Eğer dertleşmek bişeyler sormak isterseniz hep buralardayım. Daha önceki gebelikleriniz doğal yollamı olmuştu acaba

Aminçok teşekkür ediyorum. Eğer dertleşmek bişeyler sormak isterseniz hep buralardayım. Daha önceki gebelikleriniz doğal yollamı olmuştu acaba
Çok teşekkür ederim. Evet doğal oldular. Aşılama yaptırdım tutmadı bir ay ara verdik bu ay tekrar aşılama yapılacaktı ama ben soğan suyu içerek sanırım hormonlarımı mahfettim o kadar kötüyüm ki şuan çok pişmanım yaptığıma.

Vardır bir hayır diyelim stres yapmayın. Streste lh hormonunu yükseltir. Benimde hepsi doğal oldu arada doktor çatlatma klomen ve bir aşılama denedi negatif oldu şaşırdı kendinde kalabilirken nasıl tutmadı diye. Eğer psikolojik olarak hazır hisstemezseniz önümüzdeki ay aşılamayı erteleyin ocakta yapın Belkide geçici bi hormon dalgalanması oldu

Dün en büyük yumurtam 10mm boyutunda çıktı sanırım soğan kürü yumurta büyümesini baskılamış çünkü benim yumurtalarım kendiliğinden büyüyor ve çatlıyordu. O yüzden adet dönemimde gecikecek. Gebelik testi yaptım anında çok koyu çift çizgi çıktı eşim öğrenince yerinde duramadı mutluluktan. o kadar mutluydu ki ilk defa böyle gördüm onu. sonra hastaneye gidip kan verdik ve sonuç negatif... İkimizde yıkıldık.

Şu sıra yalancı gebelik testleri çok artmış artımed diye bir marka çok duydum arkadaşımda yaşadı anında koyu pozitif verdi ama kanda negatif çıktı bence eskiden beri kullandığım labaquick test en iyisi yalancı pozitif vermiyor ben eczaneden artık utandığım için netten toplu koliyle alırdım o testi. Bence biraz daha riskli gözükebilir ama üç gün incir ve çörek otu tüketin üç gün çok bozacağını sanmam bişeyleri yumurtlamanız baskılandığı için biraz büyümesine katkıda bulunur

Bende o testi kullanıyordum yıllardır ama o test olan gebeliğimi negatif göstermişti ve bende gebelik yok diye maydanoz suyu içmiştim o ay düşük yaptım o yüzden artık ona da inancım kalmadı. Prodoctor erken gebelik testi yapmıştım o kadar net ve koyu çıktı ki ilk defa böyle çıkınca var sandım ama yokmuş. Sanki tüm olumsuzluklar beni buluyor. Prolaktin yüksekliği olmuş bu ay o yüzden incir yemek istemedim ama çörek otu nasıl oluyor onu yapayım

Çörek otunu dövüp günlük bi çay kaşığı yutun taneleri rahatsız etmezse dövmedende yutabilirsin

İyi de attığınız testler pozitif çıkmamış ki bi kaç arkadaş da söylemiş aslında. T ve C çizgisi aynı koyulukta olursa ya da T C den daha koyu olursa pozitif oluyor. Onun haricinde lh zaten sizde olan bi hormon olduğundan zaten hep silik çıkar normali bu yani boşuna stres yapmışsınız.

Yaptığım anda pozitif çıkıyordu bekledikçe bu hale geldiler. Yıllardır bu testleri yapıyorum çok iyi biliyorum T çizgisi C çizgisinden az birşey dahi silik olsa pik olmuyor ama benimkiler her gün koyu çıkıyor. Hormon sorunum da yok. Daha 2 hafta önce yaptırdığım hormon testini attım bakabilirsiniz.

Tamam bunu yapayım bugün başlayım. Bal tarçın çörek otu dedikleri gibi mi bu da? Yumurta büyümesine mi iyi geliyor?
Evet balda var karıştırarakta olur arka arkaya yersende olur ama üç günden çok yapma genede bilirsin peygamberimiz çörek otu için 99 derde şifa demiş ama fazlası bozabilir düzeni

Bu arada evet sizin testleriniz pik değil ama Lh hormonu yüksek seyrettiği için pike yakın hep

Evet balda var karıştırarakta olur arka arkaya yersende olur ama üç günden çok yapma genede bilirsin peygamberimiz çörek otu için 99 derde şifa demiş ama fazlası bozabilir düzeni
Evet çörek otu mucizesi çok doğru dün doktor belki yeni oluşan bir gebelik olabilir bir hafta sonra tekrar kan alalım o zamana kadar dikkat et demişti çörek otunun bir zararı olmaz herhalde buna değil mi?

Evet çörek otu mucizesi çok doğru dün doktor belki yeni oluşan bir gebelik olabilir bir hafta sonra tekrar kan alalım o zamana kadar dikkat et demişti çörek otunun bir zararı olmaz herhalde buna değil mi?
Gebelikte tüketiminin bir zararı yok balıda inciride çörek otunuda yedim hatta gripken falan doğal yöntem olarak çok iyi geldi

Gebelikte tüketiminin bir zararı yok balıda inciride çörek otunuda yedim hatta gripken falan doğal yöntem olarak çok iyi geldi
Aç veya tok fark ediyor mu peki? Bu arada şimdi yine ovulasyon testi yaptım sonucu çıksın atarım bakabilir misiniz ?

Aç veya tok fark ediyor mu peki? Bu arada şimdi yine ovulasyon testi yaptım sonucu çıksın atarım bakabilir misiniz ?
Tabi bakarım yemekten yarım saat önceydi aç karna günde iki sabah akşam yani

Çok teşekkür ederim şimdiden yapmaya başlayım o zaman. Testi de atıyorum silinmeye başlamış gibi. Önceliler gibi koyu çıkmadı bu sefer. Ama buraya atınca kalitesi baya düşüyor silik gibi çıkıyor çizgiler. Resimdekinden biraz daha canlı ve koyu rengi.

Eklentiler

• 17628577451667903092139954559378.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 4
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…