Ovulasyon testi ornegim bakar mısınız

Hasret_17

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
101
29
13
32
Arkadaşlar test örneklerini yukyorum yorum yapar msnzz köyü çizgiyi gordgm gunun bir gün önce ve sonrası ??

Resmlwr bunlar

Eklentiler

• IMG_20160823_184901.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG-20160822-WA0011~2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 70
Bunlarda ilki ilk gün diğeri dördüncü son gün test bozuk mu anlamadm

Eklentiler

• IMG-20160822-WA0013~2.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20160824_184126.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 105
Can'ım ovulasyon testi hiç kullanmadım bilmiyorum ;ama bentelefona adet takipçisi uygulaması indirmiştim yumurtlama gününü otomatik hesaplıyor; iki gebeliğimide öyle denk getirdim 2 de 2 oldu İnşallah sende kısa Zaman'da tutturursun

ilk resimde iki koyu çizgiyi yakalamışsınız o günü ve ondan sonraki günü değerlendirin normalde iki koyu çicgiden sonraki cizgisilikleşmeye başladığında yumurta çatlamış anlamındadır siz bugün ve yarını değerlendrin

Teşekkürler degerlendurdm fakat son fotoğraf çok bozuk ckti bu koyu çizgiyi yakaladgmini ertesi gününe ait neden bu şekilde ckti szce tes mi bozuk ?

test bazen bozuk olabiliyor canım sorun değil sen değerlendirmişsin kırmızı koyu cizgileri gördüğün gün bide ertesi gün önemli spermlerinde yaşama süresini heseplarsan inşallah olumlu sonuç alırsın

İnsallah :) dualarınz eksik etmeyin rabbim isteyen herkese versin hayrlisyla. Birde siz hamile misinzz acaba bir şey daha sorcaktm döllenme olurken kasik ve göğüs ağrısı yasanirmi

İnsallah :) dualarınz eksik etmeyin rabbim isteyen herkese versin hayrlisyla. Birde siz hamile misinzz acaba bir şey daha sorcaktm döllenme olurken kasik ve göğüs ağrısı yasanirmi
yok canım bende hamile olmayı umut edenlerdenm benim kaybettiğim gebeliğimde döllenme olduktan sonra sğrekli kasık ağrısı yaşamıştım bide göğüslerim ilk başta uçları sonra etraflıca acımaya başlamıştı ama kasık batmaları ve sanki adet olcakmışım gibi ağrı hiç eksik olmadı

Başınız sağolsun rabbim nasip eder inşallah tekrar eğer hamile olursam yazcam :)

c ve t nin koyu kırımızı olduğu gün yumurtlamışsın. t nin silik olduğu testin yumurtlamadan öncemi yaptın sonramı?
Önce yaptım fotoğraf sıralamaları yanls yukledim fakat en silik olan birinci gün ondan daha koyu olan ikinci gün en koyu olan üçüncü gün ve bozuk olan dorduncu gune ait. Ben en silik test dışında tüm uç günü degerlendurdm hamle olma ihtimali nedr szce

Ama bu beklemek beni mahvediyor
Teşekkür ederim canım İnşallah bekleyen tüm Anne adayları gibi bzde tez zamanda hamile oluruz bu arada kafada bitir bu gebemiyim değilmiyim düşüncesi hormonları feci etkiliyor sen rutin hayatını yaşa kafaya takma takınca olacaksada olmuyor ben 1 sene takıntılı bi şekilde gezdikten sonra 1 sene sonrasında vazgeçtim baktım hamileyim şimdide olmuyor diye takıyorum gene her ay acaba bu ay hamilemiyim diyorum işimi gücümü bile ertelediğim oluyor hamileysem diye bebeğe bişey olurmu diye ama hep hüsran hormonlarımız ters tepki veriyor kafana takma inşallah olur

canım bende bu ay ilk kez yaptım 28 günde bi regl oluyorum 11 gün başladım teste c kırmızı t yok, 12 gün c kırmızı t yok, 13 gün c kırmızı t hafif kırmızı, 14 gün c kırmızı t c ye yakın kırmızı aradı çok hafif fark vardı yani 14 gün yumurtladım, 15 günde c kırmızı t hafif kırmızıydı. bende eşimle birer gün arayla birlikte olduk. inş tutar. ama inan çok stresli...

İnsallah psikoloji çok önemli tabi ama işte dış tepkiler de etklyo insanı evleneli bi sene oldu doktora da gttm bi sorun yok fakat neden olmiyo dye dusunyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…