Ooo canım daha çok yenisin İnşallah OLur herkesi kafana takma hatta milletin ağzına laf vermemek için biz henüz düşünmüyoruz de geç herhez herşeyi konuşur Önemli olan senin kendini iyi hissetmenİnsallah psikoloji çok önemli tabi ama işte dış tepkiler de etklyo insanı evleneli bi sene oldu doktora da gttm bi sorun yok fakat neden olmiyo dye dusunyor insan
Aynen çok stresli bi konu rabbm herkese evlat nasip etsin. Fakat ben adet takvimi uygulamasına gore brlkte oldm fakat bir sene olacak ttramadk orada ondorduncu gün gozkyodu yumurtlama. Fakat ovulasyon testini adet bitiminden üçüncü gün başlattım dolaysıyla adet btmnden 11. ,Gün cft czgyi gordum acaba hata var mıdır dye dusunmo deglm cnku yirmisekiz günde bir adet olan brnin 11. Gün tedte başlaması gerektiğini yazıyordu çift czgyi gordgme gore başka bi yumurtlama gubum olamaz degl micanım bende bu ay ilk kez yaptım 28 günde bi regl oluyorum 11 gün başladım teste c kırmızı t yok, 12 gün c kırmızı t yok, 13 gün c kırmızı t hafif kırmızı, 14 gün c kırmızı t c ye yakın kırmızı aradı çok hafif fark vardı yani 14 gün yumurtladım, 15 günde c kırmızı t hafif kırmızıydı. bende eşimle birer gün arayla birlikte olduk. inş tutar. ama inan çok stresli...
canım valla senin gibi bekliyorum keşke elimde bi sihirli değnek olsada ihtimal yüzde yüz desem. tüp bebek ile görüştüm ki hormonlarım iyi normal yolla olması lazım. hadi tüp bebek yapayım dedim resmen insan taciri olmuşlar. bende ibrahim saraçoğlunun incir kürünü yapıyorum, hayıt otu kaynatıyorum. çok faydasını gördüm.canım bende bu ay ilk kez yaptım 28 günde bi regl oluyorum 11 gün başladım teste c kırmızı t yok, 12 gün c kırmızı t yok, 13 gün c kırmızı t hafif kırmızı, 14 gün c kırmızı t c ye yakın kırmızı aradı çok hafif fark vardı yani 14 gün yumurtladım, 15 günde c kırmızı t hafif kırmızıydı. bende eşimle birer gün arayla birlikte olduk. inş tutar. ama inan çok stresli...
canım genel geçer değil bu günler. herkesin ki farklı sen iyi yapmışsın erken başlayarak kiminin başında kiminin benim gibi orkasında kiminin sonunda oluyor. ben akıntımdan anlıyorum yumurtladığımı ama ovulasyon testinin içinden çıkan bilgideki gibi 11. başladım. bu arada benim amh hormonum 1.1 senin ki kaçAynen çok stresli bi konu rabbm herkese evlat nasip etsin. Fakat ben adet takvimi uygulamasına gore brlkte oldm fakat bir sene olacak ttramadk orada ondorduncu gün gozkyodu yumurtlama. Fakat ovulasyon testini adet bitiminden üçüncü gün başlattım dolaysıyla adet btmnden 11. ,Gün cft czgyi gordum acaba hata var mıdır dye dusunmo deglm cnku yirmisekiz günde bir adet olan brnin 11. Gün tedte başlaması gerektiğini yazıyordu çift czgyi gordgme gore başka bi yumurtlama gubum olamaz degl mi
O ne olyo ilk defa duyuyorumev
canım genel geçer değil bu günler. herkesin ki farklı sen iyi yapmışsın erken başlayarak kiminin başında kiminin benim gibi orkasında kiminin sonunda oluyor. ben akıntımdan anlıyorum yumurtladığımı ama ovulasyon testinin içinden çıkan bilgideki gibi 11. başladım. bu arada benim amh hormonum 1.1 senin ki kaç
sen gidip hiç kan verdin mi hormonlarına bakılması için amh, fsh, tsh hormonlarına bakıyorlar.O ne olyo ilk defa duyuyorum
bu hormonlar tamamen kadınlıkla ilgili yumurtlama ile ilgili hormonlar ben 34 yaşındayım son bi aydır çocuk istiyoruz geçen ay gittim doktora baktırdım hormonlarıma.sen gidip hiç kan verdin mi hormonlarına bakılması için amh, fsh, tsh hormonlarına bakıyorlar.
Evet gdp baktrdim kan testi hormon testi simir testi yaptı . Değerlerin iyi dedi. Rahim ağzı temz dedi kistin yok yumurtlamn da iyi dedi sknti yok demstibu hormonlar tamamen kadınlıkla ilgili yumurtlama ile ilgili hormonlar ben 34 yaşındayım son bi aydır çocuk istiyoruz geçen ay gittim doktora baktırdım hormonlarıma.
peki elinde bu hormon değerlerine ait bilgi varmı bende hepsi mevcut aldım hepsini.Evet gdp baktrdim kan testi hormon testi simir testi yaptı . Değerlerin iyi dedi. Rahim ağzı temz dedi kistin yok yumurtlamn da iyi dedi sknti yok demsti
evet benimde rahim ve yumurtalıkta herhangi bi sorun yok. ama bu hormonlar ile oluyor bebişpeki elinde bu hormon değerlerine ait bilgi varmı bende hepsi mevcut aldım hepsini.
Ha evet var ne ye bakmam gerekyi hangi değer ?evet benimde rahim ve yumurtalıkta herhangi bi sorun yok. ama bu hormonlar ile oluyor bebiş
amh yazar canım bak bakalım yanında kaç yazıyor amh acılımı ANTİ-MÜLLERİAN HORMONHa evet var ne ye bakmam gerekyi hangi değer ?
bu hormon senin bi ayda kaç yumurta yumurtladığının kanıtı 1.1 değerinde bi kadın ayda 10 12 arası yumurtlarmış doktor söyledi. eğer bu değer 0.70 altında ise acil destek alınmalı ve amh hormonunu arttırıcı kürler var onların yapılması lazım.amh yazar canım bak bakalım yanında kaç yazıyor amh acılımı ANTİ-MÜLLERİAN HORMON
tatlım bunlar değil bunlar çok basit her yerde yapılabilir bu benim dediğim her yerde yapılmıyor. sen kaç yaşındasın.Bole biseler buldm senin dedgndsn yszmyo
Ben 24 yasndaymtatlım bunlar değil bunlar çok basit her yerde yapılabilir bu benim dediğim her yerde yapılmıyor. sen kaç yaşındasın.
tatlım ben bu konuda çok bilgiliyim bak senin çocuğun olur bence senin amh hormonun 2 nin üstendedir ama sen git gene baktır. bide bak benim ailemde çok doktor var annen kaç yaşında menapoza girmişse on sene gerisine git örneğin 56 yaşında menapoza girdi sen 46 yaşına kadar doğurursun. fakat artık doktorların gözünü para bürüdüğü için hemen yok aşılama yok tüp bebek die para almaya çalışıyorlar.Ben 24 yasndaym
fakat ben ailemden kimsenin çocuk ile uğraştığımı bilmemesi için doktor akrabalarım ile bu konuyu konuşmam. kimse bilmez. sadece annem biliyor uğraştığımı.tatlım ben bu konuda çok bilgiliyim bak senin çocuğun olur bence senin amh hormonun 2 nin üstendedir ama sen git gene baktır. bide bak benim ailemde çok doktor var annen kaç yaşında menapoza girmişse on sene gerisine git örneğin 56 yaşında menapoza girdi sen 46 yaşına kadar doğurursun. fakat artık doktorların gözünü para bürüdüğü için hemen yok aşılama yok tüp bebek die para almaya çalışıyorlar.
Tamam ablacm çok saol içimi rahatlattı gerçekten bu ay baya sıkı calstk olursa drek yazcam sana dua et merak ettiklerim olursa sorabilir miyimtatlım ben bu konuda çok bilgiliyim bak senin çocuğun olur bence senin amh hormonun 2 nin üstendedir ama sen git gene baktır. bide bak benim ailemde çok doktor var annen kaç yaşında menapoza girmişse on sene gerisine git örneğin 56 yaşında menapoza girdi sen 46 yaşına kadar doğurursun. fakat artık doktorların gözünü para bürüdüğü için hemen yok aşılama yok tüp bebek die para almaya çalışıyorlar.
sen de bana et lütfen psikolojim alt üst oldu. çok bilinçli bi insanım ama bi çocuk gibi aptallaştım artık. ben sana edicem sende bana et bol bol. yaz tatlım ben sana cevap yazarım. ben her şeyi her değeri bildiğim halde caresizce doktorlara gidiyorum hiç bildiğimi belli etmeden onları dinliyorum. sen hiç takma kafana senin muhakkak olur. bak benimde hormonlarda sorun gözükmüyor ama bekliyoruz. allah düşmanımı bile kucağını boş döndürmesin.Tam a
Tamam ablacm çok saol içimi rahatlattı gerçekten bu ay baya sıkı calstk olursa drek yazcam sana dua et merak ettiklerim olursa sorabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?